Vrijblijvend advies op locatie

Wij laten ons graag bij u thuis of op kantoor vrijblijvend uitnodigen om u alles te vertellen en aan de hand van uw wensen een persoonlijk voorstel, een offerte en advies te geven.
Slotenmakeradvies-op-locatie4

Contactgegevens

Haley

uit Amsterdam

Telefonisch contact vooraf gehad. Fijne medewerker aan de lijn gehad. Eerlijk overleg gehad of mijn geval een spoed geweest was. Daarna gelijk een afspraak gemaakt. Slotenmaker is langs geweest en heeft mijn slot vervangen. Bedankt voor de goede service.

9,8

5/5

Cees

uit Utrecht

Vanmorgen heeft een vriendelijke slotenmaker mijn vader geholpen. Hij stond buitengesloten omdat hij de sleutel aan de binnenkant van de deur had laten zitten. De slotenmaker heeft ervoor gezorgd dat mijn vader weer naar binnen kon.

9,5

5/5

Elian

uit Rotterdam

Nadat ik mezelf had buitengesloten, heb ik contact opgenomen met deze slotenmaker. Die stond binnen 15 minuten voor de deur. Hij heeft netjes werk gedaan. De prijs was duidelijk en eerlijk. Ik raad iedereen deze slotenmaker aan! Topservice!

9,9

5/5