Menu

Quickblue Blog Alarmsysteem

Alarmsystemen voor uw bedrijfspand plus installatie

Een goede beveiliging van een bedrijfspand, is een vereiste, om te voorkomen dat je bedrijf een target wordt van inbrekers. Een alarmsysteem moet door deskundigen worden geplaatst, omdat elk bedrijfspand uniek is, en daarom ook een op maat geïnstalleerd alarmsysteem nodig heeft. Soms gaat men experimenteren en probeert zelf een alarmsysteem te installeren.

Dit loopt in negen van de tien gevallen verkeerd af. Het is daarom onverstandig dat een leek het werk van een vakman doet. Immers u gaat toch naar de tandarts als u kiespijn heeft? Hoe extreem dit voorbeeld ook lijkt, klussen met een alarmsysteem kan desastreuze gevolgen hebben voor uw bedrijfspand. Wanneer u een goed geïnstalleerd alarmsysteem wilt, dat inbrekers op een afstand houdt, dan  moet u bij quickblue.nl/ wezen. Zij zijn gespecialiseerd in alarmsystemen voor je bedrijfspand.

Waarom het belangrijk is om te weten wat de gedachtegang van een inbreker is.

Een inbreker zal zich tien keer bedenken alvorens een goed beveiligd bedrijfspand proberen te kraken. Deze figuren gaan voorzichtig te werk, en doen eerst een complete scan van het gebouw. Het is belangrijk te weten wat de gedachtegang van de inbreker is wanneer hij van plan is toe te slaan. Dit zijn enkele overwegingen die de inbreker in acht zal nemen

1 Is er een alarm geïnstalleerd bij het bedrijfspand.

2 Wat zijn de zwakke plekken van het het pand

3 Is er bewaking, of zijn er buren die een inbreker kunnen opmerke

4 Welk gereedschap is nodig om in te breken

5 Wat is de beste tijd om toe te slaan.

Alles wat een inbreker doet moet heel snel geschieden, want hoe langer hij bezig is met het inbreken, hoe groter de kans is dat hij/zij betrapt wordt.

Sommige inbrekers zijn professionals, maar er zijn er ook gelegenheidsdieven, die als ze een opening zien in een gebouw, er niet voor zullen schromen hun “geluk” te beproeven.

Een potentiële inbreker heeft snel door als een alarmsysteem professioneel of amateuristisch geïnstalleerd is, en zal gauw eieren voor zijn geld kiezen als die merkt dat er sprake is van een goed opgezet systeem. Als het gaat om alarmsystemen voor je bedrijfspand is quickblue.nl/

de specialist

Waarom u moet kiezen voor QuickBlue?

Het is niet de bedoeling dat u zich bezighoudt met wat een inbreker allemaal in zijn hoofd heeft. Hiervoor zijn er specialisten zoals die van quickblue.nl/ Laat het denkwerk wat de veiligheid van uw bedrijf betreft aan hen over.  Het is dus belangrijk de installatie te laten doen door deze professionals. En dit is de reden waarom:

a. Dit bedrijf mag bogen op een ervaring van 25 jaar. U kunt dus rekenen op goed getrainde ervaren vaklieden.Zij doen eerst een analyse van  uw bedrijfssituatie, om daarna overeenkomstig het alarm installeren.

  1. U kunt rustig slapen, want het alarm dat geïnstalleerd wordt, kan ook aangesloten worden op een alarmcentrale. Zodra het alarm een seintje geeft komt het beveiligingsteam in actie en zijn snel op locatie.

Het voordeel om aangesloten te zijn op een alarmcentrale

Zoals eerder gesteld, komt het beveiligingsteam snel in actie wanneer ze het sein krijgen,

Maar het belangrijkste is dat uw gemoedsrust, wordt bevorderd omdat u er zeker van kunt zijn dat uw goederen, of machines goed beschermd zijn, en dat niemand zomaar uw bedrijfspand kan binnendringen.

Welk alarmsysteem gebruikt QuickBlue?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Blog veilig wonen

Leer hier over de toekomst van wonen op het gebied van de inbraakbeveiliging, hang- & sluitwerk en de slotenservice.

QuickBlue

Optimale beveiliging in
en rond uw woning

Contactgegevens

Quick_Blue_logo_DEF-04