Sloten service

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging

Sloten service

Een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden van QuickBlue, is onze sloten service. Als absolute expert op het gebied van sloten, verzorgen we het hang- en sluitwerk van vele woningen. Het zijn uiteindelijk namelijk de sloten die een inbreker buiten moeten houden. Dit weten de inbrekers ook. Hun inbraaktechnieken zijn met de tijd steeds geavanceerder geworden. Vandaag de dag moet hang- en sluitwerk dan ook van een zeer hoog niveau zijn. En dit is precies wat wij iedere keer weer nastreven. De sloten service van QuickBlue:

24/7 Spoedservice

Buitengesloten

Waar onze sloten service uit bestaat

Het plaatsen van hang- en sluitwerk is vanzelfsprekend een belangrijk onderdeel van onze sloten service. Onze gecertificeerde slotenspecialisten hebben reeds veel ervaring in deze werkzaamheden. Ze weten hoe een slot kwalitatief geplaatst dient te worden. Op zo’n manier dat een potentiële inbreker alle moeite van de wereld heeft om deze te forceren. Het is uiteindelijk dé manier om ongewenste personen buiten te houden.
Daarnaast is ook het herstellen van sloten een belangrijk onderdeel van onze werkzaamheden. Het is bijvoorbeeld goed mogelijk dat een slot om de een of andere reden defect raakt. Of dat er een inbraakpoging heeft plaatsgevonden. Hierbij is een slot dan mogelijk ernstig verzwakt. Aangezien dit een gevaarlijke situatie oplevert, sturen wij onze slotenexpert direct naar u toe. Deze herstelt het hang- en sluitwerk, zodat u vervolgens ‘s nachts weer met een gerust gevoel kunt slapen.
Verder is het uiteraard ook een optie dat u uw sleutels wilt kopiëren. Bijvoorbeeld omdat u gaat samenwonen met iemand. Of omdat u uw buren, ouders of vrienden een kopie wilt geven. Bij QuickBlue zorgen we voor een vlotte en veilige manier van kopiëren. Daarmee duurt het alles bij elkaar niet lang alvorens u de extra sleutels tot uw beschikking heeft. Wij werken niet alleen snel, maar ook 100% veilig.
Tot slot is het natuurlijk ook goed mogelijk dat uw sloten vervangen moeten worden. Bijvoorbeeld na een inbraakpoging waarbij de sloten echt onbruikbaar zijn geworden. Herstellen is dan niet eens een optie meer. Hetzelfde geldt voor sterk verouderde sloten. Ook die zijn vaak aan vervanging toe. In sommige gevallen zijn ze simpelweg niet veilig genoeg meer in de tijd waarin we nu leven. Het vervangen van sloten is onderdeel van onze sloten service.

Spoedservice nodig ?

Spoed sloten service

Heeft u met spoed behoefte aan onze sloten service? Ook dan zit u bij QuickBlue helemaal goed. Wij vinden het namelijk belangrijk om snel op een bepaalde wens in te kunnen springen. Bijvoorbeeld wanneer u zichzelf buiten heeft gesloten. Of wanneer sloten zo snel mogelijk moeten worden vervangen na een inbraakpoging. Vandaar dat onze sloten service met spoed tot uw dienst staat. Binnen 20 tot 30 minuten zorgen wij ervoor dat onze gecertificeerde slotenspecialist bij u op de stoep staat. Een spoed service is bij QuickBlue dan ook echt met spoed. Binnen de kortste keren bent u uit de brand geholpen.

Sloten vervangen

Meerpuntssluiting

Penslot plaatsen

Vrijblijvend advies aanvragen

Behoefte aan onze sloten service? Neem direct contact op met QuickBlue!