24/7 Spoedservice

24 uur per dag en 365 dagen per jaar met spoed geholpen

Quickblue verleent 24/7 spoedservice

Spoedservice door heel Nederland

Als slotenmaker begrijpen we bij QuickBlue als geen ander dat een bepaalde omstandigheid zich soms onverwachts voordoet. Een slot is bijvoorbeeld plots defect of er heeft een inbraakpoging plaatsgevonden. In dit soort onverwachtse situaties is er met spoed behoefte aan een slotenmaker. En dat is precies waar onze 24/7 spoedservice in voorziet. 24 uur per dag en 7 dagen per week staan onze slotspecialisten paraat om u verder te helpen. Onze spoedservice:

10 Tips voor het beveiligen van uw huis!

Buitengesloten

Sloten vervangen

24/7 Spoedservice

Onze spoedservice handelt ook echt met spoed. Dit betekent dat onze slotspecialisten altijd binnen 20 minuten op locatie zijn om hulp te verlenen. Heeft u zich dus buitengesloten of is een slot om de een of andere reden defect geraakt? Dan is dit binnen de kortste keren weer verholpen. De slotenexpert staat binnen 20 minuten op de stoep om hiervoor te zorgen. U kunt zelfs nog ter plekke om advies vragen.
In sommige gevallen heeft er een inbraakpoging plaatsgevonden. Inbrekers hebben getracht het slot te forceren, waardoor er schade is ontstaan. Het verhelpen van deze inbraakschade is onze expertise. Via de spoedservice sturen we dan op elk moment van de dag zonder probleem een slotspecialist naar u toe om deze schade te repareren. Binnen een mum van tijd zijn alle sloten dan weer intact en kunt u met een gerust hart verder waar u mee bezig was.
Bij QuickBlue hebben we intussen al een grote hoeveelheid mensen met succes verder weten te helpen. Hierdoor begrijpen we als geen ander hoe we dit het beste kunnen aanpakken. Onze slotenmakers hebben de nodige praktijkervaring opgedaan om iedere nieuwe opdracht tot een goed einde te brengen. En dus is het ook geen probleem om u middels onze spoedservice verder te helpen. Wat het probleem met de sloten ook is. De prijzen bespreken we vooraf met u.
Onze spoed slotenmakers begrijpen heel goed dat er in sommige situaties sprake is van extreme spoed. Bijvoorbeeld wanneer het midden in de nacht is en het slot defect blijkt. Of wanneer u op het punt staat om ergens naartoe te gaan. U als spoed slotenmaker met spoed verder helpen nemen we dan ook bijzonder serieus. Binnen 20 minuten zijn we ter plekke en gaan we direct voor u aan de slag.

24 uur per dag en 7 dagen per week staan onze slotspecialisten paraat om u verder te helpen.

Ruime voorraad beschikbaar

Bij QuickBlue hebben we altijd een ruime voorraad aan nieuwe sloten en overige slotmaterialen. Hierdoor is het geen probleem om met spoed op een specifieke situatie in te spelen. Is er bij u thuis bijvoorbeeld iets onverwachts defect geraakt? Dan hebben wij altijd wel iets voor u liggen om u met spoed uit de problemen te halen. Onze slotspecialisten stellen alles in werking om snelheid en kwaliteit met elkaar te combineren. De jaren aan ervaring die ze hierin hebben opgedaan, dragen daar zeker aan bij. Bovendien zijn ze altijd bereid om u van het nodig specialistische advies te voorzien.

Ons werkgebied

Noord-Holland

Zuid-Holland

Limburg

Vrijblijvend advies aanvragen

Met spoed de hulp van een slotenmaker nodig? Schakel nu QuickBlue in!