Buitengesloten

Staat u buitengesloten?

Buitengesloten

Buitengesloten? Wij helpen u graag

Heeft u zich per ongeluk buitengesloten? Dan staan we bij QuickBlue direct voor u klaar. Op het moment dat u uw woning niet meer binnenkomt, komen we snel in actie. We weten namelijk als geen ander dat het erg vervelend voor u is dat u niet meer binnen kunt. Onze slotspecialisten weten precies hoe ze uw deur zonder onnodige schade weer openkrijgen. Voor u het weet staat u dan weer binnen. Bij QuickBlue zorgen we ervoor dat u binnen de kortste keren niet meer buitengesloten bent door:

24/7 Spoedservice

Sloten vervangen

Hoe gaan wij te werk als u buitengesloten staat?

Het is belangrijk dat u ons zo snel mogelijk belt. Hierdoor kunnen wij namelijk ook direct in actie komen om u verder te helpen. Aangezien wij snappen dat er haast achter zit bij u, doen we er alles aan om zo snel mogelijk bij u te zijn. Binnen een mum van tijd is uw deur dan weer open. U kunt dan met een gerust hart weer binnen stappen.
Het doel van ons snelle handelen is om binnen 20 minuten op locatie te zijn. Het kost onze slotspecialist dus slechts 20 minuten om bij u op de stoep te staan. Aangezien ook het openen van de deur vervolgens snel gaat, kost het alles bij elkaar maar minimaal tijd om het probleem te verhelpen. U gaat al snel merken dat onze service op die manier precies naar wens is.
Tot slot is bij ons altijd de klant koning. We doen er daarom ook alles aan om u te voorzien van de juiste service. Dit betekent onder andere dat onze ervaren slotenmaker pas te werk gaat op uw akkoord. Dit omdat we u niet onnodig op de kosten willen jagen. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Prijzen en werkzaamheden bespreken we altijd vooraf. Weet u zeker dat u geen toegang meer tot uw sleutel heeft? Dan gaan we vanaf dat moment pas actie ondernemen.

Staat u buitengesloten? Binnen 20 minuten staat onze slotenmaker voor uw deur

Uw deur schadevrij openen?

Wij openen uw deur volledig schadevrij

Bent u buitengesloten en bang dat er allerlei schade ontstaat bij het openen van de deur? Dan hoeft u vanaf dit moment niet meer bang te zijn. Onze ervaren slotenmakers weten namelijk als geen ander hoe ze met zo’n situatie om moeten gaan. Hierdoor is het mogelijk om uw deur volledig schadevrij te openen. Er ontstaat dan geen blijvende schade aan uw deur of deurpost. Het vakmanschap van onze slotspecialisten geeft hierin de doorslag. Of uw slot nu defect is of dat u uzelf simpelweg heeft buitengesloten, maakt hierbij niet uit. We staan altijd voor u klaar om u verder te helpen.

Vrijblijvend advies aanvragen

Bent u buitengesloten en heeft u direct hulp nodig?
Neem dan nu contact op met QuickBlue!