Meerpuntssluiting Plaatsen

Optimale veiligheid dankzij de meerpuntssluiting

Meerpuntssluiting

Waarom een meerpuntssluiting?

Steeds vaker kiezen mensen thuis voor een meerpuntssluiting om hun toegangswegen tot de woning te beveiligen. Met een meerpuntssluiting gaat er namelijk op meerdere plekken tegelijk een cilinderslot de deurpost in. Hierdoor is het een extra veilige methode om een deur af te sluiten. Een inbreker heeft niet één, maar drie verschillende sloten waar hij zich zorgen om moet maken. Dit is voor de meeste ongewenste personen toch net iets te veel gevraagd. Zo bezorgt u uzelf een extra veilig gevoel binnen de muren van uw eigen woning. QuickBlue:

Diverse merken meerpuntssluitingen

Qua meerpuntssluitingen zijn er meerdere merken waar u uit kunt kiezen. Bij QuickBlue vinden we het belangrijk dat u toegang heeft tot sloten van de allerhoogste kwaliteit. U ziet dan ook al snel dat we meerpuntssluitingen aanbieden van betrouwbare merken. Deze zijn voorzien van de vereiste veiligheidscertificaten en bieden een zeer hoogwaardige beveiliging van uw woning.

MPS Brons

meerpuntsluiting-3-removebg-preview

MPS Zilver

meerpuntsluiting-4-removebg-preview

MPS Goud

meerpuntsluiting-5-removebg-preview

Wat zijn de voordelen van een meerpuntssluiting?

In tegenstelling tot veel andere sloten gaat een meerpuntssluiting dus op meerdere punten de deurpost in. Hierdoor biedt dit extra stevigheid en veiligheid. Aangezien de sloten op meerdere punten aanwezig zijn, moet een potentiële inbreker drie keer zo goed z’n best doen om binnen te komen. Iets wat niet alleen veel lastiger is om überhaupt klaar te spelen, maar sowieso ook een stuk langer duurt. Het schrikt menig inbreker daardoor direct af.
Daar komt nog bij dat we bij QuickBlue dus alleen werken met betrouwbare, bewezen kwaliteitssloten. Het zijn meerpuntssluitingen die voldoen aan allerlei specifieke voorwaarden. Hierdoor is de productkwaliteit bijzonder hoog. Het maakt de sloten betrouwbaar. Ze zijn effectief bevonden in het tegengaan van inbraken. Uiteindelijk is dat toch waar de meeste mensen naar op zoek zijn. Hoe beter de sloten zelf zijn, hoe groter de kans dat er nooit iemand bij u binnendringt. 

Verder is het natuurlijk erg prettig dat onze meerpuntssluitingen zijn uitgerust met breek- en boorbeveiliging. Inbrekers proberen sloten van buitenaf namelijk nog weleens te breken of kapot te boren. Om dit te voorkomen, zijn onze meerpuntssluitingen voorzien van specialistische bescherming om precies dat tegen te gaan. Inbrekers merken dan al snel dat er weinig te halen valt. Ondanks verwoede pogingen zullen de sloten zelf gewoon intact blijven.

Tot slot is het mogelijk om met spoed meerpuntssluitingen te laten installeren. Wij werken namelijk met een spoeddienst. Dit betekent dat een ervaren slotspecialist binnen 20 minuten op locatie kan zijn om uw sloten te vervangen. Heeft er bijvoorbeeld een inbraakpoging plaatsgevonden of is uw slot om een andere reden defect? Laat dan met spoed een meerpuntssluiting plaatsen door QuickBlue. Het maakt daarbij niet uit of het om een vreemd tijdstip of een vreemde dag gaat. We staan altijd voor u klaar.

Heeft u met spoed behoefte aan een nieuwe meerpuntssluiting?

Hoe een veiligheidsbeslag en meerpuntssluiting samen nog veiliger zijn

Met een veiligheidsbeslag zorgt u ervoor dat er nog een extra laag bescherming aan uw sloten wordt toegevoegd. Een veiligheidsbeslag vormt namelijk als het ware een extra schild om het slot heen. Dit maakt het voor potentiële inbrekers nog een stuk lastiger om het slot onklaar te maken en binnen te geraken. Zeker wanneer u veiligheidsbeslag combineert met een meerpuntssluiting, is dit effect maximaal. Het gedeelte waar u de sleutel insteekt is dan extra beveiligd, terwijl er tegelijkertijd ook nog eens meerdere sloten tegelijk de deurpost in schuiven. Veel veiliger kunt u de toegangswegen tot uw woning niet maken.

Vrijblijvend advies aanvragen

Heeft u dus interesse in een meerpuntssluiting? Bekijk dan nu de mogelijkheden bij QuickBlue!