Penslot Plaatsen

Om het penslot te laten monteren, belt u direct met onze slotservice

Penslot Plaatsen

Bij QuickBlue zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van een penslot. Met een penslot zorgt u ervoor dat het voor een inbreker moeilijker wordt gemaakt om binnen te komen. Bijvoorbeeld door een penslot op een deur of een raamkozijn te plaatsen. Met een sleutel draait u dan een aantal metalen pennen in een slot. Dit is een vrij stevige vorm van beveiliging. Het geldt vaak als extra beveiliging voor bijvoorbeeld een normaal deurslot. Zelfs als een inbreker dan in staat is om het normale slot te forceren, is er altijd nog een penslot aanwezig. Een penslot plaatsen doen we bij QuickBlue:

Keuzemogelijkheid Penslot

Qua penslot heeft u verschillende keuzemogelijkheden. Voor alle opties geldt dat we bij QuickBlue uitvoerig hebben onderzocht of het penslot aan onze kwaliteitsstandaarden voldoet. Indien dit het geval is, nemen we ze op in ons assortiment. Onze ervaren slotenexperts zijn vervolgens in staat om ze te leveren en ze direct voor u te installeren.

Voordelen penslot

Een penslot is een zeer betaalbaar slot. Aangezien het niet al te complex is, zijn de productiekosten aan de late kant. Dit betekent echter niet dat er op kwaliteit wordt ingeleverd. U haalt dus een kwalitatief hoogstaand penslot in huis, voor een zeer betaalbare prijs. Meer dan genoeg reden dus om een penslot te installeren. De extra veiligheid die het biedt komt voor veel woningen goed van pas.
Het fijne van een penslot is dat deze gelijksluitend leverbaar is. Dit houdt in dat u met één sleutel meerdere sloten opent of sluit. Er is dus slechts één beweging nodig om meerdere pennen in het slot te laten vallen. Dit verhoogt de mate van gebruiksvriendelijkheid van dit type slot enorm. Het kost daardoor minimaal moeite om de toegangswegen tot uw woning adequaat te beveiligen.
Het SKG keurmerk is een belangrijke standaard in de slotenindustrie. De Stichting Kwaliteit Gevelbouw houdt zich namelijk intensief bezig met het beoordelen van de veiligheid van bepaalde sloten. Pas wanneer een penslot aan de voorwaarden van dit keurmerk voldoet, nemen wij het op in ons assortiment. U weet daarmee dus zeker dat u een kwaliteitsproduct in huis haalt. Een slot dat ook echt doet wat het belooft.
Heeft u met spoed behoefte aan een penslot? Bijvoorbeeld omdat er een defect is opgetreden of omdat er onlangs een inbraakpoging heeft plaatsgevonden? Dan zit u bij QuickBlue helemaal goed. Wij zijn namelijk in staat om op zeer korte termijn een penslot bij u te leveren en direct te installeren. U hoeft dan niet lang te wachten alvorens uw deur of raam optimaal beveiligd is tegen ongewenste personen.

Heeft u met spoed behoefte aan nieuwe pensloten?

Alternatieven penslot

Het penslot is een kwalitatief hoogstaand slot. Echter zijn er ook nog een hoop andere mogelijkheden waar u uit kunt kiezen om uw woning te beveiligen. Deze opties zijn vaak nog een stuk uitgebreider en beschermen nog beter tegen potentiële inbrekers. U moet dan bijvoorbeeld denken aan een meerpuntssluiting of een cilinderslot met kerntrekbeveiliging. Ook nieuw veiligheidsbeslag kan een grote positieve invloed hebben op uw inbraakveiligheid. Probeer daarom ook zeker eens de andere opties te overwegen. Het kan geen kwaad om net dat stapje extra te zetten om uw woning te beveiligen. Uiteindelijk vindt iedereen het prettig om zich thuis volkomen veilig te voelen.

Vrijblijvend advies aanvragen

Wilt u dus een penslot of een ander type slot laten plaatsen? Laat het ons dan direct weten!