Sleutel Bijmaken

Gecertificeerde sleutels laten bijmaken

Sleutel laten bijmaken

Hoe gaan wij te werk?

Een sleutel laten bijmaken is iets wat we bij QuickBlue graag voor u regelen. Er komt bijvoorbeeld een extra persoon bij u in huis wonen. Of u wilt een reservesleutel aan een familielid of vriend geven. Er zijn voldoende situaties te bedenken waarin een sleutel laten bijmaken aan de orde is. Daarbij is het belangrijk om ervan op de hoogte te zijn hoe een sleutel laten bijmaken precies in z’n werking gaat. Niet iedereen is namelijk zomaar in staat om een kopie van uw sleutel te maken. Dit is een beveiligde procedure, om criminaliteit tegen te gaan. Bij QuickBlue:

Sleutels met certificaat

Sleutels met certificaat zijn beveiligd tegen het maken van kopieën. Alleen degene die de originele sleutel heeft gemaakt, weet namelijk wat er nodig is om een kopie te maken. Aangezien u als eigenaar hiervan in het bezit bent van het certificaat, bent u ook de enige die een kopie kan aanvragen.

M&C Color Pro

€28.54 incl. BTW

M&C color sleutel

M&C Matrix sleutel

€27.33 incl. BTW

MC-Matrix-sleutel

M&C Condor sleutel

€30.36 incl. BTW

MC-Condor-sleutel

M&C Move sleutel

€44.31 incl. BTW

MC-MOVE-sleutel-300x300

M&C Minos Sleutel

€29.39 incl. BTW

Minos-key

Waar zijn onze sleutels van voorzien?

Onze voorwaarden

De sleutels van QuickBlue zijn SKG gekeurd. Dit houdt in dat ze voldoen aan de veiligheidsstandaarden van SKG. Deze liggen zeer hoog, waardoor u niet bang hoeft te zijn voor onveilige situaties. De Stichting Kwaliteit Gevelbouw staat erom bekend dat het het keurmerk zeer serieus neemt. Vandaar ook dat we alleen sleutels aanbieden die door het SKG de stempel ‘veilig’ hebben meegekregen.
Dat de sleutels van QuickBlue gecertificeerd zijn, houdt in dat u het certificaat moet tonen om de sleutel bij te laten maken. Sommige bedrijven willen hun eigen producten namelijk beschermen tegen ongewenst kopiëren. De techniek van het bijmaken van de sleutels is dan slechts bij de betreffende producent bekend. Een welkom extraatje, wat u ervan verzekerd dat alleen u toegang heeft tot het maken van kopieën.
Dit betekent al met al dus dat uw sleutels beveiligd zijn tegen het maken van kopieën. Dankzij het certificaat bent u hiervan verzekerd. Dit levert onze klanten over het algemeen een zeer veilig gevoel op. U hoeft zich dan nooit zorgen te maken dat een ongewenst persoon uw woning kan binnendringen. Het geeft voor veel mensen de doorslag om toch voor een sleutel met certificaat te kiezen.
Tot slot is het ook fijn om een reservesleutel te ontvangen. We raken namelijk allemaal weleens iets kwijt. Het zou dan zonde zijn als u meteen uw eigen woning niet meer in kunt. Bovendien kunnen sleutels ook kapot gaan. Bijvoorbeeld wanneer ze langzaam verbuigen door ze iets te wild in en uit het slot te halen. Hoe dan ook komt de reservesleutel van QuickBlue goed van pas.

Heeft u met spoed behoefte aan nieuwe sleutels?

Wanneer laat ik een sleutel bijmaken?

Een sleutel bijmaken laat u doen wanneer u bijvoorbeeld een nieuwe huisgenoot krijgt. Dit is het geval wanneer u gaat samenwonen. Ook zien we regelmatig dat klanten een extra sleutel laten bijmaken voor de buren, vrienden of een familielid. Zeker voor iemand die vaak op reis is, komt dit goed van pas. Wat de reden ook is voor het laten bijmaken van een sleutel, bij QuickBlue staan we voor u klaar om u verder te helpen. Voor u het weet, heeft u de extra sleutel al in huis. En dat allemaal op een 100% veilige werkwijze.

Vrijblijvend advies aanvragen

Sleutel laten bijmaken?
Neem nu contact op met QuickBlue!