Hang- & Sluitwerk

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging

Hang- & Sluitwerk

Met hang- en sluitwerk doelen we bij QuickBlue op alles dat met sloten rond toegangswegen te maken heeft. Denk daarbij bijvoorbeeld aan ramen en deuren. Deze moeten goed beveiligd zijn tegen een inbraak. Anders hebben inbrekers namelijk vrij spel. Daar komt nog bij dat inbrekers tegenwoordig steeds nieuwere, meer geavanceerde technieken inzetten om in te breken. Hierdoor moet ook het hang- en sluitwerk steeds beter bestand zijn tegen bepaalde inbraaktechnieken. Bij QuickBlue werken we hier op dagelijkse basis hard aan. QuickBlue:

Hang- & sluitwerk van QuickBlue

Zoals de naam al zegt, valt een driepuntssluiting op drie verschillende punten in het slot. Dat wil dus zeggen dat een dergelijk slot extra sterk is. Het is voor een inbreker niet voldoende om slechts een van de sloten te forceren. Er blijven er dan namelijk nog minstens twee intact. Daarmee is een driepuntssluiting een zeer betrouwbare vorm van hang- en sluitwerk. Bij QuickBlue installeren we deze graag in uw woning.
Daarnaast is ook anti-kerntrekbeslag een belangrijk onderdeel van inbraakbeveiliging. Dit zorgt er namelijk voor dat inbrekers niet zomaar uw sloten kunnen kerntrekken. Anti-kerntrekbeslag vormt als het ware een beschermlaag om het hang- en sluitwerk heen. Hierdoor is deze maximaal beveiligd tegen mogelijke inbrekers. U weet dan zeker dat u er alles aan doet om ongewenste personen buiten te houden. En dat is natuurlijk wel zo fijn.
Een cilinderslot is de meest bekende vorm van hang- en sluitwerk. Hierbij is er sprake van een cilinder dat in het slot valt. Deze valt dan dus bijvoorbeeld in de deurpost. Een cilinderslot is uiterst geschikt als vorm van inbraakbeveiliging. Middels een fysieke sleutel bent alleen u in staat om dit type slot open te krijgen. Onze gecertificeerde medewerkers weten als geen ander hoe ze een cilinderslot moeten plaatsen.
Met spoed behoefte aan hang- en sluitwerk? Dan is dit bij QuickBlue absoluut geen probleem. Als expert op dit gebied zijn we in staat om u op zeer korte termijn verder te helpen. Binnen 20 tot 30 minuten staat een van onze slotenexperts al bij u op de stoep. Zo is uw hang- en sluitwerk binnen de kortste keren weer hersteld of zelfs helemaal vervangen. Bijvoorbeeld na een inbraakpoging komt deze service bijzonder goed van pas.

Speodservice nodig?

Hoe beveilig ik mijn woning?

U beveiligt uw woning door te kiezen voor de juiste inbraakbeveiliging. En hang- en sluitwerk is hier een belangrijk onderdeel van. Het voorkomt dat inbrekers zomaar de toegangswegen tot uw woning kunnen forceren. Zo helpen onze gecertificeerde medewerkers u bijvoorbeeld met het plaatsen, herstellen of vervangen van hang- en sluitwerk. De juiste materialen zijn in staat om het inbrekers zo moeilijk mogelijk te maken. Hierdoor komen ze zelfs met het gebruik van moderne technieken niet zomaar meer binnen. Denk bijvoorbeeld aan kerntrekbeveiliging of anti-kerntrekbeslag. Ze voorkomen dat inbrekers een slot kunnen forceren. En dat is uiteindelijk waar het om gaat.

Insteekslot

Driepuntssluiting

Vrijblijvend advies aanvragen

Hang- en sluitwerk defect of verouderd? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!