Anti Kerntrekbeslag

Je woning optimaal beveiligen met het anti - kerntrekbeslag

Uw huis beveiligen met anti-kerntrekbeslag

Wat is kerntrekken en hoe beveilig ik mijn woning

Vandaag de dag zijn veel inbrekers op zoek naar manieren om de sloten van woningen te kerntrekken. Daarbij trekken ze een slot als het ware volledig kapot. Hierdoor raakt deze defect en is een deur niet meer adequaat beveiligd. Tegenwoordig is er gelukkig anti-kerntrekbeslag beschikbaar om dit soort inbrekers tegen te gaan. Het anti kerntrekbeslag vormt dan een extra beschermlaag om het slot heen. Hierdoor is het schier onmogelijk om het slot in z’n geheel nog los te trekken uit de deur. Anti- kerntrekbeslag van QuickBlue:

Bundels anti- kerntrekbeslag

Anti-kerntrekbeslag is in verschillende soorten en maten beschikbaar. U bepaalt zelf in welke mate u wilt investeren in deze effectieve inbraakbeveiliging. Bekijk de bundels van QuickBlue om een idee te krijgen van de mogelijkheden. Vervolgens kiest u er zelf een die u het meeste aanspreekt.

Kerntrekbeslag

anti-kertrekbeslag-removebg-preview

Kerntrekbeslag + Cilinder SKG2

Kerntrekbeslag-1-removebg-preview

Kerntrekbeslag + Cilinder SKG3

Kerntrekbeslag-2-removebg-preview

Voordelen Anti-kerntrekbeslag

Nederlandse meldkamer met de hoogste betrouwbaarheid

Een investering in kerntrekbeveiliging is hoe dan ook een investering die voor een grote mate van veiligheid gaat zorgen. Het zorgt er simpelweg voor dat inbrekers uw sloten niet meer kunnen kerntrekken. Hierdoor blijven de sloten in uw woning intact. Het houdt potentiële inbrekers een stuk langer bezig. Kerntrekbeveiliging is niet voor niets tegenwoordig een verplichting voor woningen. Het is te effectief om niet te hebben.

Onze ervaren slotspecialisten hebben de juiste ervaring opgedaan om een vakkundige montage van het anti- kerntrekbeslag te bewerkstellingen. Nu ze namelijk stuk voor stuk al heel vaak anti-kerntrekbeslag hebben geplaatst, weten ze precies waar ze op moeten letten. Dit verzekert een correcte, veilige installatie. Een installatie die nog in lengte van jaren op de juiste manier blijft zitten. Anti- kerntrekbeslag via QuickBlue gebeurt op een vakkundige wijze.

Het komt er al met al op neer dat u de kans op een inbraak aanzienlijk af laat nemen. Dat is het hele idee achter anti-kerntrekbeslag. Dankzij de extra veilige laag rondom de sloten in uw deur zelf, geraakt een inbreker niet meer zo makkelijk bij het slot. Hierdoor blijft deze veel langer intact. Zelfs bij intensieve inspanningen van een potentiële inbreker. Inbrekers haken sneller af, wat de kans op een succesvolle inbraak drastisch vermindert.

Bij QuickBlue werken we met een spoedservice. Deze spoedservice is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Op het moment dat u dus met spoed behoefte heeft aan anti-kerntrekbeslag, vormt dit voor ons geen probleem. We sturen gewoon een slotspecialist naar u toe om dit voor u te installeren. En dit alles regelen we al binnen 20 minuten nadat u heeft gebeld. Met spoed is dus ook echt met spoed bij QuickBlue.

Spoedservice nodig ?

Monteren anti-kerntrekbeslag

Het installeren van het anti-kerntrekbeslag

Het monteren van anti-kerntrekbeslag is een redelijk precies werkje. Het komt dan zeer goed van pas wanneer er sprake is van een jarenlange ervaring. En laat dat bij onze medewerkers nu net het geval zijn. Door al geruime tijd met anti kerntrekbeslag te werken, weten onze slotspecialisten precies waar ze op moeten letten. Wat er moet gebeuren om anti-kerntrekbeslag snel en goed te installeren. Het uiteindelijke doel is namelijk om uw leefomgeving optimaal veilig te maken. We zijn maar al te blij dat we hier bij QuickBlue ons steentje aan kunnen bijdragen. En dat op verschillende vlakken.

Vrijblijvend advies aanvragen

Anti-kerntrekbeslag nodig?
Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan!