Driepuntssluiting

Deuren voorzien van een driepuntssluiting bieden veel voordelen

Waarom een driepuntssluiting?

Een driepuntssluiting staat erom bekend dat het een extra veilig alternatief is voor de meer traditionele sloten van de toegangswegen tot uw woning. Een driepuntssluiting gaat namelijk op drie verschillende plekken de deurpost in. Met één beweging van uw sleutel schieten er bovenin, in het midden en onderin cilindersloten de deurpost in. Dit biedt extra stevigheid. Het maakt het voor een inbreker een stuk lastiger om de deur te forceren. Er zijn namelijk minimaal drie locaties waarop er actieve inbraakbeveiliging aanwezig is. Installatie van een driepuntssluiting door QuickBlue:

Optie bundels driepuntssluiting

Bij QuickBlue bieden we verschillende bundels aan met driepuntssluitingen. Zo bent u volledig zelf in staat om te kiezen welke bundel u thuis graag laat installeren. Bekijk de specificaties van de verschillende bundels om erachter te komen wat ze allemaal precies inhouden. De installatie kunnen wij volledig voor u verzorgen.

MPS Brons

meerpuntsluiting-3-removebg-preview

MPS Zilver

meerpuntsluiting-4-removebg-preview

MPS Goud

meerpuntsluiting-5-removebg-preview

Voordelen van een driepuntssluiting

Alle voordelen op een rij

Het kost u slechts één draai aan de sleutel om op drie verschillende punten een slot in de deurpost te draaien. Dit is vanzelfsprekend een zeer gebruiksvriendelijke methode. Met een minimale inspanning bereikt u een maximale beveiliging van uw woning. Het is waar de meeste mensen uiteindelijk naar op zoek zijn. Een driepuntssluiting is niet voor niets momenteel erg populair. Alles wat qua inbraakbeveiliging belangrijk is, komt hierin samen.
Daarbij is het natuurlijk een enorm voordeel dat onze opties qua driepuntssluiting voorzien zijn van het SKG keurmerk. Het SKG doet uitvoerig onderzoek naar de veiligheid van sloten in de praktijk. Pas als deze effectief veilig worden bevonden, ontvangen ze ook daadwerkelijk het keurmerk van de SKG. Bij QuickBlue vinden we dit uitermate belangrijk en werken we dus ook alleen maar met driepuntssluitingen die aan dit keurmerk voldoen.

Verder is er breek- en boorbeveiliging toegevoegd als cilinderslot aan onze opties qua driepuntssluiting. Breek- en boorbeveiliging hebben als doel om het afbreken en het kapot boren van sloten te voorkomen. Dit zijn namelijk technieken die inbrekers nog weleens willen gebruiken om een slot defect te krijgen. Door hier de juiste beveiliging voor bij aan te schaffen, voorkomt u dat inbrekers een makkelijke dag hebben met uw woning.

Tot slot is ook de montage van een driepuntssluiting geen probleem voor onze ervaren slotspecialisten. Ze weten als geen ander hoe deze montage verzorgd dient te worden. Daardoor kost het alles bij elkaar minimaal moeite. Voor u het weet, is de driepuntssluiting al bij u in de deur geïnstalleerd. U sluit en opent uw deur dan voortaan op drie verschillende plekken, met één beweging van een fysieke sleutel.

Spoedservice nodig?

Professionele montage

Onze slotenmakers monteren graag uw driepuntssluiting

Bij QuickBlue werken we uitsluitend met gecertificeerde, ervaren medewerkers. Onze slotspecialisten weten precies wat ze moeten doen op het gebied van installatie, reparatie en het geven van adviezen. Op het moment dat een slotspecialist dus de professionele montage van uw driepuntssluiting komt verzorgen, is er altijd ruimte om vragen te stellen. U weet dan zeker dat u precies begrijpt hoe alles werkt en waar u op moet letten. Vanaf dat moment voelt u zich thuis pas echt voor de volle 100% veilig. De professionele montage van QuickBlue wordt door veel van onze klanten gewaardeerd.

Vrijblijvend advies aanvragen

Op zoek naar een driepuntssluiting?
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!