Insteekslot

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging

Het gemak van een insteekslot

Het insteekslot is de meest voorkomende optie qua slot in Nederland. De meeste woningen zijn voorzien van dit type slot. Het insteekslot zit in z’n geheel in de zijkant van een deur gemonteerd. Hierdoor hoeft u alleen maar een sleutel in de deur te steken om deze open te krijgen. Een insteekslot staat daarom bekend om het gemak waarmee u het kunt gebruiken. Het kost minimale moeite om een deur open en dicht te doen. Dat terwijl er tegelijkertijd wel sprake is van een goede inbraakveiligheid. Een insteekslot van QuickBlue:

Soorten Insteeksloten

Bij QuickBlue bieden we verschillende soorten insteeksloten aan. De ene optie is nog net wat veiliger dan de ander. Hierdoor heeft u zelf de keuze uit hoe veilig u uw insteekslot wilt maken. Voor iedere deur hebben we een passend insteekslot in verschillende beveiligingsgradaties. Bekijk de opties die we op dit moment aanbieden en haal een gloednieuw insteekslot van een hoge kwaliteit in huis.

Heeft u met spoed behoefte aan een nieuwe insteekslot?

Buitengesloten

Sloten vervangen

De veiligheid van het insteekslot

Het insteekslot is een zeer veilig middel om de toegangswegen van uw woning mee te voorzien. Het is natuurlijk niet voor niets dat zoveel woningen standaard met een insteekslot zijn uitgerust. Onderzoek heeft bewezen dat het lastig is voor inbrekers om deze sloten te forceren. Zeker wanneer ze uitgerust zijn met veiligheidsbeslag en kerntrekbeveiliging. Hierdoor kost het extreem veel tijd en moeite voor een inbreker om het gewenste resultaat te bereiken. Het laat u met een gerust hart in uw woning wonen. U hoeft zich over inbraakveiligheid nog maar minimaal zorgen te maken.

Vrijblijvend advies aanvragen

Bent u op zoek naar een insteekslot?
Bekijk bij ons wat de mogelijkheden zijn!