Oplegslot

Effectief inbraak voorkomen met het juiste oplegslot

Wat is een oplegslot ?

Bij een oplegslot is er sprake van een slot dat op de deur zelf wordt gemonteerd. Veel sloten zitten tegenwoordig volledig in de deur verwerkt, maar bij een oplegslot is dit dus niet het geval. Alleen de cilinder zelf steekt door de deur heen. Oplegsloten worden al jaren gebruikt om toegangswegen tot een woning mee te beveiligen. Het is daarom ook een optie die we bij QuickBlue aanbieden. Als expert op het gebied van beveiliging bieden we graag zoveel mogelijk verschillende sloten aan. Een oplegslot van QuickBlue:

Soorten Oplegsloten

Er zijn verschillende soorten oplegsloten waar u uit kunt kiezen. Zo bestaan er bijvoorbeeld modellen met een losse buitencilinder en modellen met een vaste buitencilinder. Beiden hebben zo hun specifieke eigenschappen. Om de kans op kerntrekken te minimaliseren, kiest u voor een SKG cilinder. Deze zijn bewezen veilig.

Waarom kiezen voor een oplegslot ?

Voordelen oplegslot

Een gecertificeerd oplegslot is beschermd tegen het dupliceren van de sleutels. Hierdoor verkleint u de kans aanzienlijk dat indringers ongewenst uw woning kunnen binnendringen. Een gecertificeerd oplegslot is daarmee voorzien van de juiste eigenschappen om uw veiligheid te waarborgen. Het gaat geheid ook voor een stuk veiliger gevoel zorgen op het moment dat u thuis bent. Het is een van de grote voordelen van een gecertificeerd oplegslot van QuickBlue.
Verder is de montage van een oplegslot relatief eenvoudig. Hierdoor duurt het alles bij elkaar niet lang voordat het complete slot gemonteerd en actief is. Uiteraard heeft u hiervoor de beschikking over onze slotspecialist. Deze ervaringsdeskundige weet als geen ander hoe de eenvoudige montage van een oplegslot zo snel mogelijk tot een goed einde dient te worden gebracht. Het maakt het nog net wat aantrekkelijker om voor een oplegslot te kiezen.
Tot slot zijn onze oplegsloten voorzien van het SKG keurmerk. Dit bevestigt nogmaals dat het om sloten van een hoog niveau gaat. De SKG doet uitgebreid onderzoek naar het vinden van de meest veilige sloten die er zijn. Wanneer deze aan de eisen voldoen, ontvangen ze het SKG keurmerk. Zoals u in het assortiment van QuickBlue kunt zien, voldoen de oplegsloten allemaal aan het SKG keurmerk. Een hoge mate van veiligheid is dus gegarandeerd.

Heeft u met spoed behoefte aan een nieuwe oplegslot?

Quickblue plaatst graag uw oplegslot

Bij QuickBlue werken we intussen al een groot aantal jaren met het plaatsen van oplegsloten. Hierdoor hebben onze slotenexperts alle mogelijke deuren wel voorbij zien komen waar een oplegslot in geplaatst dient te worden. Dit betekent ook dat ze dit als geen ander weten te doen. Snel en kwalitatief. Voor u het weet zit het oplegslot al in uw deur. Bovendien heeft u altijd de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze slotspecialist. Zo weet u precies hoe alles werkt en waar u op moet letten. Pas dan zijn we bij QuickBlue tevreden over onze dienstverlening.

Vrijblijvend advies aanvragen

Wilt u graag een oplegslot laten plaatsen?
Neem dan contact op me QuickBlue