Penslot

Pensloten zijn vrijwel op elke type deur te monteren

Wat is een penslot ?

Een penslot is een slot waarmee u met een sleutel een aantal metalen pennen in een slot draait. Ze dienen over het algemeen als extra beveiliging bij het voorkomen van een inbraak. Het gaat hier in principe echt om een bijslot. Een extra slot naast een hoofdslot op een deur of raam. U plaatst een penslot bijvoorbeeld helemaal aan de bovenkant of onderkant van een deur. Door deze op een maximaal effectieve locatie te plaatsen, wordt het voor een inbreker een stuk moeilijker om een deur of raam te forceren. Een penslot van QuickBlue:

Soorten Pensloten

Pensloten zijn er in verschillende soorten en maten. Het ene penslot is weer net wat kleiner, groter of effectiever dan het ander. Vandaar dat het ook de moeite waard is om de verschillende opties erbij te pakken. Bij QuickBlue bieden we meerdere opties qua pensloten aan om iedereen van het juiste slot te kunnen voorzien.

Voordelen Penslot

Aangezien een penslot in de basis een vorm van extra beveiliging is, zit een penslot ook niet al te gecompliceerd in elkaar. Hierdoor is het een vrij betaalbare vorm van beveiliging. Zoals u bij de opties van QuickBlue al snel kunt zien, hoeft u niet al te diep in de buidel te tasten. Een fijne bijkomstigheid van een extra vorm van effectieve beveiliging tegen inbraken. In de tijd waarin we nu leven, kunt u niet veilig genoeg zijn.
Het is mogelijk om het penslot gelijksluitend te leveren. Dit houdt in dat u maar een sleutel hoeft om te draaien om meerdere sloten in het slot te krijgen. Dit is wel zo makkelijk. Bovendien bespaart u het een hoop tijd. Wanneer u allerlei sloten los om zou moeten draaien, gaat dit al snel vervelen. Het is een extra voordeel van de pensloten die vandaag de dag verkrijgbaar zijn.
Verder zijn onze pensloten altijd SKG gekeurd. SKG gekeurde sloten voldoen aan een bepaalde veiligheidsstandaard. Het geeft aan dat het slot zelf ook echt veilig is. Dat het in staat is om inbrekers tegen te houden. Altijd fijn om vooraf te weten dat u met een goed product te maken heeft. U hoeft dan niet bang te zijn dat een inbreker zonder problemen bij u thuis binnen kan dringen.
Tot slot zijn de pensloten van QuickBlue gecertificeerd. Dit houdt in dat het niet mogelijk is om de sleutels van deze sloten zomaar te dupliceren. Het is een extra veiligheidsmaatregel om ervoor te zorgen dat niemand zomaar bij u binnen komt. De gecertificeerde sloten van QuickBlue hebben daarmee alle eigenschappen in huis om echt van toegevoegde waarde te zijn. Precies waar onze klanten over het algemeen naar op zoek zijn.

Met spoed een penslot nodig ?

Wanneer kies je voor een penslot ?

U kiest voor een penslot op het moment dat u een extra veiligheidsmaatregel wilt nemen om inbraken te voorkomen. Een reden hiervoor kan bijvoorbeeld zijn dat er in de buurt recentelijk inbraken zijn gepleegd. Of dat u het gevoel heeft dat uw inbraakbeveiliging eigenlijk nog net niet helemaal op orde is. Een penslot is dan het ideale beveiligingsmiddel om als extra beveiliging te fungeren. Met een slim geplaatst penslot maakt u het leven van de gemiddelde inbreker een stuk lastiger. En onze slotspecialist komt de installatie nog op locatie voor u verzorgen ook.

Vrijblijvend advies aanvragen

Behoefte aan een penslot bij u thuis?
Neem nu contact op met QuickBlue!