Inbraakbeveiliging

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging

Inbraakbeveiliging is essentieel om inbraken te voorkomen. Inbrekers worden vandaag de dag namelijk steeds slimmer. Ze maken gebruik van moderne technieken om toegangswegen tot een woning te forceren. U bent dan ook gebaat bij de nieuwste technieken om dit juist weer te voorkomen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het juiste hang- en sluitwerk. Of aan apparatuur dat voorkomt dat inbrekers zomaar binnen kunnen komen. Bij QuickBlue combineren we een zeer breed assortiment aan beveiligingsproducten met specifieke kennis qua installatie. Hiermee verzorgen wij een heuse totaaloplossing. Daarmee is QuickBlue:

Camerabeveiliging

Alarmsystemen

Inbraakbeveiliging

Kerntrekbeveiliging is vandaag de dag een essentieel onderdeel van inbraakbeveiliging. Menig inbreker probeert namelijk een slot te forceren door deze te kerntrekken. Daarbij wordt een cilinderslot bijvoorbeeld in z’n geheel uit een deur losgetrokken. Deze is dan direct defect. Kerntrekbeveiliging voorkomt dat dit mogelijk is. Het vormt een beschermende laag voor het slot zelf. Zo voorkomt u dan ook dat een inbreker ineens bij u binnen staat.
Daarnaast heeft ook een alarmsysteem veel waarde. Met een alarmsysteem in huis worden inbrekers direct afgeschrikt. Het alarmsysteem gaat namelijk af op het moment dat iemand binnen probeert te dringen. Zelfs als u niet thuis bent, wordt het inbrekers zo maximaal moeilijk gemaakt om überhaupt binnen te komen. De kans dat een inbreker dan slaagt, houdt u zo klein mogelijk. Hier dragen we bij QuickBlue graag aan bij.
Verder is ook camerabeveiliging een belangrijk onderdeel van inbraakbeveiliging. Camera’s hebben bijvoorbeeld ook een proactieve werking. Wanneer inbrekers camera’s zien hangen, worden ze direct afgeschrikt. Ze weten dat de kans groot is dat ze uiteindelijk op camera komen te staan. Menig inbreker vindt het dan direct al niet meer de moeite waard om het überhaupt nog te proberen. En dat is natuurlijk precies wat je hoopt te bereiken.
Tot slot voorzien we bij QuickBlue ook in de meerpuntssluiting. De meerpuntssluiting is een slot dat op meerdere plekken in de deurpost valt. Zo is een driepuntssluiting bijvoorbeeld een voorbeeld van een meerpuntssluiting. Door een deur dan op slot te draaien, vallen er op 3 plekken cilindersloten in het slot. Het maakt de inbraakbeveiliging als geheel een stuk sterker. Deze vorm van hang- en sluitwerk is in de praktijk zeer effectief.

24/7 spoedservice

Hoe kan ik de kans op inbraak verkleinen?

De kans op een inbraak verkleint u, door de juiste inbraakbeveiliging in en rond uw woning te installeren. Het is uiteindelijk de enige manier om potentiële inbrekers buiten te houden. Zo is hang- en sluitwerk bijvoorbeeld uiterst effectief om toegangswegen gesloten te houden. Alarmsystemen hebben een afschrikkende en uiteraard alarmerende werking. En camerabeveiliging is zeer effectief in het voorkomen van inbraken. Maar ook in het aanleveren van informatie achteraf. Zo zijn er genoeg dingen die u kunt doen om de kans op een inbraak zo klein mogelijk te houden. Bovendien zorgt het ook voor een gerust gevoel.

Veiligheidssloten

Meerpuntssluiting

Kerntrekbeveiliging

Vrijblijvend advies aanvragen

Inbraakbeveiliging nodig?
Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!