Alarmsyteem uitbreiden

Oneindige mogelijkheden

Alarmsysteem uitbreiden

U kunt er altijd voor kiezen om uw alarmsysteem uit te breiden. Daar waar een alarmsysteem vroeger ook alleen echt een alarmsysteem was, is dat tegenwoordig allang niet meer zo. Vandaag de dag zijn er veel meer dingen mogelijk. Bij QuickBlue houden we ons al geruime tijd bezig met uitbreidingen van het alarmsysteem. We zijn namelijk van mening dat hier meer en meer behoefte aan is. Tegelijkertijd richten we ons uiteraard wel op een zo hoog mogelijke kwaliteit. Bij QuickBlue:

Welke mogelijkheden bieden wij ?

Bij QuickBlue bieden we een groot aantal uitbreidingsopties aan met betrekking tot het alarmsysteem. Deze uitbreiding kan dus in veel verschillende vormen komen. Te denken valt bijvoorbeeld aan een rookmelder, een lekkagedetector of een koolmonoxidemelder. Het zijn allemaal opties die we bij QuickBlue als extra uitbreiding leveren. Daarbij mag u er uiteraard vanuit gaan dat de plaatsing hiervan wordt uitgevoerd door een gecertificeerde beveiligingsexpert. Uiteindelijk nemen wij onze werkzaamheden namelijk uiterst serieus. Op het gebied van veiligheid laten we niks aan het toeval over. En dus nemen we ook duidelijk met u door wat precies uw specifieke wensen zijn.

Alarm kopen

Vanaf 975,- Inclusief installatie

camerabeveiliging-removebg-preview

Alarm 1 jaar huren

33,75 per maand 299,- installatiekosten

camerabeveiliging-removebg-preview

Mogelijkheden voor een uitbreiding

Een rookmelder geeft vanzelfsprekend een signaal af op het moment dat er sprake is van rookvorming. In veel gevallen is dit een belangrijke indicatie voor een mogelijke brand. Een rookmelder voorkomt daarmee dat u zich te lang in een onveilige situatie bevindt. Menig alarmsysteem is vandaag de dag uitgebreid met een rookmelder. Zo weet u altijd zeker dat u op tijd op de hoogte bent van een mogelijke brand.
Daarnaast is het ook een optie om te kiezen voor een uitbreiding met een lekkagedetector. Zoals de naam al deels aangeeft, houdt een lekkagedetector mogelijke waterlekkages bij. Een waterlek is desastreus voor uw woning. Het zorgt in potentie voor een enorme schadepost. En dat heeft niemand natuurlijk graag. Dankzij een lekkagedetector krijgt u op tijd een waarschuwing. Dit scheelt u in potentie een grote hoeveelheid onnodige problemen.
Verder mag ook de koolmonoxidemelder natuurlijk niet onbenoemd blijven. Koolmonoxide staat bekend als de stille doder. Op het moment dat een ruimte zich zou vullen met koolmonoxide is het vaak al te laat. U heeft dan nog maar een zeer beperkte tijd om hieraan te ontsnappen. Een koolmonoxidemelder neemt een dergelijke situatie al heel snel waar. De melder waarschuwt u tijdig om de ruimte zo snel mogelijk te verlaten.
Een glasbreukdetector houdt in de gaten of glas nog volledig intact is. Op het moment dat dit niet meer het geval is, gaat er een alarm af. Zulke techniek komt bijvoorbeeld goed van pas op het moment dat een inbreker een ruitje probeert in te slaan. Zodra er ook maar een kleine breuk in het glas ontstaat, gaat het alarm al af. Iedereen in de nabije omgeving is dan in één klap op de hoogte gesteld van de situatie.

Vrijblijvend advies aanvragen

Alarmsysteem uitbreiden? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!