Meldkamer

Alarmsysteem met meldkamer

Hoe beveilig ik mijn woning optimaal?

Om uw woning optimaal te beveiligen, is het belangrijk om zoveel mogelijk beveiligingsmaatregelen te nemen. Dit begint bijvoorbeeld bij het plaatsen van veilig hang- en sluitwerk, camerabeveiliging en het installeren van een alarmsysteem. Echter is dat niet alles. Er is nog meer dat u qua beveiliging kunt doen. Door voor QuickBlue te kiezen, kunt u kiezen voor de optie van een alarmsysteem + meldkamer. Daarmee krijgt een meldkamer onmiddellijk een seintje wanneer er binnen uw woning iets verdachts gebeurt. Bij QuickBlue:

Uw woning staat altijd in verbinding met de meldkamer

Te bedienen via uw telefoon.

Door te kiezen voor de uitbreiding met een meldkamer, staat uw woning altijd in verbinding met een meldkamer. Op het moment dat uw alarmsysteem dan afgaat, krijgt iemand in de meldkamer direct een seintje. De meldkamer neemt dan zo snel mogelijk contact met u op. Bijvoorbeeld wanneer u niet thuis bent. Of wanneer het nacht is en u het zelf niet door heeft. Bovendien is uw alarmsysteem te bedienen via uw telefoon. Dit maakt het in deze tijd nog makkelijker om precies bij te houden wat er allemaal in uw woning gebeurt.

Hoe inbraakveilig woont u?

Hoe gaat onze meldkamer te werk ?

In geval van nood, wordt onze meldkamer direct actief. Bijvoorbeeld wanneer er een berichtje binnenkomt dat het alarmsysteem binnen uw woning af gaat. Het is dan uiterst belangrijk dat er snel wordt gehandeld. Allereerst zullen we u proberen te bereiken. Als dat niet mogelijk is, contacteren we door u opgegeven contactpersonen. Ook is het daarbij een optie dat we de veiligheidsdiensten alarmeren. Bijvoorbeeld wanneer er sprake lijkt te zijn van een onveilige situatie.
Is er sprake van een inbraak? Dat gaat er een berichtje naar de meldkamer. Het alarmsysteem pikt dan namelijk op dat er een indringer is. Het alarmsysteem zal afgaan. Vervolgens proberen wij dan dus zo snel mogelijk met u in contact te komen. Wanneer dit allemaal niet mogelijk is, worden direct de veiligheidsdiensten geïnformeerd. Zo minimaliseren we de kans op een succesvolle inbraak, waarbij sommige van uw spullen zijn buitgemaakt.
Om gebruik te maken van onze meldkamer, dient u dus te kiezen voor de optie van een alarmsysteem + meldkamer. Tezamen zijn we dan in staat om van uw woning een permanent veilige omgeving te maken. Elke keer dat een onveilige situatie zich dan voordoet, zijn we er zo snel mogelijk bij. Daarmee is de kans op een succesvolle inbraak zo klein als mogelijk is.
Tot slot kunt u bij QuickBlue kiezen voor een meegroeiend alarmsysteem. Dat wil zeggen dat u altijd de optie heeft om uw alarmsysteem uit te breiden. Dit is wel zo handig wanneer u bijvoorbeeld ook een rookmelder of een koolmonoxidemelder in huis wilt hebben. En dat zijn nog niet eens alle mogelijkheden qua uitbreidingen. Bij QuickBlue zijn we in staat om uw alarmsysteem op veel verschillende manieren uit te breiden.

Vroege identificatie zorgt voor een snelle follow-up en arrestaties op heterdaad

Het fijne van een meldkamer is dat het leidt tot een vroege identificatie. Op het moment dat het alarmsysteem namelijk af gaat, komt het direct in actie. Bij de meldkamer ontvangen we bericht dat het alarmsysteem in uw woning is afgegaan. Vervolgens gaan wij zo snel mogelijk zorgen voor een follow-up. We proberen met u of door u opgegeven contactpersonen in contact te komen. Wanneer dit niet lukt of wanneer niet uitgesloten kan worden dat er inbrekers binnen zijn, signaleren we de veiligheidsdiensten. De kans is dan groot dat dit leidt tot een arrestatie op heterdaad.

Vrijblijvend advies aanvragen

Effectief inbraak voorkomen met de juiste inbraakbeveiliging