Via de app te bedienen

Eenvoudige bediening

Gemakkelijke bediening jouw telefoon

Bij QuickBlue vinden we het belangrijk dat beveiligingssystemen ook praktisch zijn. En dat is natuurlijk zeker het geval wanneer u deze via uw telefoon kunt bedienen. Bijna iedereen heeft heel de dag zijn of haar smartphone wel bij de hand. Daarmee heeft u dus altijd de optie om uw alarmsysteem op afstand aan- of uit te schakelen.

Opties in onze app

Bent u vaak weg van huis? Dan komt een alarmsysteem als deze natuurlijk extra goed uit. U heeft er namelijk overal ter wereld controle over. Het enige wat u nodig heeft, is een smartphone. Daarop installeert u de app. Meteen daarna heeft u de controle over alle opties die we via de app aanbieden. Daarmee is dit een fikse technologische vooruitgang. Eentje die voor veel mensen een uitkomst biedt.
Het belangrijke daarbij om te beseffen, is dat u echt de volledige controle over het alarmsysteem heeft. U kunt deze heel gemakkelijk aan- en uitschakelen op afstand. Daarbij zijn logischerwijs wel de nodige veiligheidsprocedures geïnstalleerd om het uitschakelen van het alarmsysteem wel zo veilig mogelijk te houden. Veiligheid gaat uiteindelijk namelijk boven alles. Het is nóg belangrijker dan dat iets makkelijk is om te doen.
Het inschakelen van het alarmsysteem doet u bijzonder eenvoudig met één druk op de knop. Op het moment dat u bijvoorbeeld het huis verlaat, is één druk op de knop voldoende. Daarmee kunt u het in principe nooit meer vergeten. Want zelfs als u al weg bent, heeft u altijd nog uw smartphone waarop u op de knop kunt drukken. Een fijn handigheidje, waar veel van onze klanten reeds gebruik van maken.
Tot slot ontvangt u een push notificatie van het alarmsysteem op het moment dat er iets belangrijks te melden is. Bijvoorbeeld wanneer het alarmsysteem onverwachts wordt uitgeschakeld. U weet dan direct dat er waarschijnlijk iets mis is. Dit stelt u in staat om snel op een dergelijke situatie in te springen. Zo voorkomt u dat een dergelijke situatie ook echt leidt tot een bepaalde onveiligheid.

Vrijblijvend advies aanvragen

Alarmsysteem via de app bedienen? Vraag nu een offerte aan!