Camera beveiliging

Met camerabeveiliging van QuickBlue bent u 24/7 bewaakt.

Camera beveiliging

Camerabewaking rondom uw huis

Camerabewaking rondom uw huis is momenteel belangrijker dan ooit. De gemiddelde inbreker wordt met de dag een stukje slimmer. En dus moet u met de leercurve van de inbreker meegaan en uzelf maximaal tegen deze persoon of personen beschermen. Met camerabeveiliging van QuickBlue zorgt u ervoor dat u met een gerust hart ’s avond naar bed kunt. U weet zeker dat u er alles aan heeft gedaan om inbrekers af te schrikken. Camerabewaking rondom uw huis van QuickBlue:

Voor welk camerasysteem gaat u?

Ieder huis vraagt weer om een ander camerasysteem. Vandaar ook dat we meerdere opties aanbieden. Hierdoor bent u zelf in staat om te bepalen welk systeem het best tot z’n recht komt in combinatie met uw woning. Uiteraard staan onze beveiligingsexperts altijd voor u klaar om u hierin te voorzien van passend advies.

4K Ultra HD Camerabeveiliging

Dome camera met een recorder incl. 1TB geheugen.

Camerabeveiliging-10x

Download de whitepaper en ontvang 7 camerabeveiligings tips!

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Beveiligingscamera’s hebben een aantal unieke voordelen. Zo kunt u niet alleen heel duidelijk terugzien wie de inbrekers zijn en wat ze precies hebben gedaan. Beveiligingscamera’s hebben namelijk ook een preventieve werking. Ze schrikken inbrekers af. Hierdoor is het goed mogelijk dat u minder met inbrekers te maken krijgt en een betere kans heeft om ze uiteindelijk te pakken. U slaat als het ware twee vliegen in één klap. Vervolgens heeft u ook nog 24/7 live toegang via uw mobiel.

Er zijn duidelijke verschillen tussen verschillende soorten van de beveiligingscamera. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit een dome camera, een buiten camera, een infrarood beveiligingscamera en een wifi camera. Het is maar net waar u precies naar op zoek bent. De soorten camera’s hebben allemaal hun unieke pluspunten. Zo is de dome camera bijvoorbeeld zeer vandalismebestendig. En een infrarood camera zorgt ervoor dat u ook ’s nachts duidelijke beelden op de camera geregistreerd krijgt.
Bij QuickBlue combineren we verregaande expertise in het vak zelf met het best mogelijke materiaal. Zo weet u bijvoorbeeld zeker dat u de beste camerabeveiliging in huis haalt. Het feit dat onze beveiligingsexperts u helpen bij de installatie en mogelijke reparaties is dan alleen maar mooi meegenomen. Ze voorzien u te allen tijden graag van advies. Alles bij elkaar levert dit het perfecte totaalplaatje op. Als ervaringsdeskundige is QuickBlue dé officieel erkende verkoper die u zoekt.
Tot slot werken wij met een zeer lange opnameduur. Dit houdt in dat u tot een paar maanden beelden terug kunt kijken. Uiterst handig na tuurlijk, wanneer een voorval zich een aantal weken of maanden eerder heeft voorgedaan. Hierdoor hoeft u niet snel bang te zijn dat bepaalde opnames verloren gaan. Deze lange opnameduur wordt door veel van onze klanten sterk gewaardeerd.

Installatie van camera’s

Zoals gezegd neemt QuickBlue ook de installatie van camera’s op zich. Onze beveiligingsexperts hebben intussen een ruime ervaring opgebouwd in het installeren van camerabeveiliging. Ze zijn uitgegroeid tot gecertificeerde installateurs. Hierdoor weten zij precies wat er nodig is om dit tot een succesvol einde te brengen. Bovendien is het altijd mogelijk om vragen te stellen en extra adviezen te ontvangen. Denk aan de juiste locatie van de professionele installatie. Onze beveiligingsexperts weten precies waar een camera het beste tot zijn recht komt. Camerabeveiliging tegen inbrekers is dan pas echt effectief. En pas dan hebben wij ons doel bereikt.

Heeft u met spoed behoefte aan camerabeveiliging?

Camerabeveiliging

Live camerabeelden bekijken op je mobiel

Wanneer u beschikt over een Hikvision beveiligingscamera kunt u die koppelen aan uw smartphone met de Hik-Connect app. Dankzij deze app kunt u gemakkelijk op afstand de livebeelden van uw beveiligingscamera’s bekijken en uw camerasystemen beheren. Uiteraard kunt u ook de camerabeelden terugkijken vanuit de Hik-Connect app. Zo kunt u op elk gewenst moment toezicht houden op de omgeving rondom uw woning of bedrijfspand.

Vrijblijvend offerte aanvragen

Onze vakkundige technisch adviseurs zetten uw woonsituatie, wensen en belangen om in een persoonlijk advies! Onze expert informeert u geheel vrijblijvend over de mogelijkheden van camerabewaking in en om uw woning.
Hoeveel beveiligingscamera's denkt u nodig te hebben?
Wat voor type woning heeft u?

Veelgestelde vragen

Wat zijn de kosten van een camerabeveiligingssysteem?
De totale kosten van een camerabeveiligingssysteem hangen af van welk type beveiligingscamera en het aantal camera’s u graag wilt hebben. Om het juiste beveiligingssysteem samen te stellen, dienen uw situatie en wensen in kaart gebracht te worden. Neem contact met ons op voor een offerte of een vrijblijvendadvies op maat van onze ervaren beveiligingsexpert.
Wat zijn de belangrijkste voordelen van camerabewaking?
Het hebben van camerabewaking brengt meerdere voordelen met zich mee. Zodra uw beveiligingscamera gekoppeld is aan uw smartphone via de handige Hikconnect app, kunt u op elk moment live camerabeelden zien op uw toestel. Ook kunt u camerabeelden terugkijken en snel bewijs doorsturen naar de politie bij een inbraak. Tot slot heeft camerabewaking een preventieve werking doordat het inbrekers afschrikt.
Hoelang kunnen camerabeelden opgenomen worden?
De opnameduur van onze beveiligingscamera’s omvat meerdere maanden. Dat betekent dat u de mogelijkheid heeft om de camerabewaking opnames tot enkele maanden terug nog kunt terugzien. Zo heeft u genoeg tijd om rustig beelden terug te kijken en belangrijke informatie door te spelen wanneer er bijvoorbeeld sprake is geweest van een inbraak of vandalisme.
Welk camerasysteem moet ik kiezen?
Afhankelijk van uw woning of bedrijfspand en uw wensen en behoeften, zijn er verschillende soorten camerasystemen om uit te kiezen. Zo levert een infraroodcamera in het donker uiterst goede beelden op. Een dome beveiligingscamera is dankzij de koepel erg vandalismebestendig. Een WIFI-camera heeft als voordeel dat het aangesloten wordt op uw netwerk en volledig draadloos is. Onze beveiligingsexperts komen graag langs voor een vrijblijvend adviesgesprek.
Welke resoluties zijn er?
De juiste resolutie van een beveiligingscamera kiezen, hangt af van wat uw wensen zijn. Hoe hoger de resolutie, hoe hoger de beeldkwaliteit. Beveiligingscamera’s zijn te krijgen in HD, Full HD of 4K. Omgezet in megapixels, heeft u bij ons de keuze uit een 4 of 8 megapixel beveiligingscamera.

Vrijblijvend advies aanvragen

Behoefte aan camerabeveiliging?
Vraag gratis een offerte aan bij QuickBlue!