Camera + intercomsysteem

Weet wie voor de deur staat

Het levert voor veel mensen een heerlijk veilig gevoel op wanneer ze weten wie er voor de deur staat. Een camera + intercomsysteem gaat precies hier voor zorgen. U heeft dan van een afstandje een mooi overzicht. U ziet op camera wie er aan heeft gebeld. En vervolgens kunt u met een intercomsysteem ook nog communiceren met de betreffende persoon. Dit zorgt voor overzicht. En een hoge mate van veiligheid. Uiteindelijk is dat toch waar het allemaal om draait. Bij QuickBlue:

Waarom kiezen voor een camera met intercomsysteem

Het is niet voor niets dat steeds meer mensen kiezen voor een camera met intercomsysteem. Dit heeft puur te maken met het feit dat u dan voor volledigheid kiest. U kunt niet alleen precies zien wie er voor de deur staat, maar u kunt nog communiceren met de betreffende persoon ook. Al met al is er dan sprake van een totaalplaatje. Uw woning is dan uitgerust met de meest moderne veiligheidsvoorzieningen. Dat is niet iets wat iedereen kan zeggen. Bij QuickBlue kijken we er naar uit om op korte termijn de levering en de plaatsing van een camera met intercomsysteem bij u te verzorgen.

Hoe inbraakveilig woont u?

Voordelen van een camera + intercomsysteem

Dankzij een logboek heeft u ook inzicht in de gegevens van uw camera + intercomsysteem. In het logboek wordt namelijk bijgehouden wat er allemaal heeft plaatsgevonden met betrekking tot het complete systeem. Denk aan de keren dat er iemand heeft aangebeld. Of de precieze tijdstippen dat u open heeft gedaan. Allemaal zaken die op z’n tijd fijn zijn om terug te kijken.
Bovendien levert een camera + intercomsysteem zicht op de voordeur op. Niet alleen kunt u communiceren met de persoon voor de deur, maar u kunt deze persoon zelfs zien. Dit is een extraatje tegen opzichte van de standaard intercomsystemen. Daarbij is er toch vaak sprake van alleen een mogelijkheid om te communiceren. Bij QuickBlue vinden we het belangrijk dat u toegang heeft tot beiden.
Een camera + intercomsysteem laat u communiceren met een bezoeker. U kunt dan bijvoorbeeld vragen wat de betreffende persoon eigenlijk precies komt doen. Dat komt erg goed van pas wanneer u diegene niet kent. Zo bouwt u toch een beetje extra veiligheid in, voordat u iemand zomaar binnenlaat. Dit is grotendeels de reden dat men voor de combinatie van een camera en een intercomsysteem kiest.

Vrijblijvend advies aanvragen

Op zoek naar een camera + intercomsysteem? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!