Deurbel camera

Camerabeveiliging op je deurbel

Communiceer met bezoeker

Een deurbel camera is een ideale manier om te kunnen communiceren met een bezoeker. Tegenwoordig is het namelijk mogelijk om zelfs via de app met deze persoon te praten. Zo weet u bijvoorbeeld altijd wie er voor de deur staat. En als u die persoon niet kent, dan vraagt u gewoon via de deurbel camera wat die persoon komt doen. Het zorgt al met al voor veel duidelijkheid. Duidelijkheid en veiligheid. Dat is waar we bij QuickBlue in voorzien. Een deurbel camera:

Voordelen van een videodeurbel

Onze deurbel camera is eenvoudig te bedienen via de app. Wij vinden het belangrijk dat iedereen van deze technologie gebruik moet kunnen maken. Gebruiksvriendelijkheid stond daarom hoog bij ons in het vaandel. Via de app ziet u vanaf iedere locatie wie er op de deurbel heeft gedrukt. Bovendien kunt u zelfs met de betreffende persoon communiceren. Bijvoorbeeld om te vertellen dat hij of zij later moet terugkomen.
Tegelijkertijd is het dus beveiliging onafhankelijk van uw locatie. Puur en alleen omdat u via de app kunt zien wie er op de deurbel heeft gedrukt. En de app zit gewoon op uw smartphone. U kunt zelfs ver weg in het buitenland zitten en toch zien wie er voor de deur staat. De deurbel camera is daarom een perfecte beveiliging. Zeker wanneer u relatief vaak van huis bent.
Verder komt de deurbel camera ook nog met allerlei extra opties. Daarmee is er pas echt sprake van een uitgebreid product. Het blijft bijvoorbeeld niet alleen bij het zien van een bezoeker. En de mogelijkheid om te communiceren met de persoon die voor de deur staat. Daarnaast zijn er extra uitbreidingen van toepassing. Bij QuickBlue informeren we u graag over deze extra mogelijkheden.
Met spoed behoefte aan een deurbel camera? Bij QuickBlue is dit absoluut geen probleem. Onze beveiligingsexperts zijn in staat om deze met spoed bij u thuis te installeren. Bijvoorbeeld wanneer uw huidige deurbel camera onverwachts defect is geraakt. Of wanneer u deze simpelweg op korte termijn nodig heeft. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om de plaatsing hiervan op gang te brengen.

Hoe inbraakveilig woont u?

Deurbel camera

De deurbel camera is de toekomst. Het is niet voor niets dat we hiervoor steeds meer aanvragen krijgen. Men beseft maar al te goed dat een deurbel camera veel voordelen te bieden heeft. Zeker gezien het van een betrouwbare producent komt. Daarbij werken we bij QuickBlue alleen met gecertificeerde beveiligingsexperts. Dit betekent dat we tot in detail weten hoe de installatie, reparatie of vervanging van een deurbel camera in de praktijk plaatsvindt. Daarmee bent u bij ons echt aan het goede adres. We kijken er naar uit om ook uw woning van deze moderne apparatuur te voorzien.

Vrijblijvend advies aanvragen

Deurbel camera aanschaffen? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan!