1-Dome Camerabeveiliging

HikVision

Full HD 1-Dome Camerabeveiliging

1-Dome camera met 1TB geheugen

Camerabewaking rondom uw huis is momenteel belangrijker dan ooit. De gemiddelde inbreker wordt met de dag een stukje slimmer. En dus moet u met de leercurve van de inbreker meegaan en uzelf maximaal tegen deze persoon of personen beschermen.

Waarom kiezen voor camerabeveiliging?

Nederlandse meldkamer met de hoogste betrouwbaarheid

Beveiligingscamera’s hebben een aantal unieke voordelen. Zo kunt u niet alleen heel duidelijk terugzien wie de inbrekers zijn en wat ze precies hebben gedaan. Beveiligingscamera’s hebben namelijk ook een preventieve werking. Ze schrikken inbrekers af. Hierdoor is het goed mogelijk dat u minder met inbrekers te maken krijgt EN een betere kans heeft om ze uiteindelijk te pakken. U slaat als het ware twee vliegen in één klap. Vervolgens heeft u ook nog 24/7 live toegang via uw mobiel.

Er zijn duidelijke verschillen tussen verschillende soorten van de beveiligingscamera. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit een dome camera, een buiten camera, een infrarood beveiligingscamera en een wifi camera. Het is maar net waar u precies naar op zoek bent. De soorten camera’s hebben allemaal hun unieke pluspunten. Zo is de dome camera bijvoorbeeld zeer vandalismebestendig. En een infrarood camera zorgt ervoor dat u ook ’s nachts duidelijke beelden op de camera geregistreerd krijgt.
Bij QuickBlue combineren we verregaande expertise in het vak zelf met het best mogelijke materiaal. Zo weet u bijvoorbeeld zeker dat u de beste camerabeveiliging in huis haalt. Het feit dat onze beveiligingsexperts u helpen bij de installatie en mogelijke reparaties is dan alleen maar mooi meegenomen. Ze voorzien u te allen tijden graag van advies. Alles bij elkaar levert dit het perfecte totaalplaatje op. Als ervaringsdeskundige is QuickBlue dé officieel erkende verkoper die u zoekt.
Tot slot werken wij met een zeer lange opnameduur. Dit houdt in dat u tot een paar maanden beelden terug kunt kijken. Uiterst handig na tuurlijk, wanneer een voorval zich een aantal weken of maanden eerder heeft voorgedaan. Hierdoor hoeft u niet snel bang te zijn dat bepaalde opnames verloren gaan. Deze lange opnameduur wordt door veel van onze klanten sterk gewaardeerd.

Heeft u met spoed behoefte aan camerabeveiliging?

Vrijblijvend offerte aanvragen

Hoeveel beveiligingscamera's denkt u nodig te hebben?
Wat voor type woning heeft u?