Gebruik via de app

Gebruiksgemak van de app

Maak gebruik van onze deurbel app

Maak gebruik van onze zeer moderne deurbel app. Deze vorm van beveiliging laat u op een unieke manier zien wie er thuis voor de deur staat. In plaats van dat u door het raam of door de deur moet gluren, kijkt u gewoon in uw app. De deurbel app stelt u namelijk in staat om te allen tijden te zien wie er voor de deur staat. Bij QuickBlue begrijpen we als geen ander dat er behoefte is aan nieuwe, moderne techniek. Deze deurbel app is een belangrijke stap in de goede richting. De deurbel app:

Gebruik via de app

De app is speciaal bijzonder gebruiksvriendelijk gemaakt. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om deze te bedienen. Geen moeilijke functionaliteiten, maar een duidelijke en overzichtelijke lay-out. Bij QuickBlue vinden we het belangrijk dat echt iedereen toegang heeft tot deze moderne technologie. Het is dan niet de bedoeling dat het extreem lastig wordt gemaakt om van de app gebruik te maken.
Op het moment dat er iemand voor de deur staat, ontvangt u een pushnotificatie. Dit is een berichtje, dat u dus laat weten dat iemand zojuist heeft aangebeld. Ook wanneer u niet thuis bent, ontvangt u dit berichtje dus. Dit maakt dat u altijd op de hoogte bent van wie er voor uw deur staat. Zelfs als u zich op een bepaald moment aan de andere kant van het land bevindt.
Daarnaast is het ook mogelijk om te communiceren via de app. U kunt de persoon die voor uw woning staat bijvoorbeeld vertellen dat u even niet thuis bent. Of dat een postbezorger een pakketje bijvoorbeeld bij de buren mag afleveren. Dit brengt enorm veel mogelijkheden met zich mee. De mogelijkheid om te communiceren is er eentje die veel mensen erg prettig vinden.
Tot slot is de camerabeveiliging van de deurbel app ook voorzien van nightvision. Zo ziet u zelfs als het al donker is wie er nu precies voor de deur staat. Een belangrijke toevoeging, die dit product ook in de avond en in de nacht bruikbaar maakt. De avonden dat u met angst de deur moet openen terwijl het al donker is, zijn voorgoed voorbij. Voortaan weet u vooraf al voor wie u de deur wel of niet open doet.

Hoe inbraakveilig woont u?