Kerntrekbeveiliging

Zonder kerntrekbeveiliging komen inbrekers makkelijk binnen

Kerntrekbeveiliging

Kerntrekbeveiliging is essentieel

In de tijd waarin we nu leven, is kerntrekbeveiliging essentieel geworden. Tegenwoordig maken meer en meer inbrekers namelijk gebruik van de techniek ‘kerntrekken’. Daarbij trekken ze een cilinderslot in z’n geheel uit een deur. Hierdoor is het slot vanzelfsprekend in één klap defect. De inbreker loopt dan zo naar binnen. Kerntrekbeveiliging voorkomt dit door een extra beschermlaag om het cilinderslot heen te bouwen. Hier komt een schroef niet doorheen. En dus blijft het slot daarbij intact. Kerntrekbeveiliging is steeds meer aan het uitgroeien tot de standaard bij het beveiligen van een woning. Kerntrekbeveiliging van QuickBlue is:

Onze kerntrekbeveiliging pakketten

Bij QuickBlue hebben we meerdere kerntrekbeveiliging waar u uit kunt kiezen. Van de meest basisvorm met slechts kerntrekbeslag tot aan het uitgebreide pakket met kernbeslag en een SKG3 cilinder. Dit laatste pakket komt zelfs met een keersleutel, wat een zeer hoge bescherming tegen het kopiëren van de sleutel biedt.

Kerntrekbeslag

anti-kertrekbeslag-removebg-preview

Kerntrekbeslag + Cilinder SKG2

Kerntrekbeslag-1-removebg-preview

Kerntrekbeslag + Cilinder SKG3

Kerntrekbeslag-2-removebg-preview

Voordelen kerntrekbeveiliging

De voordelen van kerntrekbeveiliging zijn zeer uiteenlopend. Zo is het natuurlijk logisch dat uw woning beter beschermd is tegen inbrekers. De nieuwste materialen dragen hier zeker aan bij. Echter levert het ook een veilig gevoel voor uzelf aan. Wetende dat u inbraakbeveiliging van de hoogste kwaliteit heeft laten plaatsen. U voelt zich dan in uw eigen woning toch net een stukje prettiger. Voor velen absoluut geen overbodige luxe.
Kerntrekbeveiliging bestaat uit inbraakbeveiliging met anti-kerntrekbeslag. Het doel van een kerntrekkende inbreker is namelijk om de cilinder uit het slot te trekken. Normaliter is dit mogelijk, aangezien er bij ‘normale’ sloten geen extra beveiliging is geplaatst. Dit is met anti-kerntrekbeslag dus wel het geval. Deze extra belemmering voor de inbreker maakt de inbraaktechniek waardeloos. De toegangswegen in uw woning zijn zo maximaal beveiligd. Zowel het slot als ook uw eigendommen blijven zo intact.
Bij QuickBlue houden we ons intussen al jaren bezig met inbraakbeveiliging. We zijn dan ook PKVW erkend. Iedere dag is het ons streven om toe te werken naar veilige woningen. Daarbij combineren we onze jaren aan relevante ervaring met het gebruik van de nieuwste materialen. Zo zijn onze slotspecialisten in staat om keer op keer naar volle tevredenheid onze klanten verder te helpen. We zorgen er zo voor dat iedereen veilig in zijn of haar eigen woning kan leven. Zowel overdags als ook ’s nachts.
Heeft u met spoed behoefte aan kerntrekbeveiliging? Dan is dit geen probleem. Wij werken namelijk ook met een spoeddienst. Dit komt erg goed van pas in noodgevallen. Bijvoorbeeld wanneer u erachter komt dat uw slot defect is als gevolg van een inbraakpoging. Onze spoeddienst is dan ook binnen een mum van tijd bij u op locatie. Voor u het weet is het probleem verholpen en is uw woning weer maximaal beveiligd.

Heeft u met spoed behoefte aan een nieuwe kerntrekbeslag?

Verplichting van het kerntrekbeslag

Kerntrekbeslag is zo effectief gebleken, dat het tegenwoordig verplicht is gemaakt door de Nederlandse overheid. Dit geldt zowel voor bestaande woningen als ook voor nieuwbouwwoningen. Sinds 2014 heeft u dus geen vrije keuze meer in het wel of niet plaatsen van anti-kerntrekbeslag. Iedere woning moet hier verplicht van voorzien zijn. Iets wat we bij QuickBlue maar al te goed begrijpen. Het is onze ervaring dat anti-kerntrekbeslag zeer effectief is in het buiten houden van inbrekers. Hiermee voorkomt u onveilige situaties en voelt u zich altijd veilig in uw eigen woning. Anti-kerntrekbeslag is en blijft voorlopig de toekomst van inbraakbeveiliging.

Vrijblijvend advies aanvragen

Kerntrekbeveiliging nodig in uw woning?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!