Meerpuntssluiting

Een meerpuntssluiting sluit gemakkelijk op meerdere plekken en is nagenoeg onmogelijk om te forceren

Meerpuntssluiting

Kies voor een meerpuntssluiting

De meerpuntssluiting komen we tegenwoordig niet voor niets zo vaak bij mensen thuis tegen. Het is simpelweg een zeer veilige methode om uw huis te beveiligen. Een meerpuntssluiting gaat op meerdere plaatsen tegelijk op slot. Hierdoor wordt het mogelijke inbrekers extreem lastig gemaakt om ook maar enige vorm van succes te bereiken. Er valt weinig voor ze te halen. Een meerpuntssluiting van QuickBlue:

Steeds meer mensen kiezen voor meerpuntssluiting

Een meerpuntssluiting is met de dag populairder. Men ziet steeds vaker in dat een meerpuntssluiting een ideale uitkomst is om uw woning inbraakveilig te houden. U maakt het uzelf makkelijk om de deur te openen en te sluiten, terwijl u het inbrekers juist een stuk moeilijker maakt. Een absolute win-winsituatie.

MPS Brons

meerpuntsluiting-3-removebg-preview

MPS Zilver

meerpuntsluiting-4-removebg-preview

MPS Goud

meerpuntsluiting-5-removebg-preview

Voordelen van een meerpuntssluiting

Een meerpuntssluiting van QuickBlue voldoet altijd aan het PKVW, het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Dit betekent direct al dat het voldoet aan de eisen qua inbraakbeveiliging van de politie. Deze standaard is vanzelfsprekend van een hoog niveau. Zo weet u met een meerpuntssluiting zeker dat u er qua sloten alles aan doet om inbrekers buiten te houden. Dit levert een veilig gevoel op binnen de muren van uw eigen woning.
Verder zijn onze meerpuntssluiting sloten voorzien van kerntrekbeveiliging. Hiermee houdt het kerntrekkende inbrekers buiten. In plaats van dat deze inbrekers het slot in z’n geheel kapot trekken, zorgt een extra beschermlaag voor het tegenovergestelde. Het slot blijft volledig intact. En daarmee gaat een inbrekers zijn of haar doel dus niet bereiken. Kerntrekbeveiliging is vandaag de dag meer en meer een vereiste voor een veilige woning.
Daar komt nog bij dat inbrekers een hoop andere technieken hebben om een bepaalde toegangsweg te forceren. Het afbreken of uitboren van een slot zijn daar bijvoorbeeld voorbeelden van. Ook hier moet daarom bescherming tegen zijn. En daar zijn opnieuw al onze meerpuntssluitingen van voorzien. Breek- en boorbeveiliging maakt een toegangsweg nog beter beveiliging tegen de meest moderne inbraaktechnieken. QuickBlue is op dit gebied van alle markten thuis.
Een meerpuntssluiting heeft over het algemeen 3 verschillende punten waarop er een cilinder de deurpost ingaat op het moment dat u uw woning afsluit. Het fijne is echter dat u hiervoor niet 3 verschillende sleutels nodig heeft. Of dat u 3 verschillende sluitbewegingen hoeft te maken. Met één sleutel gaan 3 verschillende cilinders namelijk tegelijk het slot in. Hierdoor is het een zeer gebruiksvriendelijke manier om uw woning toch maximaal te beveiligen.

Heeft u met spoed behoefte aan een nieuwe meerpuntssluiting?

Proffesioneel meerpuntssluiting laten monteren

Bij QuickBlue werken we intussen al jaren met meerpuntssluitingen. Dit betekent ook dat we precies weten hoe deze sloten gemonteerd dienen te worden. Onze slotenexperts staan altijd voor u klaar om u verder te helpen. Ze zorgen ervoor dat de montage op een kwalitatieve wijze gebeurt. Voor u het weet, zit de meerpuntssluiting er al in. En mocht u nog met bepaalde vragen zitten, dan beantwoordt onze slotenspecialist deze ter plekke. Een meerpuntssluiting laten in frasen kunt u prima aan ons overlaten. De juiste ervaring in combinatie met de beste materialen zorgen voor een optimaal resultaat. U bent dan in lengte van jaren voorzien.

Vrijblijvend advies aanvragen

Behoefte aan een meerpuntssluiting?
Binnen 24 krijgt u een gratis offerte van QuickBlue!