Veiligheidssloten

Een veiligheidsslot van QuickBlue bestaat uit de nieuwste materialen

Vervang uw sloten door gekeurde veiligheidssloten

Inbrekers worden vandaag de dag steeds slimmer en doortastender. De technieken die ze gebruiken, zijn een stuk effectiever dan een aantal jaren geleden. Hierdoor moet u qua beveiliging ook met de tijd meegaan. Een veiligheidsslot van QuickBlue bestaat uit de nieuwste materialen. De kans op een succesvolle inbraak neemt dankzij sloten vervangen significant af. Ook levert het u een veiliger gevoel op wanneer u thuis of onderweg bent. Iets waar een ‘normaal’ slot niet in kan voorzien. Veiligheidssloten van QuickBlue:

Soorten veiligheidssloten

Qua veiligheidssloten zijn er een groot aantal verschillende soorten. Zo zijn er bijvoorbeeld veiligheidssloten met een conventioneel cilinder. Echter zijn er ook opties met kerntrekbeveiliging voor meer veiligheid. Wilt u het echt serieus aanpakken, dan zijn gecertificeerde cilindersloten met 3D printbeveiliging ook nog een mogelijkheid. Waar bent u naar op zoek?

Cilinder Brons

MC-Matrix-SKG2

Cilinder Zilver

MC-Color-SKG3

Cilinder Goud

MC-Cilinderslot-Move-2

Eigenschappen van veiligheidssloten

Dankzij het SKG2 keurmerk van de veiligheidssloten die we bij QuickBlue aanbieden, weet u zeker dat ze zwaar inbraakwerend zijn. De opties die we aanbieden met SKG3 keurmerk zijn zelfs extra zwaar inbraakwerend. Deze houden inbrekers met extra goed gereedschap minimaal 5 minuten bezig. Veiliger kunt u uw huis qua sloten niet maken. Dit keurmerk is voor veel van onze klanten dan ook een positieve indicatie. Het heeft echt waarde. 

Daar komt nog bij dat onze veiligheidssloten gecertificeerd zijn. Het gaat om opties die door meerdere instantie als veilig zijn bestempeld. Dit is voor ons erg belangrijk. We willen namelijk alleen werken met de best mogelijke materialen. Dit maximaliseert namelijk de kans dat onze klanten optimaal beschermd zijn tegen mogelijke inbrekers. Dat is een doel op zich. Gecertificeerd materiaal speelt hierin een belangrijke rol, omdat dit sloten zijn die het dupliceren van de sleutels door onbekenden voorkomen. 
Verder voldoen onze veiligheidssloten aan het PKVW, het Politiek Keurmerk Veilig Wonen. We zijn PKVW erkend. Dit houdt in dat de politie de inbraakbeveiliging van een bepaald hoog niveau acht. Op het moment dat uw woning van dit soort veiligheidssloten is voorzien, maakt u mogelijk aanspraak op dit keurmerk voor uw woning. Bovendien leidt het mogelijk tot een premie korting bij uw verzekering. De sloten zelf leveren in ieder geval de juiste kwaliteit. Wilt u ook aan het PKVW voldoen? Zorg dan voor gekeurd hang en- sluitwerk volgens het politiekeurmerk.
Kerntrekbeveiliging is essentieel om kerntrekkende inbrekers te slim af te zijn. Een kerntrekkende inbreker trekt een cilinderslot namelijk relatief simpel kapot. Hierdoor krijgt hij of zij eenvoudig toegang tot uw woning. Ze zijn binnen 30 sec binnen. Door voor veiligheidssloten met kerntrekbeveiliging en/of anti kerntrekbeslag te kiezen, voorkomt u dit. Het cilinderslot zelf is dan extra stevig beschermd. Een kerntrekkende inbreker gaat hier niet doorheen komen. Uw veiligheid is dan optimaal gewaarborgd.

Heeft u met spoed behoefte aan nieuwe veiligheidssloten?

Een goede veiligheidscilinder is speciaal beschermd tegen:

Bij uitboren boort men als het ware door het complete cilinderslot heen. Deze gaat hierdoor kapot en wordt onbruikbaar. Een deur is dan zo geopend. Uiteraard wilt u hier het liefst zo goed mogelijk tegen beschermd zijn. Een goede veiligheidscilinder van QuickBlue houdt daarom rekening met uitborende inbrekers. Door middel van een extra laag beveiliging wordt dit voorkomen. 

Het uittrekken van een veiligheidscilinder noemen we ook wel kerntrekken. Hierbij draait een inbreker een schroef in het cilinderslot en trekt hij of zij de volledige cilinder zo uit het slot. Vanzelfsprekend is het slot dan defect en de toegangsweg makkelijker te forceren. Een goede veiligheidscilinder is daarom voorzien van beveiliging tegen uittrekken. Deze kerntrekbeveiliging is vandaag de dag meer en meer de standaard aan het worden.
Technisch verfijnde inbrekers zijn in staat om middels lock-picking een slot open te krijgen. Hier gebruiken ze vaak zeer verfijnde technieken voor. Hiermee peuteren ze het slot als het ware open. Vanzelfsprekend is dit voor u als eigenaar van een woning niet het doel. U wilt lock-picking zoveel mogelijk voorkomen. De veiligheidscilinders van QuickBlue zijn hier dan ook tegen beschermd. Zo kunt u ’s nachts met een gerust hart slapen.
Het afbreken van een veiligheidsslot wordt ook wel de Bulgaarse methode genoemd. Hierbij pakt een inbreker het uiteinde van een cilinderslot vast met een tang. Vervolgens draaien ze deze stuk door er enkele specifieke bewegingen mee te maken. Zelfs wanneer de deur op slot zit, is deze methode vaak succesvol. De veiligheidssloten van QuickBlue zijn hierop gebouwd en steken dan ook niet uit. Ze zijn beschermd tegen afbreken.
Onze veiligheidssloten zijn gecertificeerd. Dit is voor u een bevestiging dat wij geen loze beloftes maken. De certificatie bevestigt namelijk dat het hier sloten gaat die dupliceren door onbekenden voorkomt. Om beveiliging dat ook echt doet wat het belooft. Dit is natuurlijk geen overbodige luxe. Uiteindelijk willen we allemaal dat we ons zo veilig mogelijk kunnen voelen in onze eigen woning. Met gecertificeerde veiligheidssloten zet u een belangrijke stap in de goede richting.

Vrijblijvend advies aanvragen

Op zoek naar veiligheidssloten van het allerhoogste niveau? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan!