Bedrijven

Vastgoedbeheer

Voor vastgoedbeheerders bieden wij een overeenkomst aan voor het gebruik van onze 24/7 calamiteiten service. Hierbij ontzorgen wij u van alle voorkomende problemen aan het hang en sluitwerk voor al uw panden in uw beheer, denk hierbij aan buitengesloten huurders, inbraakschade herstel en defecte sloten. 

Vastgoed beveiligen

Wij zijn gespecialiseerd in het beveiligen van zowel bedrijfspanden en woningen, onze specialisten kunnen voor ieder pand een passend inbraakpreventie plan opstellen. Denk hierbij aan het plaatsen van SKG gekeurde cilinders, meerpuntsluitingen, kerntrek beveiliging, toegangs controle, electronisch gestuurde sloten en eventuele andere wensen. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste innovatie’s in de beveiliging branche en zullen u hierover inlichten en de meest passende optie voor uw panden samen met u realiseren.

slotenmaker voor bedrijven

Onze tevreden partners

Onderhoudsservice voor instanties

Wij bieden ook onderhoud contracten aan voor vve’s, woningbouw coörparatie,s en vastgoed beheerders. Door het afsluiten van een onderhoudscontract houd u uw hang en sluitwerk in topconditie, het belang hiervan is iets wat men helaas vaak vergeet of onderschat. een slot is een gecompliceerd mechanisme samen gesteld met verschillende componenten, om deze componenten soepel te laten werken dient het mechanisme regelmatig gesmeerd te worden het nalaten hiervan is iets wat regelmatig gebeurt en resulteert helaas vaak in lastige ongewenste situaties zoals buitensluitingen en of deuren die helaas niet langer meer af te sluiten zijn.