Menu

Een Beveiligde Omgeving Dankzij Toegangscontrole

Een beveiligde omgeving dankzij toegangscontrole

Om een pand of je huis te beveiligen zijn er verschillende maatregelen die je kunt treffen en een toegangscontrole is daar een van. Maar wat wordt er nou eigenlijk bedoeld met een toegangscontrole? Bij een toegangscontrole worden verschillende middelen gebruikt om je identiteit te controleren met als uiteindelijk doel het pand zo goed mogelijk te beveiligen voor ongenodigde gasten. De toegangscontrole systemen van QuickBlue waarborgen jouw veiligheid dag in dag uit. Wij laten je weten welke verschillende systemen hiervoor worden gebruikt.

Hoe werkt een toegangscontrole systeem?

Je kunt een toegangscontrole zien als een extra barrière waardoor ongewenste mensen ook echt buiten de deur blijven. En je hoeft je niet te beperken tot één, hoe meer barrières, des te veiliger het pand is. Dankzij toegangscontrole weet je wie, waar en wanneer er iemand voor de deur staat. Selectief toegang is verstandig als je wilt controleren wie het gebouw kunnen betreden. Dit kan op basis van persoonsherkenning, toegangsbeheer op afstand met bijvoorbeeld een intercom en gebouwbeveiliging waardoor je alleen met een eigen pasje of token binnenkomt.

Welke vormen van toegangscontrole zijn er?

Er zijn allerlei manieren om de deuren en toegangspoorten van je pand te beveiligen. Dit loop van eenvoudige, standalone oplossingen als compleet digitale systemen. Dus of het nu gaat om een klein woonhuis of een bedrijfspand met meerdere etages, QuickBlue installeert een toegangscontrole systeem dat bij je past.

Welke toegangscontrole systemen zijn er allemaal mogelijk voor jouw huis of pand?:

  • Biometrische toegangscontrole: de meest effectieve vorm van beveiliging. Door gebruik te maken van een biometrische toegangscontrole zorg je voor een hoge mate van veiligheid. De identiteit van een persoon wordt door middel van unieke lichaams- of gedragskenmerken vastgesteld. Denk hierbij aan toegang verlening door het scannen van je vingerafdruk, oorafdruk of irisscan. Beveiliging door biometrie is gebaseerd op kenmerken die je bezit, dit is veiliger dan een wachtwoord of token/pas die je bezit.
  • Hospitality: een manier om mensen toch hartelijk te ontvangen is door middel van hospitality. De bezoekers krijgen een gevoel van gastvrijheid én veiligheid. De bezoekerslijst is hiervoor een simpele oplossing en door te werken met een afsprakensysteem weet je precies of een persoon op dat moment toegang heeft tot het pand.
  • Elektronische toegangscontrole: dit is een ideaal systeem voor bijvoorbeeld studenten. Iedereen krijgt hierbij een eigen tag of pas waarmee zowel de voordeur als de openbare ruimten als de fietsenstalling worden geopend. Praktisch en veilig tegelijk.
  • Mechanische toegangscontrole: bij dit systeem wordt alles met een sleutel, code of een combinatie van beide geopend. Een mechanisch sluitsysteem is dan ook een van de veiligste manieren om panden te beschermen. Vaak werkt dit systeem met elektronische toegangsverlening.

Naast toegangscontroles zijn er ook andere onderdelen die kunnen helpen bij de beveiliging van het pand of huis. Denk hierbij aan een intercom, camerasysteem, slagboom, poort en meer.

Wil je meer weten over de mogelijkheden en bespreken wat de opties zijn voor jouw pand of huis? Aarzel niet en neem contact op met QuickBlue, dan staat er voor je weet iemand op de stoep om je te helpen.

Ideaal aan deze systemen is dat je zelf gebruikersgroepen en de bijbehorende rechten aan kunt maken. Ook kan je er een tijd aan hangen zodat je precies weet hoe lang iemand binnen kan zijn en is geweest op bepaalde tijden. Ideaal voor bijvoorbeeld het schoonmaakteam die in de ochtend of avond de werkomgeving komt reinigen.

Welke service biedt QuickBlue?

Wanneer je ervoor kiest een toegangscontrole te laten installeren door QuickBlue, kies je voor kwaliteit. Bij installatie wordt aan alles gedacht en alles is perfect op maat afgesteld.

De voordelen van een toegangscontrole installatie door QuickBlue:

  • QuickBlue hecht er waarde aan dat alle klanten zo snel mogelijk worden geholpen. Ze zijn dan ook rond de klok en het hele jaar door bereikbaar voor reparaties of vragen. Binnen 25 minuten zijn ze op locatie want veiligheid gaat voor alles.
  • Je bent optimaal beveiligd en kunt altijd contact opnemen bij defecten
  • Je krijgt productgarantie op alles wat is geïnstalleerd door QuickBlue
  • Jarenlange beveiliging die je altijd kunt updaten
  • Makkelijk in gebruik en op maat afgestelde systemen die iedereen zo onder de knie heeft

 

Blog veilig wonen

Leer hier over de toekomst van wonen op het gebied van de inbraakbeveiliging, hang- & sluitwerk en de slotenservice.

QuickBlue

Optimale beveiliging in
en rond uw woning

Contactgegevens

Quick_Blue_logo_DEF-04