Menu

Ga Voor Een Waterdichte Veiligheid Op En Rondom De Werkplek

Ga voor een waterdichte veiligheid op en rondom de werkplek

Een werkplek bestaat vaak uit een grote hoeveelheid waardevolle spullen. Zo komen we bijvoorbeeld nog maar weinig bedrijven tegen waar er geen gebruik wordt gemaakt van computers of andere dure apparaten. Het is daarom belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan de veiligheid op dit soort locaties. Is uw werkplek wel 100% waterdicht qua veiligheid?

Daarnaast werken tegenwoordig steeds meer mensen vanuit huis. Thuiswerken wordt dus ook meer en meer de standaard, in plaats van de uitzondering. Hier komen vervolgens ook een aantal uitdagingen bij kijken. Zo is het namelijk niet direct vanzelfsprekend dat een thuiswerkplek ook direct een veilige werkplek is. Heeft u hier weleens bij stilgestaan?

In beide situaties verdient veiligheid dus de aandacht.

Wat houdt een waterdichte veiligheid precies in?

Wanneer we het hebben over waterdichte veiligheid, dan is het belangrijk dat er nergens meer sprake is van echte zwakke plekken. Onder zwakke plekken verstaan we bijvoorbeeld verouderde sloten. Verouderde sloten zijn een prooi voor inbrekers. Inbrekers ontwikkelen zich namelijk jaar na jaar, waardoor het steeds makkelijker voor ze wordt om ergens binnen te komen. Het is dan zaak om hierin proactief te zijn.

Vaak zien we dat mensen hierin te laat zijn. Ze komen er pas achter dat het hang- en sluitwerk verouderd is wanneer het kwaad al is geschied. Er heeft bijvoorbeeld een inbraak plaatsgevonden, waarbij veel waardevolle spullen buit zijn gemaakt.

Hoe zorg ik voor een waterdichte veiligheid op en rondom de werkplek?

Bij het verzorgen van een waterdichte veiligheid op en rondom de werkplek komt veel kijken. Desalniettemin is het voor een ieder mogelijk om dit met een paar ingrepen voor elkaar te krijgen. Zo moet u op dat gebied bijvoorbeeld denken aan:

  • Vervangen van verouderde sloten: Verouderde sloten zijn zeer kwetsbaar. Ze zijn vaak makkelijk te forceren door een gewiekste inbreker. Zeker wanneer ze door de jaren heen ook van zichzelf al een stuk minder sterk zijn geworden. Het vervangen van verouderde sloten is een van de beste dingen die u kunt doen om de veiligheid op en rondom de werkplek te waarborgen.
  • Plaatsen van kerntrekbeveiliging: Een belangrijk onderdeel van een goede beveiliging van een werkplek is het plaatsen van kerntrekbeveiliging. Sinds een aantal jaren maken inbrekers namelijk steeds vaker gebruik van de inbraaktechniek ‘kerntrekken’. Hiermee trekken ze als het ware een compleet slot los uit een deur, waardoor ze vervolgens gemakkelijk binnen kunnen komen. Dit voorkomt u door kerntrekbeveiliging te laten plaatsen. Hiermee krijgen sloten een extra beschermlaag.
  • Controle beveiliging door expert: Bij QuickBlue hebben we de beschikking over een groot aantal ervaren werknemers. Deze slotspecialisten weten als geen ander welk gebouw wel of niet goed beveiligd is. En waar bijvoorbeeld de zwakke plekken zitten. We raden het daarom ook aan om gewoon één van onze slotenexperts langs te laten komen. Deze ziet in één oogopslag wat er moet gebeuren om de beveiliging waterdicht te maken.
  • Installatie alarmsysteem: Tot slot is het altijd een goede optie om een alarmsysteem te installeren. Een alarmsysteem is bij uitstek geschikt om alarm te slaan bij onveilige situaties. Zelfs als u niet in de buurt van uw werkplek bent, weet u dan dat er sprake is van een mogelijke inbraak.

Zowel op een thuiswerkplek als op een kantoor zijn er dus voldoende maatregelen die u kunt nemen om de beveiliging op te schroeven. Zo hoeft het alles bij elkaar niet veel moeite te kosten om snel in een compleet veilige omgeving te bivakkeren.

Een waterdichte veiligheid met QuickBlue

Bent u dus op zoek naar manieren om uw werkplek veiliger dan ooit te maken? En schakelt u daarbij graag de hulp in van een absolute expert? Dan helpen we u bij QuickBlue graag verder. Onze slotenexperts zijn stuk voor stuk in staat om u van de juiste informatie te voorzien. Binnen een mum van tijd beschikt u dan over een compleet veilige werkplek.

Heeft u specifieke wensen of behoefte aan meer informatie? Neem dan nu contact met ons op. We stellen alles in werking om u zo snel mogelijk van een antwoord te voorzien. Het is dan ook onze doelstelling om van iedere (thuis)werkplek binnen afzienbare tijd een volledig veilige omgeving te maken. Ook voor u is dat heel goed mogelijk.

Blog veilig wonen

Leer hier over de toekomst van wonen op het gebied van de inbraakbeveiliging, hang- & sluitwerk en de slotenservice.

QuickBlue

Optimale beveiliging in
en rond uw woning

Contactgegevens

Quick_Blue_logo_DEF-04