Menu

HikVision ColorVu Camera

HikVision ColorVu camera. Haarscherp beeld in kleur, ook ’s nachts!

Wat is een HikVision ColorVu bewakingscamera?

De HikVision ColorVu bewakingscamera voorziet jouw woning, terrein of bedrijfspand van een uitstekende beveiliging. Deze HikVision beveiligingscamera’s zijn namelijk uitgerust met  ColorVu-technologie. Dat betekent dat je jouw bezittingen ook bij slecht licht in de gaten kunt houden. Door middel van een haarscherpe beeldvorming die wordt weergegeven in kleur. HikVision ColorVu voorziet je van de overtreffende trap op het gebied van inbraakveiligheid.

De HikVision ColorVu camera met scherpe beeldvorming in kleur

Deze bewakingscamera is voorzien van de ColorVu-technologie. Dat betekent dat de kleuren niet alleen haarscherp, maar ook in kleur worden weergegeven. Ook als het licht te wensen overlaat of als het donker is. Deze beveiligingscamera maakt bij gebrek aan licht namelijk gebruik van wit licht. Dit is tevens zichtbaar aan de buitenzijde van de HikVision bewakingscamera. Daarmee zorgt deze camerabeveiliging niet alleen voor een onzichtbare, maar ook voor een zichtbare beveiliging. En dat is fijn, want de meeste diefstallen of inbraken vinden plaats in het donker. De meeste camerasystemen maken vooral gebruik van infrarood. Dat komt de kwaliteit van de beeldvorming niet ten goede. De HikVision ColorVu beveiligingscamera is voorzien van innovatieve sensoren en lenzen. Door deze toepassingen te gebruiken in combinatie met wit licht, ben je ook in het donker zeker van een haarscherpe beeldvorming in kleur en detail. Maar, dit systeem kent meer voordelen.

De voordelen van een HikVision ColorVu bewakingssysteem

Het HikVision ColorVu camerasysteem heeft een aantal kenmerkende voordelen. Dat gaat verder dan alleen de haarscherpe beelden in kleur die ook bij een gebrek aan licht niets aan het toeval overlaten. De belangrijkste voordelen van HikVision ColorVu zijn:

  • Levendig beeld in kleur: Deze camera neemt beelden op in kleur. Ook als het donker is kun je profiteren van haarscherpe beelden. De kleintjes details worden op deze manier opgemerkt. Dat wordt mogelijk gemaakt door de innovatieve sensoren en het grote diafragma. Door de scherpe kleurweergave kunnen inbrekers of ongenode gasten makkelijker worden geïdentificeerd en mogelijk vervolgd. Dat wordt ook mogelijk gemaakt door de ingebouwde gezichtsherkenning met 4 verschillende gedragsanalyses.
  • Grote sensor: De HikVision ColorVu bewakingscamera is voorzien van een grote sensor. De innovatieve en geavanceerde 4MP 1/1.8 sensor is voorzien van Dual Conversion Gain (DCG), Backside Illumination (BSI) en Wide Dynamic Range (WDR). Deze technologie zorgt ervoor dat de camera in alle omstandigheden haarscherpe beelden in kleur kan produceren.
  • Super diafragma: De HikVision ColorVu heeft een F1.0 Super diafragma. Deze zorgt ervoor dat er voldoende licht wordt verzameld gedurende de tijd dat de camera opneemt. Ook ‘s nachts of als de lichtintensiteit overdag te wensen overlaat. Het aanvullende licht is optioneel te gebruiken en kan naar wens worden ingesteld op diverse niveaus van 0 tot 100.
  • Bullet of eyeball camera: De HikVision ColorVu Bewakingscamera is leverbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kun je kiezen voor een eyeball of bullet camera. Op deze manier is de beveiligingscamera van HikVision overal te plaatsen. Bijvoorbeeld aan de schuur of garage, maar ook onder een veranda, dakgoot of een moeilijk bereikbare hoek. Een HikVision ColorVu camera kan ook worden geplaatst binnen ruimtes waar het licht te wensen overlaat. Bijvoorbeeld binnen een bedrijventerrein, de achterplaats van een winkelpand of een onverlicht deel van een particulier terrein. Zoals een weide of grote tuin.

HikVision ColorVu beveiligingscamera kopen bij QuickBlue

De ColorVu beveiligingscamera van HikVision laat niets aan het toeval over als het aankomt op inbraakbeveiliging en terreinbewaking. Voor bedrijven, maar zeker ook voor particulieren. Deze camera’s zijn voorzien van de ColorVu technologie waardoor ze ook in het donker haarscherp opnemen in kleur. Dat zorgt ervoor dat geen enkel details verborgen blijft.

Daarnaast is de HikVision ColorVu bewakingscamera leverbaar met een eyeball of bullet camera zodat je deze altijd naadloos kunt integreren binnen elke ruimte. Dat kan buitenshuis, maar natuurlijk ook in een woning, appartementencomplex of bedrijfspand.

Deze geavanceerde bewakingscamera’s bestel je eenvoudig bij QuickBlue.

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de toepassing van een HikVision ColorVu bewakingscamera? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze experts vertellen je er graag meer over. Bijvoorbeeld over de installatie van deze camera’s of welk type camera je het beste kunt kiezen voor de ruimte waarin jij de ColorVu wilt gaan gebruiken.

Blog veilig wonen

Leer hier over de toekomst van wonen op het gebied van de inbraakbeveiliging, hang- & sluitwerk en de slotenservice.

QuickBlue

Optimale beveiliging in
en rond uw woning

Contactgegevens

Quick_Blue_logo_DEF-04