Menu

Hikvision IP Intercom Bij QuickBlue

Hikvision IP intercom bij QuickBlue

De Hikvision IP intercom is de juiste keuze als het gaat om beveiliging van appartementencomplexen. Bij QuickBlue ben je aan het juiste adres voor een snelle en efficiënte installatie van dit beveiligingssysteem. Wat doet de IP intercom precies en waarom is het een goed idee deze te overwegen? Wij vertellen je alles rondom dit systeem zodat je er jaren van kunt genieten.

Waarom de Hikvision IP intercom?

De Hikvision IP intercom is ideaal om te gebruiken voor appartementen. In totaal kunnen er maar liefst 999 verdiepingen met elk 99 woningen worden aangesloten. Geschikt voor alle appartementencomplexen dus. Per woning kunnen er nog 5 binnenposten worden aangesloten, zo kunnen bewoners vanuit alle ruimtes de buitenpost in de gaten houden en openen.

Je bepaalt zelf de samenstelling van het intercomsysteem en hoeveel woningen erop aan worden gesloten. Dit kan ten allen tijde worden aangepast. Daarnaast is het systeem goed beveiligd tegen hackers zodat niet zomaar iedereen erin kan.

Elk huisnummer heeft één of meerdere binnen schermen waarop oproepen worden ontvangen, schermafbeeldingen kunnen worden gemaakt en de aangesloten IP-camera’s op kunnen worden bekeken. Dit allemaal op een makkelijk te bedienen touchscreen. Niet geheel onbelangrijk is dat de binnenposten naadloos opgaan in het interieur door het net vormgegeven design. Het design heeft in 2017 ook de Reddot award gewonnen,

De buitenpost van de Hikvision intercom laat alles haarscherp in beeld komen. De 2MP-camera zorgt er zelfs voor dat personen met tegenlicht ook goed te herkennen zijn. Daarnaast heeft de camera een brede hoek van 180° waardoor ook de omgeving goed zichtbaar blijft. Er kunnen tot twee camera modules in een frame, mocht je er meer willen installeren kunnen de frames gekoppeld worden.

Hoe krijg je toegang tot het gebouw? Door een pas of tag voor de lezer te houden opent de deur. Deze tags kunnen ook makkelijk bijgemaakt worden zodat ook regelmatige bezoekers toegang kunnen krijgen tot het gebouw.

Het grootste pluspunt van de Hikvision IP intercom is dat ongenode gasten buiten de deur blijven en er minder vandalisme in het gebouw is. Ook is het makkelijk bij te houden wie is binnen geweest en de real time communicatie is ook erg handig voor mensen die niet in hun appartement zijn.

Systeembediening van een afstand

De Hikvision IP intercom heeft ook de optie om de camera’s te bekijken als je niet in huis zit. Door middel van de app kan je bijvoorbeeld zien wie er heeft aangebeld terwijl je van huis was. In de app kan je het moment van aanbellen gemakkelijk terugzien, wel zo handig. Ook is er de optie gebruik te maken van real time communicatie waarmee de appartementsbewoners kunnen praten met de persoon die voor de deur staat wanneer je niet thuis bent. Ideaal wanneer er bijvoorbeeld een bezoeker of postbezorger voor de deur staat die je instructies wilt geven.

Hoogwaardige installatie door QuickBlue

Bij QuickBlue installeren wij met alle zorg een Hikvision IP intercom zodat het appartementencomplex ten allen tijde volledig beschermd is. Bij QuickBlue kies je voor kwaliteit. Alle installaties worden op maat gemaakt met oog voor detail. Zo ben je verzekerd van duurzame installaties die goed onderhouden worden en jaren meegaan.

Wat zijn verder de voordelen van de installatie van de Hikvision IP intercom door QuickBlue?:

  • Bij QuickBlue zorgen we ervoor dat iedereen zo snel mogelijk wordt geholpen. We zorgen er dan ook voor dat er iemand binnen 30 minuten voor de deur staat om je te helpen. Welke dag en wat het tijdstip ook is. Dat is nog eens service.
  • Doordat de installaties met de grootste zorg worden uitgevoerd kan je genieten van de veiligheid die erbij komt kijken.
  • Ook op afstand kan QuickBlue service bieden om defecten zo snel mogelijk te verhelpen.
  • Je krijgt op alle installaties productgarantie
  • Duurzame beveiliging die altijd up to date gebracht kan worden
  • Makkelijk in gebruik en op maat afgestelde systemen die je snel onder de knie hebt

Bel QuickBlue voor alle mogelijkheden

Wij zijn altijd bereikbaar om alle mogelijkheden te bespreken als het gaat om de installatie van een Hikvision IP intercom voor een appartementencomplex. Wij kunnen je hierin adviseren zodat je een installatie hebt die perfect op maat is gemaakt voor de appartementen en de inwoners. En als je vragen hebt over bestaande installaties of deze graag wilt upgraden is dit ook te bespreken. Geef ons een belletje en we helpen je zo snel mogelijk op weg!

Blog veilig wonen

Leer hier over de toekomst van wonen op het gebied van de inbraakbeveiliging, hang- & sluitwerk en de slotenservice.

QuickBlue

Optimale beveiliging in
en rond uw woning

Contactgegevens

Quick_Blue_logo_DEF-04