Menu

HikVision IP Intercom Ideaal Voor Ieder Appartementencomplex

HikVision IP intercom ideaal voor ieder appartementencomplex

Haal nu het meest moderne intercom systeem van dit moment in huis. Het HikVision IP intercom systeem staat bekend als een van de meest kwalitatieve opties!

Bij ieder appartementencomplex is er eigenlijk wel behoefte aan een intercomsysteem. Zonder intercom is het haast onmogelijk om mensen op een efficiënte manier binnen te laten. Vandaar ook dat er in de loop der jaren steeds betere opties voor op de markt zijn gekomen. Tegenwoordig is er bijvoorbeeld de HikVision IP intercom. Deze staat bekend als dé ideale optie van dit moment.

Wat houdt HikVision IP intercom precies in?

HikVision IP intercom is een systeem waarmee men in een appartementencomplex de communicatie tussen de toegangsdeur van het complex en de individuele appartementen regelt. Het is op dat gebied een van de nieuwste systemen. Dit houdt onder andere in dat er gebruik is gemaakt van de nieuwste software om tot een zo toepasselijk mogelijk intercom systeem te komen.

Met HikVision IP intercom wordt er dus een videocamera geïnstalleerd bij de toegang van het appartementencomplex. In ieder individueel appartement hangt dan een klein schermpje met de mogelijkheid om te zien wie er voor de deur staat. Ook is er communicatie via spraak mogelijk. Zo heeft iedere bewoner op afstand een goed beeld van wie er voor de deur staat.

De voordelen van HikVision IP intercom

HikVision IP intercom staat momenteel dus bekend als een bijzonder goede optie voor een appartementencomplex. Er is tijdens het ontwerp specifiek gelet op:

  • Zeer veilige techniek: Veiligheid is een belangrijk onderdeel van een goed intercom systeem. Uiteindelijk is het namelijk wel de bedoeling dat het ervoor zorgt dat alleen gewenste personen binnenkomen. Dat is dan ook precies het geval bij de HikVision IP intercom. De hoge kwaliteit materialen hebben allemaal hetzelfde doel; zorgen voor veiligheid. Zowel qua gevoel als ook in de praktijk. Staat er iemand voor de deur? Dan zorgt het duidelijke camerabeeld ervoor dat iedereen op een afstandje ziet wie er probeert binnen te komen.
  • Op afstand deur openen: Het makkelijke aan een goed intercom systeem is natuurlijk dat het de optie biedt om op een afstand de deur te openen. Wanneer iemand op het schermpje ziet dat het om een gewenste gast gaat, dan is één druk op de knop voldoende om de deur te openen. De persoon kan dan vervolgens zelf het pand betreden en richting het juiste huisnummer lopen. Een bijzonder efficiënte wijze dus.
  • De nieuwste software: Software wordt met het jaar beter. Zeker in de periode waarin we momenteel met z’n allen leven. De ene vooruitgang volgt de andere op. Het is daarom des te fijner om te weten dat ook de intercom voorzien is van het nieuwste van het nieuwste. De gebruiksvriendelijkheid ten opzichte van overige systemen schiet daardoor direct al de lucht in. Bovendien is het design van het materiaal zelf netter afgerond dan ooit tevoren. Veel mensen hebben hier veel profijt van. Zeker aangezien een intercom toch onderdeel uitmaakt van het interieur.
  • Installatie door een expert: Een belangrijk onderdeel van de aanschaf en plaatsing van een dergelijk intercom systeem is uiteraard de installatie zelf. Dit moet wel op de juiste manier gebeuren om problemen te voorkomen. Bovendien vergroot het de mate van gebruiksvriendelijkheid aanzienlijk wanneer dit goed is geregeld. Bij QuickBlue werken we daarom uitsluitend met experts op dit gebied. Onze ervaringsdeskundigen weten van begin tot eind hoe de installatie van een intercom systeem als HikVision IP intercom in z’n werk gaat. Hier hoeft u zich dus verder geen zorgen over te maken.

HikVision IP intercom kopen bij QuickBlue

Bent u momenteel dus op zoek naar een HikVision IP intercom systeem voor een appartementencomplex? Of is er de behoefte om dit op één specifieke locatie te installeren? Dan helpen we u bij QuickBlue graag verder. Niet alleen zorgen we ervoor dat u het juiste materiaal in huis krijgt, maar ook de installatie zelf nemen we graag voor onze rekening. Zo moet u het dus echt zien als een totaalpakket. Binnen de kortste keren zijn alle zaken op en top geregeld.

Heeft u momenteel nog vragen of behoefte aan additionele informatie? Neem dan gerust even contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden. We doen er alles aan om zo snel mogelijk voor verduidelijking te zorgen. Zo hoeft het alles bij elkaar niet lang te duren alvorens het HikVision IP intercom systeem zijn werk kan gaan doen.

Blog veilig wonen

Leer hier over de toekomst van wonen op het gebied van de inbraakbeveiliging, hang- & sluitwerk en de slotenservice.

QuickBlue

Optimale beveiliging in
en rond uw woning

Contactgegevens

Quick_Blue_logo_DEF-04