Menu

Hoe Kunt U Uw Woning Veilig Houden Met Mensen Die Komen En Gaan?

Hoe kunt u uw woning veilig houden met mensen die komen en gaan?

In de hectische wereld van vandaag kan iedereen hulp gebruiken, of dat nu is bij de onderhoud van uw zwembad of het schoonmaken van uw woning.

Het drukke leven vereist dat we mensen binnenhalen in ons huis, om ons te helpen wanneer wij het zelf niet kunnen. Zo huurt u wellicht een tuinman in voor de onderhoud van uw tuin of een oppas die voor de kinderen zorgt. Misschien heeft u een ouder familielid, waarbij een verzorger regelmatig langskomt.

Kortom, bij veel huiseigenaren komen en gaan mensen vanuit hun huis. Deze mensen hebben vaak alleen tijdelijke toegang nodig tot uw woning. Hoe kunt u uw huis veilig houden? Een persoonlijk alarmsysteem van QuickBlue heeft wat u nodig heeft.

We beschrijven voor u hoe een persoonlijk alarmsysteem van QuickBlue kan helpen bij het beveiligen van uw woning, wanneer mensen komen en gaan.

  • 1. Individuele codes: de meeste alarmsystemen bieden het gemak om individuele codes toe te wijzen aan personen. Hiermee kunt u bijhouden wanneer mensen uw huis binnenkomen en verlaten. Wanneer u problemen ervaart, dan weet u precies wie er op welk moment in uw huis was. De flexibiliteit van aangepaste beveiliging houdt eveneens in dat u niet aanwezig hoeft te zijn, om mensen binnen te laten en te zien.
  • 2. Mobiele toegang: wilt u iemand uw woning binnenlaten, maar vindt u het niet prettig om een code toe te wijzen? Gebruik dan onze mobiele app. Deze app kunt u gebruiken om uw persoonlijke alarmsysteem in- en uit te schakelen, zodat u de volledige controle heeft. Met de mobiele app maakt u zelf de keuze wanneer mensen binnenkomen en wanneer mensen uw woning verlaten.
  • 3. Camerabeveiliging: veel alarmsystemen gaan gepaard met het gebruik van camerabeveiliging. Camerabeveiliging maakt live videostreaming mogelijk, waardoor u uw beveiligingscamera’s kunt gebruiken om bezoekers in de gaten te houden. Is er een onveilige situatie gaande? De camera’s signaleren het en u ontvangt direct een melding. Er is te allen tijde direct contact met de software van uw alarmsysteem. Beveiligingscamera’s maken het mogelijk om ieder moment op de hoogte te zijn van wat er in uw huis gebeurt. Voor het totaalpakket is het belangrijk om camerabeveiliging aan uw alarmsysteem toe te voegen.
  • 4. Uitzonderingen: bij sommige persoonlijke alarmsystemen kunt u uitzonderingen maken voor sensoren. Dit houdt in dat u uw alarmsysteem kunt inschakelen zodat de gewoonlijke beveiliging van uw woning doorgaat, maar één sensor uitschakelt. Op deze wijze kunt u een persoon toegang verlenen tot één bepaald gebied. Zo kunt u bijvoorbeeld een deursensor op uw garage deactiveren, zodat een tuinman toegang tot dit specifieke gebied heeft. Door een specifiek gebied uit te schakelen, zorgt u ervoor dat uw huis beveiligd blijft.

Technologie blijft zich ontwikkelen. Naarmate de technologie vordert, kunt u bij QuickBlue uw alarmsysteem personaliseren. Hierdoor is het passend voor elke situatie waarmee u in uw leven te maken krijgt. Vraag onze experts vrijblijvend om advies.

Toegangscontrole

Met een toegangscontrolesysteem kunt u een stap verder gaan. Een toegangscontrolesysteem biedt handvat om de veiligheid zo veel mogelijk te waarborgen. Een toegangscontrolesysteem van QuickBlue biedt veiligheid, controle en comfort.

Er zijn immers geen ingewikkelde handelingen vereist, waardoor het gemakkelijk is om een toegangscontrolesysteem te installeren. Toegangscontrole is eenvoudig te integreren met elektronische, elektromechanische en elektrische sloten. Hierdoor kan het systeem goed gecombineerd worden met schuif- en draaideuren, camerabeveiliging, intercomsystemen en andere alarmsystemen.

Een persoon moet langs het systeem zien te geraken, voordat zij daadwerkelijk toegang krijgen tot een bepaalde ruimte. Tijdens de toegangscontrole wordt gecontroleerd wie zich aanmeldt, in welke ruimte en of deze persoon voldoende rechten heeft om naar binnen te gaan.

U bent verantwoordelijk voor het toegangsproces, waardoor u precies kunt zien wat er wordt geregistreerd. Dit maakt het gemakkelijk om het toegangscontrolesysteem te optimaliseren en te personaliseren.

Uw woning beschermen tegen ongewenste situaties

Op de vraag hoe u uw woning kunt beschermen tegen ongewenste situaties, volgt hier het antwoord:

▪ Schaf een alarmsysteem aan.

▪ Gebruik beveiligingscamera’s.

▪ Hanteer toegangscontrole.

Een alarmsysteem, camerabeveiliging en/of een toegangscontrolesysteem van QuickBlue helpt uw huis veilig te houden. Een uitgebreid alarmsysteem kan helpen bij het tegengaan van ongewenste bezoekers, terwijl het tegelijkertijd uw eigendommen bewaakt. In combinatie met een beveiligingscamera kunt u ervoor zorgen dat uw woning blijvend wordt beschermd. Heeft u vragen? Wilt u meer weten over onze producten en/of diensten? Bel dan naar QuickBlue op 085 800 9000 en onze collega’s verbinden u door met onze beveiligingsexperts van QuickBlue.

Blog veilig wonen

Leer hier over de toekomst van wonen op het gebied van de inbraakbeveiliging, hang- & sluitwerk en de slotenservice.

QuickBlue

Optimale beveiliging in
en rond uw woning

Contactgegevens

Quick_Blue_logo_DEF-04