Menu

Inbraakpieken tijdens de donkere dagen

Inbraakpieken tijdens de donkere dagen

Inbraakpieken tijdens de donkere dagen

Tijdens de donkere dagen worden er over het algemeen ook meer inbraken gepleegd. Dit is te verklaren door de donkere dagen, inbrekers hebben in deze periode meer tijd om in het donker in te breken. In de zomer hebben zij maar een paar uur per dag om in het donker hun slag te slaan. Via de inbraakbarometer van interpolis kunt u gemakkelijk per gemeente bekijken wanneer de meeste inbraken worden gepleegd en dit gebeurt (naar verwachting) in de winterperiode het vaakst.

De meest risicovolle gemeente

Er zijn een aantal gemeentes in Nederland waarbij het aantal inbraken vele malen hoger zijn. Dit zijn dan ook de grootste gemeentes van ons land. In Amsterdam worden ronduit de meeste inbraken geweest, namelijk 1328 inbraken in de afgelopen 12 maanden! Dat zijn gemiddeld 110 inbraken per dag!!!! Dat is natuurlijk enorm veel, wij raden dan de inwoners van Amsterdam ook aan om de inbraakpreventie van hun woning te verbeteren.

Niet alleen in Amsterdam

Ook in Rotterdam, Den Haag en Utrecht worden veel inbraken gepleegd. Dit komt natuurlijk nog niet in de buurt van Amsterdam, maar wij vinden: elke inbraak is er 1 te veel. Daarom komen onze slotenmakers door heel Nederland, zodat iedereen kan genieten van hoge kwaliteit inbraakpreventie. Dit kunt u ons het beste laten doen, QuickBlue is expert in inbraakbeveiliging en zal door weer en wind gaan om uw woning zo veilig mogelijk te maken!

De veiligste steden van Nederland

Wij kunnen jullie ook wat vertellen over steden die wél veilig zijn als het gaat om inbraken. Let op: we hebben de kleine gemeentes natuurlijk niet meegeteld! Dit zou het dan wel heel makkelijk maken. De meest bekende stad in het lijstje is Alphen aan den Rijn, hier worden jaarlijks maar 69 inbraken gepleegd! Dat is natuurlijk aanzienlijk minder dan bijvoorbeeld Amsterdam! Daarna komen Beverwijk, Gorinchem en Harderwijk, hier worden jaarlijks minder dan 50 inbraken gepleegd! En als we naar een stukje verder van de randstad gaan kijken, dan zijn de steden Heerenveen en Middelburg superveilig. Hier kunt u met een gerust hart gaan wonen zonder angstig te hoeven zijn voor inbraken!

Hoe voorkom je inbraak in een risicovolle gemeente?

Er zijn vele manieren om uw woning of pand te beveiliging, van hoge kwaliteit hang- en sluitwerk tot de beste bewakingscamera’s en alarmsystemen. U kunt het zo gek niet bedenken! Wij hebben echt alles in huis om uw woning of pand optimaal te beveiligen. Naast deze diensten voeren wij ook nog eens een veiligheidscheck uit, hierbij gaan onze ervaren en professionele monteurs uw hele huis langs om te analyseren waar de zwakke plekken zitten. Zij zullen u dan in detail vertellen hoe u deze zwakke plekken kunt versterken. Twijfel daarom niet langer! En neem vandaag nog contact op met QuickBlue, via het contactformulier op de website of door simpelweg een belletje te plegen! Onze mederwerkers staan u graag te woord.

Blog veilig wonen

Leer hier over de toekomst van wonen op het gebied van de inbraakbeveiliging, hang- & sluitwerk en de slotenservice.

QuickBlue

Optimale beveiliging in
en rond uw woning

Contactgegevens

Quick_Blue_logo_DEF-04