Menu

Qbblogmaart

Investeer in een camerabeveiliging

Investeer in een camerabeveiliging

Investeren in camerabeveiliging kan een van de beste beslissingen zijn die u ooit neemt. Het houdt niet alleen uw gezin en bezittingen veilig, maar zorgt ook voor een gevoel van gemoedsrust. Dankzij de vooruitgang in camerabewaking is het gemakkelijker dan ooit om uw huis te beveiligen. Met het camerabeveiligingssysteem van QuickBlue beschikt u over de nieuwste en beste functies, zoals nachtzicht, bewegingsdetectie, audio-identificatie en zelfs gezichtsherkenning.

Wat past bij mij en mijn budget?

De kosten van een investering in camerabeveiliging hangen af van de grootte van uw woning en hoeveel camera’s u wilt installeren. QuickBlue biedt pakketten die alles dekken, van basisopstellingen tot geavanceerde oplossingen met meerdere camera’s en nachtzicht. Het team van QuickBlue zijn experts op hun gebied die u zullen helpen het perfecte systeem voor uw behoeften en budget te vinden.

Verschillen tussen soorten camera’s

Als u overweegt om beveiligingscamera’s te installeren, dan is het belangrijk om te weten welk soort camera het beste past bij uw specifieke behoeften en situatie. Hieronder beschrijven we de verschillende soorten bewakingscamera’s en hun unieke eigenschappen:

Dome camera’s

Dome camera’s zijn bijzonder geschikt voor openbare ruimtes of gebouwen, omdat ze bestand zijn tegen vandalisme. Deze camera’s zijn bolvormig en afgedicht, waardoor ze niet gemakkelijk kunnen worden vernield of beschadigd. Dit maakt dome camera’s ideaal voor gebruik in drukke openbare gebieden zoals treinstations, winkelcentra en scholen.

Buiten camera’s

Buiten camera’s zijn ontworpen om extreme temperaturen en weersomstandigheden te weerstaan en worden vaak gebruikt om de omgeving buiten een pand te bewaken. Ze zijn stevig gebouwd en hebben vaak extra functies zoals bewegingsdetectie en zoomfuncties. Buiten camera’s zijn een goede optie voor huiseigenaren die hun eigendom willen beveiligen tegen inbraak en vandalisme.

Infraroodcamera’s

Infraroodcamera’s zijn uitgerust met een speciale lens die infrarood licht kan detecteren. Dit stelt de camera in staat om duidelijke beelden vast te leggen, zelfs in complete duisternis. Dit maakt infraroodcamera’s een uitstekende keuze voor bewakingssystemen die 24 uur per dag actief zijn.

Camera’s met wifi

Wifi camera’s worden steeds populairder omdat ze gemakkelijk te installeren zijn en vaak aanzienlijk minder duur zijn dan traditionele camera’s. Deze camera’s maken verbinding met uw draadloze netwerk en zijn toegankelijk via een app op uw smartphone of tablet. Wifi camera’s zijn ideaal voor huiseigenaren die hun woning willen bewaken zonder de rompslomp van bedrading en dergelijke.

Professionele installatie

Bij QuickBlue zijn onze beveiligingsexperts uitgegroeid tot gecertificeerde installateurs die de installatie van camera’s tot in de finesse kunnen uitvoeren. Als u kiest voor camerabeveiliging dan wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat u een systeem hebt dat betrouwbaar is en een optimale werking heeft. Onze experts hebben de benodigde kennis en ervaring om uw beveiligingssysteem vanaf de installatie tot en met het onderhoud te verzorgen.

Blog veilig wonen

Leer hier over de toekomst van wonen op het gebied van de inbraakbeveiliging, hang- & sluitwerk en de slotenservice.

QuickBlue

Optimale beveiliging in
en rond uw woning

Contactgegevens

Quick_Blue_logo_DEF-04