Actie

Kerntrekbeslag + M&C Matrix SKG2

Incl. monteren op locatie wanneer u het uitkomt

Meer informatie

€390

Actie is obv standaard maatvoering

24/7 spoedservice

Het belang van Kerntrekbeveiliging

Wanneer uw cilinderslot niet voorzien is van kerntrekbeveiliging dan is uw woning relatief gemakkelijk te betreden door inbrekers. Hoe werkt dit dan precies? Kerntrekken is een manier waarbij de inbreker gebruikt maakt van een trekschroef.

Deze wordt in de cilinder geschroefd, waardoor de gehele cilinder uit het slot getrokken kan worden. Vervolgens heeft de inbreker binnen 30 seconden uw deur geopend. Sloten met een kerntrekbeveiliging, ofwel een anti-kerntrekbeslag of cilinder voorkomen dat deze manier van inbreken plaatsvindt.

Voorkom Kerntrekken

Kerntrekken, ofwel de ‘Roemeense methode’, is tegenwoordig een populaire inbraakmethode. Deze methode vergt slechts één minuut tijd, met simpelweg twee benodigdheden: één tang en één schroef.

M&C Matrix SKG2 Cilinder

Standaard zijn de Matrix (SKG2) cilinders voorzien van een hotelfunctie – ook wel 2-zijdige bediening of paniekfunctie genoemd – waardoor de sleutel aan de binnenkant in de deur kan blijven zitten en de deur altijd nog door een 2e persoon van buitenaf geopend kan worden.

De sleutels van de Matrix SKG2 zijn gepatenteerd en alleen bij te maken op vertoon van het certificaat (pasje). Dit geeft je een veilig gevoel.

FAQ

Vragen? Lees hieronder de meeste gestelde vragen en vindt uw antwoord.
Staat deze er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Beslag

Let er bij het bestellen van beslag altijd op dat je de juiste PC maat doorgeeft. Let daarnaast ook op deurdikte en indien van toepassing de draairichting (van het garnituur).

De PC-maat is de afmeting tussen het hart van het krukgat en het hart van de cilinder. De standaard PC-maten zijn 55 mm, 72 mm en 92 mm.

Het monteren van deurbeslag is relatief gemakkelijk zelf te doen. Het enige wat u hier voor nodig heeft is een schroevendraaier.

Om het juiste bevestigingsmateriaal te leveren, willen wij vaak uw deurdikte weten. Op de onderstaande afbeeldingen ziet u wat onder de deurdikte valt.

Cilinder

Het SKG-keurmerk van de cilinder laat zien hoe goed deze beveiligd is tegen de huidige inbraakmethodes. Hierbij raden wij altijd SKG*** aan, behalve als u al SKG*** deurbeslag heeft. De standaard veiligheidscilinders zijn geschikt voor een deurdikte van 38-40 mm

Het slot (insteekslot) is wat in uw deur zit. De cilinder is het stuk waar je uw sleutel insteekt. Uw slot wordt dus aangedreven door uw cilinder wanneer u de sleutel gebruikt.

Een profielcilinder wordt gemeten vanaf het hart van de cilinder naar de buitenzijde van de profielcilinder. Dit zijn de maten A en B. Deze maten vindt u terug in de benaming van de cilinder.U kunt de lengte van de benodigde profielcilinder meten aan uw deur door vanaf de bevestigingsschroef naar rechts en naar links te meten. Houd hierbij rekening met de dikte van uw deurbeslag.

Gelijksluitend wil zeggen dat meerdere cilinders met dezelfde sleutel te openen zijn. Ben je op zoek naar een gelijksluitende set cilinders? Kies dan voor de cilinder en het aantal waar je naar op zoek bent, dit staat aangegeven in de producttitel. Bijvoorbeeld: M&C Condor 3 x, deze sets zijn altijd gelijksluitend.

Staat uw vraag er niet tussen?