Menu

Inbraakpieken tijdens de donkere dagen

Kerntrekbeveiliging verpest de kansen van inbrekers!

Kerntrekbeveiliging verpest de kansen van inbrekers!

Als het gaat om het beveiligen van uw woning, is het belangrijk om te weten met welke gevaren u te maken kunt krijgen. Kerntrekbeveiliging kan een effectief afschrikmiddel zijn voor inbrekers en wordt steeds populairder. Kerntrekbeveiliging is dan ook sinds 2014 verplicht, bij nieuwbouwwoningen worden de sloten altijd met kerntrekbeveiliging geleverd.

Sterker dan sterk

Bij het beveiligen van uw huis is kerntrekken een van de eerste beveiligingsmaatregelen die u moet overwegen. Kerntrekbeveiliging houdt in dat er speciale stalen schroeven in uw deurbeslag worden aangebracht die veel te sterk zijn voor inbrekers om te verwijderen of te manipuleren. Dit maakt het voor inbrekers moeilijk om toegang te krijgen tot uw huis, waardoor ze niet binnen kunnen komen en uw bezittingen kunnen stelen. Dus wilt u echt sterke sloten en inbraakbeveiliging? Kies dan natuurlijk voor onze kerntrekbeveiliging.

Gemoedsrust

Bovendien zorgt kerntrekbeveiliging ook voor gemoedsrust bij huiseigenaren, omdat zij weten dat hun eigendom beveiligd is tegen potentiële dieven. Het gebruik van deze sloten betekent dat zelfs als iemand zich toegang tot het pand zou kunnen verschaffen, hij geen deuren of ramen zou kunnen openen die naar binnen leiden. Het dient ook als afschrikmiddel voor professionele inbrekers die misschien niet over het juiste gereedschap of de nodige kennis beschikken om dergelijke sloten te openen.

Binnen- en buitendeuren

Een ander groot voordeel van kerntrekbeveiliging is dat het kan worden gebruikt op elk type deurbeslag, ongeacht of het een binnen- of buitendeur is. Dit komt omdat de stalen schroeven die bij kerntrekken worden gebruikt, niet door het oppervlak van het beslag hoeven te dringen om bescherming tegen indringers te bieden. Dit biedt huiseigenaren meer flexibiliteit bij het beslissen hoe ze hun huis het beste kunnen beschermen tegen mogelijke criminelen.

Investering

Al met al is kerntrekbeveiliging een geweldige manier voor huiseigenaren om hun huis te beveiligen en potentiële inbrekers ervan te weerhouden hun woning binnen te gaan. Door het voor criminelen veel moeilijker te maken om gemakkelijk toegang tot uw huis te krijgen, kunt u de kans vergroten dat zij niet succesvol zullen zijn in hun pogingen om bij u in te breken en uw bezittingen te stelen. Dus als u op zoek bent naar een effectieve manier om uzelf en uw gezin te beschermen tegen potentiële indringers, zorg er dan voor dat u vandaag nog investeert in kerntrekbeveiliging!

Wij plaatsen professioneel kerntrekbeveiliging

Onze slotenmakers plaatsen, repareren en vervangen dagelijks kerntrekbeveiliging. Omdat zij dit zo vaak doen, kunnen zij dit moeiteloos en supersnel. Als u ons belt bent u verzekerd dat er geen schade aangebracht zal worden bij de installatie van een kerntrekbeveiliging. Bel ons gerust voor een vrijblijvende offerte en voor antwoord op al uw vragen!

Blog veilig wonen

Leer hier over de toekomst van wonen op het gebied van de inbraakbeveiliging, hang- & sluitwerk en de slotenservice.

QuickBlue

Optimale beveiliging in
en rond uw woning

Contactgegevens

Quick_Blue_logo_DEF-04