pkvw-logo
pkvw-logo

Menu

Kerntrekbeveiliging

Kerntrekbeveiliging

Wat is kerntrekbeveiliging?

Inbrekers worden met de dag slimmer. Ze ontdekken nieuwe technieken en materialen om bij een woning of bedrijf in te breken. En dus is het zaak dat hier ook tegenmaatregelen voor worden genomen. U wilt het inbrekers natuurlijk niet onnodig makkelijk maken. Daarom kiezen meer en meer mensen ervoor om kerntrekbeveiliging te installeren tegen inbrekers. Maar wat is dit nu eigenlijk precies?

Wat is kerntrekbeveiliging?

Om uit te leggen wat kerntrekbeveiliging precies inhoudt, is het belangrijk om eerst te weten wat kerntrekken is.

Kerntrekken wordt tegenwoordig als techniek toegepast door inbrekers om een huis binnen te dringen. Dit doet een inbreker door een schroef in het cilinderslot te schroeven en deze vervolgens in z’n geheel eruit te trekken. Op deze manier wordt het slot dus als het ware losgerukt van de toegangsweg. Inbrekers kunnen dan makkelijk binnenkomen.

Bij kerntrekbeveiliging installeert u dus de beveiliging die dit voorkomt. Het voorkomt dat er een schroef in de cilinder kan worden gestoken. Daarmee blijft het slot zelf ten allen tijden intact. Het is dus een methode die veel voordelen kent.

Voordelen kerntrekbeveiliging

De voordelen van kerntrekbeveiliging zijn dermate groot, dat het tegenwoordig voor nieuwbouw zelfs verplicht is om te installeren. Tenminste, als ze het Politie Keurmerk Veilig Wonen willen krijgen. Bovendien wordt er ook bij bestaande bouw op aangedrongen om kerntrekbeveiliging te laten plaatsen. Dit heeft te maken met voordelen als:

  • Aanzienlijke daling inbraken: Het grootste voordeel van kerntrekbeveiliging is vanzelfsprekend dat het leidt tot een aanzienlijke daling van het aantal inbraken. De mate van effectiviteit van een dergelijk installatie is hierin doorslaggevend. Het wordt inbrekers oprecht bijna onmogelijk gemaakt om op een enigszins fatsoenlijke manier ergens in te breken. De tijden waarin kerntrekken bijna op elke deur nog werkte, zijn alweer even geleden. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat u uw waardevolle spullen in uw woning of bedrijf nog kwijt gaat raken. ****
  • Schrikt inbrekers af: Naast het feit dat het helpt op het moment dat inbrekers proberen in te breken, heeft het ook een proactief effect. Inbrekers kunnen vaak namelijk al van een afstandje zien dat er sprake is van kerntrekbeveiliging. Hierdoor gaan ze niet eens meer een poging wagen. Ze lopen direct door naar de volgende locatie om een poging te wagen. Het is hoe dan ook in ieder geval niet meer uw probleem. Bovendien scheelt het een hoop schade aan een mogelijke inbraakpoging. De inbraak zelf mag dan misschien niet gelukt zijn, maar dan zit u alsnog met de kosten van de schade. Ook die worden op deze manier voorkomen.
  • Installatie door experts: Wat het daarnaast erg fijn maakt om kerntrekbeveiliging via QuickBlue te regelen, is het feit dat onze slotenexperts precies weten hoe deze techniek geïnstalleerd moet worden. Hierdoor is alles op dit gebied binnen een mum van tijd geregeld. Uw bedrijf of woning is binnen de kortste keren voorzien van de juiste kerntrekbeveiliging. En mochten er nog vragen zijn over het materiaal zelf, dan staan onze experts u graag te woord.
  • Permanente oplossing: Als laatste is het zeker de moeite waard om even te benoemen dat het hier om een permanente oplossing gaat. Uw deuren zijn in lengte van jaren voorzien van de juiste beveiliging. Ook na een mogelijke inbraakpoging is de kerntrekbeveiliging nog altijd intact. Het is daarom een eenmalige investering, die op de lange termijn nog altijd veel waard gaat zijn. Vandaar ook dat het zo’n simpele keuze is voor veel mensen om de kerntrekbeveiliging direct te laten installeren.

Deze voordelen bij elkaar maken van kerntrekbeveiliging een van de beste uitvindingen van de afgelopen tijd. Inbrekers kunnen kerntrekken vergeten en zullen op zoek moeten naar een andere manier om op goed beveiligde locaties in te breken. Een ding is in ieder geval zeker; bij u komen ze niet binnen.

Kerntrekbeveiliging via QuickBlue

Wilt u dus zo snel mogelijk kerntrekbeveiliging in huis halen of op kantoor laten installeren? Dan bent u bij QuickBlue helemaal aan op het juiste adres. Onze slotspecialisten doen niets liever dan u verder helpen. Als ervaringsdeskundige op het gebied van kerntrekbeveiliging installeren zijn ze binnen een mum van tijd klaar. U weet dan zeker dat u voortaan goed beschermd bent tegen inbrekers die door middel van kerntrekken uw woning of bedrijf binnen proberen te komen.

Voor meer informatie over kerntrekbeveiliging mag u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Graag helpen we u verder bij het vinden van het juiste product. Wanneer het namelijk op beveiliging aankomt, mag er qua kwaliteit absoluut niets ontbreken. Bereik ons op 085 800 9000 of vul even snel het contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

QuickBlue

Optimale beveiliging in
en rond uw woning

pkvw-logo

Contactgegevens

Quick_Blue_logo_DEF-04