pkvw-logo

Menu

Kerntrekbeveiliging

Zonder kerntrekbeveiliging komen inbrekers makkelijk binnen

Kerntrekbeveiliging

Kerntrekbeveiliging is essentieel

In de tijd waarin we nu leven, is kerntrekbeveiliging essentieel geworden. Tegenwoordig maken meer en meer inbrekers namelijk gebruik van de techniek ‘kerntrekken’. Daarbij trekken ze een cilinderslot in z’n geheel uit een deur. Hierdoor is het slot vanzelfsprekend in één klap defect. De inbreker loopt dan zo naar binnen. Kerntrekbeveiliging voorkomt dit door een extra beschermlaag om het cilinderslot heen te bouwen. Hier komt een schroef niet doorheen. En dus blijft het slot daarbij intact. Kerntrekbeveiliging is steeds meer aan het uitgroeien tot de standaard bij het beveiligen van een woning. Kerntrekbeveiliging van QuickBlue is:

Onze kerntrekbeveiliging pakketten

Bij QuickBlue hebben we meerdere kerntrekbeveiliging waar u uit kunt kiezen. Van de meest basisvorm met slechts kerntrekbeslag tot aan het uitgebreide pakket met kernbeslag en een SKG3 cilinder. Dit laatste pakket komt zelfs met een keersleutel, wat een zeer hoge bescherming tegen het kopiëren van de sleutel biedt.

Kerntrekbeslag

Kerntrekbeslag + Cilinder SKG2

Kerntrekbeslag + Cilinder SKG3

Voordelen kerntrekbeveiliging

De voordelen van kerntrekbeveiliging zijn zeer uiteenlopend. Zo is het natuurlijk logisch dat uw woning beter beschermd is tegen inbrekers. De nieuwste materialen dragen hier zeker aan bij. Echter levert het ook een veilig gevoel voor uzelf aan. Wetende dat u inbraakbeveiliging van de hoogste kwaliteit heeft laten plaatsen. U voelt zich dan in uw eigen woning toch net een stukje prettiger. Voor velen absoluut geen overbodige luxe.
Kerntrekbeveiliging bestaat uit inbraakbeveiliging met anti-kerntrekbeslag. Het doel van een kerntrekkende inbreker is namelijk om de cilinder uit het slot te trekken. Normaliter is dit mogelijk, aangezien er bij ‘normale’ sloten geen extra beveiliging is geplaatst. Dit is met anti-kerntrekbeslag dus wel het geval. Deze extra belemmering voor de inbreker maakt de inbraaktechniek waardeloos. De toegangswegen in uw woning zijn zo maximaal beveiligd. Zowel het slot als ook uw eigendommen blijven zo intact.
Bij QuickBlue houden we ons intussen al jaren bezig met inbraakbeveiliging. We zijn dan ook PKVW erkend. Iedere dag is het ons streven om toe te werken naar veilige woningen. Daarbij combineren we onze jaren aan relevante ervaring met het gebruik van de nieuwste materialen. Zo zijn onze slotspecialisten in staat om keer op keer naar volle tevredenheid onze klanten verder te helpen. We zorgen er zo voor dat iedereen veilig in zijn of haar eigen woning kan leven. Zowel overdags als ook ’s nachts.
Heeft u met spoed behoefte aan kerntrekbeveiliging? Dan is dit geen probleem. Wij werken namelijk ook met een spoeddienst. Dit komt erg goed van pas in noodgevallen. Bijvoorbeeld wanneer u erachter komt dat uw slot defect is als gevolg van een inbraakpoging. Onze spoeddienst is dan ook binnen een mum van tijd bij u op locatie. Voor u het weet is het probleem verholpen en is uw woning weer maximaal beveiligd.

Heeft u met spoed behoefte aan een nieuwe kerntrekbeslag?

Verplichting van het kerntrekbeslag

Kerntrekbeslag is zo effectief gebleken, dat het tegenwoordig verplicht is gemaakt door de Nederlandse overheid. Dit geldt zowel voor bestaande woningen als ook voor nieuwbouwwoningen. Sinds 2014 heeft u dus geen vrije keuze meer in het wel of niet plaatsen van anti-kerntrekbeslag. Iedere woning moet hier verplicht van voorzien zijn. Iets wat we bij QuickBlue maar al te goed begrijpen. Het is onze ervaring dat anti-kerntrekbeslag zeer effectief is in het buiten houden van inbrekers. Hiermee voorkomt u onveilige situaties en voelt u zich altijd veilig in uw eigen woning. Anti-kerntrekbeslag is en blijft voorlopig de toekomst van inbraakbeveiliging.

Vrijblijvend advies aanvragen

Kerntrekbeveiliging nodig in uw woning?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Wat is kerntrekbeveiliging?

Inbrekers worden met de dag slimmer. Ze ontdekken nieuwe technieken en materialen om bij een woning of bedrijf in te breken. En dus is het zaak dat hier ook tegenmaatregelen voor worden genomen. U wilt het inbrekers natuurlijk niet onnodig makkelijk maken. Daarom kiezen meer en meer mensen ervoor om kerntrekbeveiliging te installeren tegen inbrekers. Maar wat is dit nu eigenlijk precies?

Wat is kerntrekbeveiliging?

Om uit te leggen wat kerntrekbeveiliging precies inhoudt, is het belangrijk om eerst te weten wat kerntrekken is.

Kerntrekken wordt tegenwoordig als techniek toegepast door inbrekers om een huis binnen te dringen. Dit doet een inbreker door een schroef in het cilinderslot te schroeven en deze vervolgens in z’n geheel eruit te trekken. Op deze manier wordt het slot dus als het ware losgerukt van de toegangsweg. Inbrekers kunnen dan makkelijk binnenkomen.

Bij kerntrekbeveiliging installeert u dus de beveiliging die dit voorkomt. Het voorkomt dat er een schroef in de cilinder kan worden gestoken. Daarmee blijft het slot zelf ten allen tijden intact. Het is dus een methode die veel voordelen kent.

Voordelen kerntrekbeveiliging

De voordelen van kerntrekbeveiliging zijn dermate groot, dat het tegenwoordig voor nieuwbouw zelfs verplicht is om te installeren. Tenminste, als ze het Politie Keurmerk Veilig Wonen willen krijgen. Bovendien wordt er ook bij bestaande bouw op aangedrongen om kerntrekbeveiliging te laten plaatsen. Dit heeft te maken met voordelen als:

  • Aanzienlijke daling inbraken: Het grootste voordeel van kerntrekbeveiliging is vanzelfsprekend dat het leidt tot een aanzienlijke daling van het aantal inbraken. De mate van effectiviteit van een dergelijk installatie is hierin doorslaggevend. Het wordt inbrekers oprecht bijna onmogelijk gemaakt om op een enigszins fatsoenlijke manier ergens in te breken. De tijden waarin kerntrekken bijna op elke deur nog werkte, zijn alweer even geleden. Hierdoor hoeft u niet bang te zijn dat u uw waardevolle spullen in uw woning of bedrijf nog kwijt gaat raken. ****
  • Schrikt inbrekers af: Naast het feit dat het helpt op het moment dat inbrekers proberen in te breken, heeft het ook een proactief effect. Inbrekers kunnen vaak namelijk al van een afstandje zien dat er sprake is van kerntrekbeveiliging. Hierdoor gaan ze niet eens meer een poging wagen. Ze lopen direct door naar de volgende locatie om een poging te wagen. Het is hoe dan ook in ieder geval niet meer uw probleem. Bovendien scheelt het een hoop schade aan een mogelijke inbraakpoging. De inbraak zelf mag dan misschien niet gelukt zijn, maar dan zit u alsnog met de kosten van de schade. Ook die worden op deze manier voorkomen.
  • Installatie door experts: Wat het daarnaast erg fijn maakt om kerntrekbeveiliging via QuickBlue te regelen, is het feit dat onze slotenexperts precies weten hoe deze techniek geïnstalleerd moet worden. Hierdoor is alles op dit gebied binnen een mum van tijd geregeld. Uw bedrijf of woning is binnen de kortste keren voorzien van de juiste kerntrekbeveiliging. En mochten er nog vragen zijn over het materiaal zelf, dan staan onze experts u graag te woord.
  • Permanente oplossing: Als laatste is het zeker de moeite waard om even te benoemen dat het hier om een permanente oplossing gaat. Uw deuren zijn in lengte van jaren voorzien van de juiste beveiliging. Ook na een mogelijke inbraakpoging is de kerntrekbeveiliging nog altijd intact. Het is daarom een eenmalige investering, die op de lange termijn nog altijd veel waard gaat zijn. Vandaar ook dat het zo’n simpele keuze is voor veel mensen om de kerntrekbeveiliging direct te laten installeren.

Deze voordelen bij elkaar maken van kerntrekbeveiliging een van de beste uitvindingen van de afgelopen tijd. Inbrekers kunnen kerntrekken vergeten en zullen op zoek moeten naar een andere manier om op goed beveiligde locaties in te breken. Een ding is in ieder geval zeker; bij u komen ze niet binnen.

Kerntrekbeveiliging via QuickBlue

Wilt u dus zo snel mogelijk kerntrekbeveiliging in huis halen of op kantoor laten installeren? Dan bent u bij QuickBlue helemaal aan op het juiste adres. Onze slotspecialisten doen niets liever dan u verder helpen. Als ervaringsdeskundige op het gebied van kerntrekbeveiliging installeren zijn ze binnen een mum van tijd klaar. U weet dan zeker dat u voortaan goed beschermd bent tegen inbrekers die door middel van kerntrekken uw woning of bedrijf binnen proberen te komen.

Voor meer informatie over kerntrekbeveiliging mag u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Graag helpen we u verder bij het vinden van het juiste product. Wanneer het namelijk op beveiliging aankomt, mag er qua kwaliteit absoluut niets ontbreken. Bereik ons op 085 800 9000 of vul even snel het contactformulier in. We nemen snel contact met u op.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Quick_Blue_logo_DEF-04