Menu

QBblogweek40

Kluizen openen en al onze andere diensten

Kluizen openen en al onze andere diensten

Wij kunnen ons voorstellen dat je een kluis niet dagelijks gebruikt en dat dus de kluiscode vergeten of kwijt kan raken. Wij kunnen u verzekeren dat u niet de enige bent! Er zijn veel mensen waarbij dit gebeurt. Dan kan er natuurlijk paniek ontstaan omdat er vaak waardevolle spullen in zo’n kluis liggen. Dat begrijpen wij en daarom kunt u ons altijd bellen voor het openen van een kluis.

Gegarandeerd uw kluis open

Wij, bij QuickBlue, kunnen u garanderen dat wij uw kluis weer open krijgen. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we verschillende kluizen open kunnen krijgen. Geen enkele kluis heeft nog geheimen voor ons! Onze ervaren kluisspecialisten kunnen zonder schade uw kluis binnen no-time openen. Ga daarom niet zelf proberen de kluis open te krijgen, dit kan alleen maar schade veroorzaken en ervoor zorgen dat de klus moeilijker wordt voor onze experts. Dus wilt u echt vakmanschap? Neem dan snel contact met ons op of vraag gratis een offerte aan!

Kies voor QuickBlue

QuickBlue staat voor klantvriendelijkheid en echte vakkennis. Onze monteurs arriveren snel en weten precies hoe ze u verder kunnen helpen. Zij zijn goed getraind en hebben jarenlange ervaring waardoor ze elk geheim van kluizen kennen. Wij sturen hen op pad met het beste gereedschap van de hoogste kwaliteit. Daarom kunnen wij u garanderen dat uw kluis geopend kunt worden en dat ook nog eens zonder schade!

Code of sleutel

Er zijn natuurlijk verschillende kluizen die op verschillende wijzen geopend moeten worden. Voor ons zit er dan ook verschil in of dat de kluis een code heeft of dat de kluis een sleutel heeft, allebei de kluizen hebben een andere techniek om open te krijgen. Maar vergis je niet, onze monteurs kunnen ze allebei net zo gemakkelijk openen. Geen enkele soort kluis heeft geheimen voor onze specialisten en u hoeft u dus geen zorgen te maken over of onze experts uw kluis wel open krijgen! Wij garanderen u, elke kluis kan geopend worden!

Spoed

Het kan natuurlijk voor komen dat u direct toegang nodig heeft tot uw kluis. Daarom kunt u ook in dat geval gebruik maken van onze spoedservice. Wij zullen dan direct een monteur uw kant op sturen en hij kan vaak binnen 20 minuten bij u op de stoep staan. Voor u het weet is uw kluis weer geopend en kunt u weer bij de kostbare inhoud die er vaak in ligt. Dus kunt u niet wachten met het openen van de kluis? Bel gerust onze spoedservice. Heeft u wel wat meer tijd om de kluis open te krijgen? Vraag dan een offerte aan via onze website of geef ons een belletje, de telefoniste zal u te woord staan en een afspraak met u inplannen.

Blog veilig wonen

Leer hier over de toekomst van wonen op het gebied van de inbraakbeveiliging, hang- & sluitwerk en de slotenservice.

QuickBlue

Optimale beveiliging in
en rond uw woning

Contactgegevens

Quick_Blue_logo_DEF-04