Menu

Maak Kennis Met De Dé Nieuwste Technologietrends En Ontdek Wat Jij Kan Doen In Huis!

Maak kennis met dé nieuwste technologietrends en ontdek wat jij kan doen in huis!

De technologie zorgt voor een hele hoop veranderingen in de samenleving. Als professional houden wij ons natuurlijk voornamelijk bezig met de best mogelijke beveiliging voor bij jou in huis. Technologie zal dit jaar voor een groot aantal veranderingen zorgen. Welke trends zullen er dit jaar aankomen vraag je je af? Wij laten je in dit artikel de grootste technologietrends in de beveiliging zien die dit jaar zeer belangrijk zullen worden.

De komst van smart home systemen

Er zijn steeds meer mensen die ervoor kiezen om smart home systemen aan te brengen bij hen in huis. Dit komt voornamelijk door het feit dat mensen er alles aan willen doen om het zichzelf zo prettig mogelijk willen maken. Mocht je het nog niet weten, de smart home systemen zijn aan te merken als speciale systemen die jouw woning wat slimmer maken. Dit betekent bijvoorbeeld dat je dankzij een speciaal programma de beveiliging in huis aan kunt zetten wanneer je de deur achter je dicht trekt. Echter kan je nog veel meer doen, zo zijn de smart home systemen ook ideaal om je verlichting in huis te regelen. Met behulp van deze systemen haal je echt alles uit jouw eigen woning.

Smart systemen zijn al veel langer in omloop. De meest toegankelijke manier om jouw woning slimmer te maken is door een slimme deurbel aan te brengen in de woning. Dit is een deurbel die je precies laat zien wie er eigenlijk voor de deur staat. Het bijzondere aan deze toevoeging is dat je er eigenlijk niet zo veel voor nodig hebt. De deurbel is namelijk verbonden met een tablet, hier kan je alles op zien  wat je maar nodig hebt.

Kunstmatige intelligentie zal een intrede maken

Hoewel het echt iets voor de science fiction films lijkt is kunstmatige intelligentie vandaag de dag steeds belangrijker aan het worden. Zo zien we dat kunstmatige intelligentie gebruikt wordt om beveiliging beter te maken. De kunstmatige intelligentie wordt bijvoorbeeld gebruikt om ervoor te zorgen dat robots niet zomaar kunnen doen alsof ze een persoon zijn. Het bekendste voorbeeld is het gebruik van de captcha teksten bij het aanmaken van een account. Als gebruiker moet je laten zien dat je mens bent om verder te gaan. Door jouw input te analyseren is  de kunstmatige intelligentie precies in staat om te zien of je een mens of een robot bent.

Is techniek noodzakelijk voor een goede beveiliging?

Mocht je er nu over nadenken om zelf je woning te beveiligen maar zit je niet te wachten op al die technologische snufjes dan hoeft dit gelukkig ook niet. Het is namelijk nog altijd zo dat ook traditionele vormen van beveiligen voldoende zijn om je veilig te houden. Neem bijvoorbeeld goede sloten voor in huis. Goede sloten bevatten geen technologie maar zijn wel in staat om jouw woning zo veilig mogelijk te houden. Dit geldt ook voor ander hang en sluitwerk. Door goede sloten in huis te plaatsen waan je je al een stuk veiliger. Wil je nu echt volkomen beschermd zijn tegen gevaarlijke situaties dan kan het echter wel weer noodzakelijk zijn om over te stappen op bepaalde technologische toepassingen in huis. Zo is een beveiligingssysteem een zeer goede aanwinst om te overwegen.

Ook jouw huis zo goed mogelijk beveiligen?

Ook voor de reguliere beveiliging van je woning ben je bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten zorgen ervoor dat jouw woning zo goed mogelijk wordt beschermd met sterke sloten. Hier op de site kun je nog veel meer informatie vinden over de diensten die wij je te bieden hebben. Door dit zelf even door te nemen krijg je een volledig beeld over wat je precies kunt verwachten.

Heb je bepaalde vragen die je graag wilt stellen dan begrijpen wij dit maar al te goed. Dit is dan ook gelijk de reden dat het mogelijk is om contact met ons op te nemen. Door jouw vragen te stellen zal je binnen no time voorzien worden van een antwoord op alle vragen die je hebt.

Blog veilig wonen

Leer hier over de toekomst van wonen op het gebied van de inbraakbeveiliging, hang- & sluitwerk en de slotenservice.

QuickBlue

Optimale beveiliging in
en rond uw woning

Contactgegevens

Quick_Blue_logo_DEF-04