Menu

Maak Kennis Met De Speciale M&C Move Sloten

Maak kennis met de speciale M&C Move sloten

Indien je op zoek bent naar de best mogelijke beveiliging voor bij jou in huis dan is het noodzakelijk om voldoende aandacht te besteden aan het hang en sluitwerk voor bij jou in huis. Mocht je nu echt het nieuwste van het nieuwste willen laten plaatsen dan kom je eigenlijk altijd uit bij de speciale M&C Move sloten. Nu nog lang niet iedereen bekend is met de M&C Move sloten hebben we besloten om de belangrijkste informatie in dit artikel voor je op een rijtje te zetten. Door dit goed door te nemen weet je precies waarom de M&C Move sloten dé sloten zijn om te kiezen!

De beste cilindersloten – M&C Move

Kies je voor de M&C Move sloten dan weet je zeker dat je echt de best mogelijke kwaliteit in handen hebt die er maar te vinden is. Dit is met name terug te zien aan het feit dat deze sloten je de best mogelijke beveiliging geven voor bij jou in huis. Het unieke aan deze sloten is dat zij voorzien zijn van verschillende soorten lagen bescherming. We hebben het wat makkelijker gemaakt door deze hieronder even voor je onder elkaar op een rijtje te zetten:

  • Bescherming tegen 3D kopiëren – een van de meest unieke vormen van beveiliging van de M&C Move sloten is het feit dat je niet meer naar binnen kunt met een 3D kopie. Deze speciale techniek maakt het mogelijk om echt de juiste veiligheid in huis te halen. Kies je voor de M&C Move sloten dan krijg je bij aankoop een certificaat waarmee het mogelijk is om de sleutels bij te laten maken bij de aangesloten partijen.
  • Voorzien van keersleutels – ook zijn de M&C Move sloten voorzien van speciale keersleutels. Het bijzondere aan deze sleutels is dat deze in tegenstelling tot de normale sleutels aan allebeide de kanten te sluiten zijn. Dit houdt ook wel in dat de sleutel altijd zal passen, ook als je hem op de verkeerde kant in het slot steekt. Mocht je in de avond moeite hebben met het slot dan komt dit zeker van pas.
  • Antikern cilinder – sommige inbrekers proberen de kern van het slot uit de deur te trekken. Met de M&C Move sloten hoef je je hier echter geen zorgen over te maken. De speciale antikerntrek beveiliging brengt namelijk met zich mee dat de kern niet meer opengebroken kan worden.
  • Beschermd tegen lock picking – als laatste is het ook nog eens zo dat de M&C Move sloten zijn beschermd tegen lock picking. Dit houdt in dat het voor inbrekers niet meer mogelijk is om met behulp van een dun pinnetje het slot open te maken.

De hoogste SKG waarde

Door al deze bovenstaande vormen van beveiliging zijn de M&C Move cilindersloten voorzien van de hoogste SKG keurwaarde die er maar te behalen valt. Ze beschikken namelijk over ruim 3 sterren, dit laat zien dat het voor inbrekers nagenoeg onmogelijk is om bij jou naar binnen te gaan. Dit maakt het een bijzonder slot om te laten plaatsen bij jou in huis. Het spreekt voor zich dat al onze specialisten altijd weer zorgvuldig te werk gaan bij het plaatsen van de M&C Move sloten. Door te kiezen voor onze hoge mate van kennis en expertise weet je zeker dat ook jij kan zorgen voor de best mogelijke beveiliging in huis.

Ook zelf M&C Move sloten laten plaatsen?

Indien je graag jouw woning op de beste manier wilt beschermen dan ben je hier op de site aan het juiste adres. Ons team staat voor je klaar om er alles aan te doen om jouw woning zo goed mogelijk te beveiligen. Ook voor allerlei andere vormen van beveiliging zit je bij ons goed. Hiervoor is het handig om een kijkje te nemen bij het overzicht wat er hier op de site te vinden is.

Indien je bepaalde vragen hebt dan staat het je altijd vrij om deze even te stellen. Via ons contact formulier kom je in contact met één van onze specialisten. We zullen je zo snel mogelijk verder helpen en je te woord staan.

Blog veilig wonen

Leer hier over de toekomst van wonen op het gebied van de inbraakbeveiliging, hang- & sluitwerk en de slotenservice.

QuickBlue

Optimale beveiliging in
en rond uw woning

Contactgegevens

Quick_Blue_logo_DEF-04