Menu

M&C Cilindersloten Voor Moderne Beveiliging Tegen Inbrekers

M&C Cilindersloten voor moderne beveiliging tegen inbrekers

We leven momenteel in een tijd waarin de vooruitgang in technologie die inbrekers tot hun beschikking hebben steeds sneller toeneemt. Uw bedrijf of woning mag dus ook zeker niet achterblijven. Het hang- en sluitwerk vereist om de zoveel tijd de aandacht. Zo is het bijvoorbeeld niet voor niets dat er om de paar jaar nieuwe keurmerken ontstaan op het gebied van bedrijfs- en woningbeveiliging.

Vandaag de dag zijn M&C cilindersloten de meest veilige optie waar je voor kunt kiezen. Het wordt dan ook aan iedereen aangeraden om deze thuis te installeren.

Wat zijn M&C Cilindersloten?

M&C cilindersloten zijn op een speciale manier voorzien van extra versteviging. Het gaat hier namelijk om sloten die een geharde stalen brug hebben. Deze deurcilinders beschermen daarmee op een veel effectievere manier tegen inbrekers. Door middel van aanvullende kerntrekbeveiliging spreken we hier over sloten die van alle gewenste inbraakbescherming voorzien zijn. Vandaar ook dat deze stuk voor stuk het SKG 3* keurmerk hebben gekregen. Dit keurmerk dient als de standaard om aan te tonen dat een woning goed beveiligd is tegen inbraken.

De voordelen van M&C Cilindersloten

Al met al zijn er een aantal specifieke voordelen van toepassing wanneer u voor M&C cilindersloten van QuickBlue zou kiezen. Het zijn dan ook precies deze voordelen die voor veel mensen de doorslag geven om ook deze sloten thuis of op kantoor te laten installeren. Denk dan bijvoorbeeld aan voordelen als:

#1: Beveiliging tegen kerntrekken Kerntrekken is een van de meest moderne technieken die inbrekers vandaag de dag gebruiken om een slot te forceren. Met deze techniek trekken ze namelijk het complete slot er met één beweging uit. Hierdoor raakt deze defect en verkrijgt een potentiële inbreker heel gemakkelijk toegang.

Vandaar ook dat sloten eigenlijk standaard kerntrekbeveiliging moeten hebben om op een goede manier bescherming te bieden. Zoals de naam al aangeeft, zorgt kerntrekbeveiliging ervoor dat deze techniek niet meer kan worden toegepast. Hierdoor blijft het slot als geheel intact.

M&C cilindersloten zijn optimaal voorzien van deze beveiliging. Ze blijven hierdoor bij inbraakpogingen zo goed mogelijk intact. Het werpt een zeer effectieve hindernis op voor inbrekers.

#2: Gebruiksvriendelijke sloten Tegelijkertijd heeft u natuurlijk het liefst dat uzelf wel gewoon makkelijk gebruik kunt blijven maken van dit type slot. Daar is bij de productie dan ook uitvoerig aandacht aan besteed. Het wordt voor uzelf niet moeilijker dan u gewend bent om van dergelijke hang- en sluitwerk gebruik te maken.

U krijgt nog steeds de beschikking over een fysieke sleutel die u gewoon in het slot kunt draaien. Daarmee verliest u geen extra tijd om uw bedrijf of woning binnen te komen. Al met al dus het beste van twee werelden. Precies zoals het ook bedoeld is.

#3: Plaatsing door een slotexpert Een derde voordeel is vervolgens dat de plaatsing van M&C cilindersloten altijd wordt gedaan door een slotexpert van QuickBlue. Dit houdt in dat u er met een gerust hart vanuit kunt gaan dat dit op de juiste wijze gebeurt. Ondertussen hebben onze slotenexperts namelijk al een ruime ervaring opgebouwd met het plaatsen van sloten. Ze weten precies hoe ze dit het beste moeten aanpakken.

Bovendien kunt u altijd vragen stellen aan onze slotspecialist op het moment dat deze bezig is. Wanneer u bijvoorbeeld graag nog even extra verduidelijking wilt ontvangen, is dit geen probleem. Daar zijn ze uiteindelijk voor. Als absolute ervaringsdeskundige op het gebied van M&C cilindersloten kan de expert u er alles over vertellen.

M&C Cilindersloten kopen bij QuickBlue

Wilt u dus uw woning of bedrijf zo goed mogelijk beveiligen tegen inbrekers? En wilt u daarbij graag gebruikmaken van de diensten van een experts op dit gebied? Dan kijken we er bij QuickBlue naar uit om u zo snel mogelijk verder te helpen. Aan de hand van onze expertise is de plaatsing van het dergelijke hang- en sluitwerk binnen de kortste keren gepiept. U kunt dan met een gerust hart ’s avonds naar bed, in de wetenschap dat u alle mogelijke voorzorgsmaatregelen heeft genomen om een mogelijke inbraak te voorkomen.

Heeft u desondanks toch nog wat vragen of behoefte aan extra informatie? Neem dan direct contact met ons op, zodat we u meteen van dienst kunnen zijn. Uiteindelijk is het ons doel om iedereen van een zo veilig mogelijke woning of bedrijfspand te voorzien. We stellen dus alles in werking om hiervoor te zorgen. Onze medewerkers staan binnen de kortste keren voor u klaar om uw vraag te beantwoorden of om u op een andere manier verder te helpen!

Blog veilig wonen

Leer hier over de toekomst van wonen op het gebied van de inbraakbeveiliging, hang- & sluitwerk en de slotenservice.

QuickBlue

Optimale beveiliging in
en rond uw woning

Contactgegevens

Quick_Blue_logo_DEF-04