Menu

Qb Logo Augustus

Ontdek de voordelen van SKG cilindersloten met Quickblue

Ontdek de voordelen van SKG cilindersloten met Quickblue

Een veilige woning is een belangrijke prioriteit voor veel mensen. Een van de belangrijkste aspecten voor een goede beveiliging van uw woning is het gebruik van kwalitatief hoogwaardige cilindersloten. SKG cilindersloten bieden een hoge mate van veiligheid tegen inbraak en zijn daarom een populaire keuze bij consumenten. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de voordelen van SKG cilindersloten en hoe Quickblue u kan helpen bij het kiezen van het juiste slot voor uw woning.

SKG 1, 2 of 3

SKG cilindersloten zijn ingedeeld in verschillende veiligheidsniveaus: SKG-1, SKG-2 en SKG-3, waarbij SKG-3 het hoogste niveau van beveiliging biedt. Hoe hoger het SKG-niveau, hoe moeilijker het is voor een inbreker om het slot te forceren. Quickblue biedt een breed scala aan SKG sloten van verschillende niveaus om ervoor te zorgen dat uw woning altijd goed beveiligd is.

Nieuwste technologieën

Doordat SKG cilindersloten steeds beter worden uitgerust met de nieuwste technologieën, zijn ze tegenwoordig in staat om kwaadwillenden op verschillende manieren te weerstaan. Zo zijn er bepaalde sloten met bijvoorbeeld een versterkte metalen behuizing, waardoor het slot nagenoeg onbreekbaar is. Daarnaast zijn er ook sloten met een speciale kerntrekbeveiliging. Bij kerntrekken wordt er aan de cilinder getrokken zodat de cilinder uit het slot kan worden getrokken. Deze vorm van inbraak komt steeds vaker voor en de kerntrekbeveiliging zorgt ervoor dat dit niet kan gebeuren.

Onze slotenmaker service

Het installeren van een SKG cilinderslot is een fluitje van een cent met de hulp van Quickblue’s slotenmaker service. Onze slotenmakers zorgen ervoor dat uw sloten snel en efficiënt geïnstalleerd worden, zodat uw woning in no-time beter beveiligd zal zijn. Onze slotenmakers hebben jarenlange ervaring en beschikken over de nodige kennis en expertise om elke beveiligingsuitdaging aan te kunnen.

Kies voor hoogwaardige producten

Wanneer u kiest voor Quickblue, kiest u niet alleen voor hoogwaardige producten, maar ook voor uitstekende service. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van eerlijk advies. Zo kunt u erop vertrouwen dat u het juiste SKG cilinderslot voor uw woning kiest.

Kies voor QuickBlue

Al met al zijn SKG cilindersloten een uitstekende keuze voor de beveiliging van uw woning. Door het SKG-certificaten bent u verzekerd van een slot dat de hoogste beveiligingsniveaus biedt. Met de hulp van Quickblue’s slotenmaker service en deskundige medewerkers kiest u gemakkelijk het juiste cilinderslot voor uw woning. Zo kunt u genieten van een veilig gevoel en zorgeloos wonen. Wilt u ook uw woning beter beveiligen? Vraag dan snel een offerte aan via onze website!

Blog veilig wonen

Leer hier over de toekomst van wonen op het gebied van de inbraakbeveiliging, hang- & sluitwerk en de slotenservice.

QuickBlue

Optimale beveiliging in
en rond uw woning

Contactgegevens

Quick_Blue_logo_DEF-04