Menu

Onze Cilinder Pakketten

Onze cilinder pakketten

In de tijd waarin we nu leven komt er meer en meer nadruk te liggen op veiligheid. Verouderde sloten worden namelijk met de dag kwetsbaarder voor inbrekers. Inbrekers weten keer op keer namelijk weer nieuwe manieren uit te vinden om hun doel te bereiken. Het is dan van belang dat uw woning of uw huis hierop voorbereid is. Vandaar dat we complete cilinder pakketten aanbieden.

Wat zijn cilinder pakketten?

Met een cilinder pakket kiest u voor alles wat u qua slot nodig heeft voor een bepaalde toegangsweg. Denk bijvoorbeeld aan de voordeur van uw woning of bedrijf. Het is belangrijk dat de beveiliging hierop volledig toereikend is. Er moet een goed slot in geplaatst zijn om mogelijke indringers weg te houden.

Tegelijkertijd is het ook belangrijk dat het slot makkelijk te gebruiken is. U heeft natuurlijk geen zin in een slot waar keer op keer problemen mee zijn. Een slot waar u elke keer een slotenmaker voor moet bellen om deze te vervangen of repareren. Vandaar dat we ook een compleet cilinder pakket voor u ter beschikking stellen. Eentje waarbij u ook verschillende sleutels geleverd krijgt. En het mooie is dan dat er ook nog meerdere keuzemogelijkheden zijn. Van een relatief simpel pakket tot een meer uitgebreide versie.

Voordelen cilinder pakket

Qua cilinder pakketten kunt u kiezen voor 3 verschillende opties. Het Cilinder Brons, Het Cilinder Zilver en het Cilinder Goud pakket. Het ene pakket is weer net wat uitgebreider dan de andere. Zo bent u volledig in staat om zelf te bepalen hoe uitgebreid u aandacht wilt besteden aan een goed werkend slot. Dit kan uiteraard per locatie sterk verschillen. Wanneer u in een buurt woont waar inbraak relatief vaak voorkomt, is het wellicht verstandig om voor een uitgebreider pakket te kiezen.

Om u een mooi beeld te geven van de verschillende pakketten, nemen we per optie de voordelen bij deze met u door:

  • Cilinder Brons pakket: Het Cilinder Brons pakket komt met een gecertificeerd SKG 2 Matrix cilinder. Dit zeer veilige slot is dan ook echt een erkend veilig slot. Met de levering van conventionele sleutels en een sterk verstevigde brug bent u goed beschermd tegen mogelijke indringers. Het is een kwestie van de fysieke sleutels goed bij u houden. In principe kan er dan weinig gebeuren. U bent op een goede basismanier beveiligd tegen inbrekers. Zowel geschikt voor thuis in uw woning, als ook voor bij uw bedrijf.
  • Cilinder Zilver pakket: Het Cilinder Zilver pakket is een upgrade ten opzichte van het Brons pakket. In het Zilver pakket heeft u namelijk de beschikking over een SKG 3 Color cilinder. Ook dit is een gecertificeerd slot, wat daarnaast ook nog enkele andere verbeterde eigenschappen heeft. Zo krijgt u er bijvoorbeeld keersleutels bij in plaats van conventionele sleutels. Deze zijn een stuk lastiger te kopiëren. Hierdoor neemt de kans op een inbraak significant af. Wat het echter helemaal mooi maakt, is dat er kerntrek beveiliging in geïnstalleerd is. Hierdoor wordt de bekende kerntrek techniek van inbrekers sterk tegengewerkt. Dit maakt het zeer moeilijk voor inbrekers om succes te behalen.
  • Cilinder Goud pakket: Het derde en laatste pakket is het Cilinder Goud pakket. Ook deze is weer een verbetering ten opzichte van het Zilver pakket. Bij dit laatste pakket wordt namelijk het verbeterde SKG 3 Move cilinderslot geleverd. Ook deze komt met dezelfde dingen als die waar de vorige twee pakketten uit bestonden. Echter is hier nog één extra eigenschap aan toegevoegd. Dit is de 3D print beveiliging. Tegenwoordig is het namelijk vaak mogelijk om 3D-sleutels te printen. Hiermee zijn veel sloten open te maken. Deze passen dan universeel. Met het Cilinder Goud pakket bent u ook hier tegen beveiligd.

Cilinder pakket kopen

Heeft u bij het lezen van de verschillende pakketten een interesse ontwikkeld voor een bepaald pakket? Dan is het heel goed mogelijk om er eentje te kopen bij QuickBlue. Het fijne hiervan is dat elk cilinder pakket ook direct bij u thuis wordt gemonteerd. We hebben namelijk een groot aantal slotspecialisten die precies weten hoe dit moet. Binnen de kortste keren zorgen ze er dan voor dat alles helemaal gereed is. U heeft hier dus amper last van.

Heeft u nog bepaalde vragen of behoefte aan aanvullende informatie? Neem dan gerust even contact met ons op. We staan graag voor u klaar om u zo snel mogelijk verder te helpen. Het is ons doel om u op een zo compleet mogelijke wijze te voorzien van een nieuw cilinder pakket. Het bijbehorende gevoel van veiligheid is er een om jaloers op te zijn!

Blog veilig wonen

Leer hier over de toekomst van wonen op het gebied van de inbraakbeveiliging, hang- & sluitwerk en de slotenservice.

QuickBlue

Optimale beveiliging in
en rond uw woning

Contactgegevens

Quick_Blue_logo_DEF-04