Particulieren

24/7 Calamiteitenservice

Met onze 24/7 Calamiteitenservice zijn wij op elk moment van de dag beschikbaar om u te helpen met alle problemen aan uw hang- en sluitwerk. Bovendien is onze servicemonteur binnen 25 minuten bij u wanneer u buitengesloten staat. Tevens kunt 24/7 gebruik maken van onze service voor het herstellen van inbraakschade.

Kerntrekbeveiliging

Om voor iedereen in Nederland een veilige woon- en werkomgeving te creëren bieden wij een volledig inbraakbeveiliging pakket aan dmv. het plaatsen van kerntrekbeveiliging en een SKG*** cilinder. Hiermee voorzien wij uw woning volledig van het beste hang- en sluitwerk met SKG*** keurmerk en volgens het politiekeurmerk veilig wonen om inbrekers geen kans te geven.

Dankzij het anti-kerntrek beslag en de SKG*** cilinder zorgt u voor hoogwaardig hang- en sluitwerk op uw woning, iets dat we u van harte kunnen aanbevelen. U zorgt ervoor dat indringers zich niet zomaar toegang tot de woning kunnen verschaffen. Het is wat dat betreft de moeite waard te investeren in anti-kerntrek beslag en een SKG*** cilinder, waarmee u zorgt voor een uitstekende inbraakbeveiliging.
Wilt u meer weten over het anti-kerntrek beslag dat we u kunnen aanbieden of wilt u direct een afspraak maken? Neem contact met ons op, we horen graag van u.

slotenmaker 24 spoed

Installatie van hang- en sluitwerk

QuickBlue biedt u een breed assortiment aan van soorten hang- en sluitwerk. Wij geven onze klanten de keuze om zelf te bepalen welk soort hang- en sluitwerk zij geïnstalleerd willen hebben. Variërend van een SKG*** cilinderslot met anti-kerntrekbeslag tot een SKG** penslot met een anti-inbraakstrip of een meerpuntsluiting. Alle soorten hang- en sluitwerk worden door ons geïnstalleerd.
Sluitplan
Voor het opstellen van sleutel- of sluitplannen kunt u ook bij QuickBlue terecht. Onze beveiligingsspecialisten stellen aan de hand van uw behoeftes en hun expertise het optimale sleutelplan op. Daarnaast adviseren zij u over het juiste gebruik van het sleutelplan.