Alarmsystemen

Alarmsystemen

De werking van onze
particuliere alarmsystemen

De werking van onze particuliere alarmsystemen

Echte veiligheid voor uw hele familie

Zorg voor een veiliger gevoel en optimaliseer de beveiliging van uw woning. Met ons JABLOTRON 100+ alarmsysteem is uw huis volledig beveiligd. Bovendien bevat dit systeem ook allerlei slimme functies. Zo kunt u de lichten aan- en uitzetten, de garagedeur openen en zet u uw tuinbesproeiingssysteem heel gemakkelijk aan. Met de MyJABLOTRON-app doet u dit zelfs eenvoudig op afstand.

4 stappen voor beveiliging

1. Kwalitatief alarmsysteem aanschaffen
Al meer dan 25 jaar houden wij ons bezig met beveiligingssystemen van het allerhoogste niveau. Hierdoor bevatten onze alarmsystemen innovatieve functies en voeren zij hun werk goed uit. Een bekwame beveiliging begint bij een volwaardig beveiligingssysteem.

2. Professionele installatie
Een belangrijke tweede stap is een installatie door professionals. U bent er dan zeker van dat uw woning optimaal wordt beveiligd. Onze gecertificeerde experts hebben een jarenlange ervaring in het plaatsen van alarmsystemen en volgen geregeld cursussen om zich te blijven ontwikkelen.

3. Aansluiting bij alarmcentrale
Vindt er onverhoopt een inbraak plaats? Dan is het fijn als uw alarmsysteem is aangesloten bij een alarmcentrale. Er wordt dan in geval van nood automatisch een signaaltje doorgegeven.

4. Actie alarmcentrale
Wanneer de alarmcentrale een melding ontvangt, ondernemen zij direct actie door u te bellen. Zo nodig sturen zij een beveiligingsteam naar uw woning.

2 knoppen voor intuïtieve bediening

Om onze alarmsysteem zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, is alles aangegeven met twee lichten. Het groene lampje betekent dat het alarm uit staat en dat u in uw woning gaan en staan kunt waar u wilt. Het rode lampje geeft aan dat de woning wordt beveiligd en de toegangswegen op scherp staan. Dankzij de overzichtelijke kleuren ziet u meteen wat de situatie is bij het werpen van één blik op het alarmsysteem.

Alleen een chip of een code kan gebruikt worden om het alarmsysteem te bedienen. Heeft een persoon deze niet? Dan is er geen autorisatie mogelijk. U hoeft dus niet bang te zijn voor ongeautoriseerde toegang.

Bouwt u in de toekomst een garage of heeft u op een andere manier behoefte aan uitbreiding van uw alarmsysteem? Dan is dit met de JABLOTRON 100+ perfect mogelijk. Door een van onze installatiepartners te bellen, worden er in een mum van tijd detectoren in de extra ruimte geplaatst. Het bijbehorende rode en groene lampje worden aan het bedieningspaneel toegevoegd.

Beveilig uw huis onafhankelijk van uw locatie

Dankzij onze MyJABLOTRON-app is uw alarmsysteem op afstand bedienbaar. U beheert uw apparaten die zijn aangesloten dus onafhankelijk van de locatie waar u zich bevindt. Op kantoor, vakantie of onderweg, met de app bent u altijd op de hoogte van de thuissituatie. Via de app heeft u:

Via de app hebt u:

  • Toegang tot een overzicht van de aangesloten apparaten
  • Volledig de controle over het alarmsysteem
  • Inzicht in alle gebeurtenissen
  • Toegang tot het zicht van de detectoren
  • Inzicht in gegevens als temperatuurgrafieken en energieverbruik

Hoe een JABLOTRON 100+ alarmsysteem het middelpunt van huisautomatisering vormt

Hoe meer dingen automatisch zijn ingesteld, hoe makkelijker uw leven wordt. U schakelt met groot gemak apparaten uit op afstand, stelt afwijkende instructies in op basis van jaargetijden of programmeert enkele automatische handelingen. Het JABLOTRON 100+ alarmsysteem kan het allemaal.

Verbind uw alarmsysteem met de verwarming. Zo schakelt de verwarming bijvoorbeeld uit wanneer uw alarmsysteem inschakelt. Regelt u dit liever op afstand? Dan kan dat in de MyJABLOTRON-app. Bovendien ziet u op het bedieningspaneel precies welke alarmzones in uw woning geactiveerd zijn.

Knipper even met de koplampen van uw auto en de garagedeur opent vanzelf. Komt er een gast langs? Dan opent u de garagedeur eenvoudig met de app.

Op vakantie? Dan regelt u het sproeien van uw tuin heel gemakkelijk via de app. Stel dit vooraf in of kies ervoor om het live op afstand bij te houden.

Wilt u graag dat de lichten al aangaan bij het uitschakelen van het alarmsysteem? Dan stelt u dit makkelijk in. Zelfs de verschillende ruimtes waarin dit gebeurt, zijn vooraf instelbaar.

Stel uw JABLOTRON 100+ alarmsysteem zo in dat de lichten op de oprit het hele jaar door aangaan wanneer het donker wordt. Dit is vooraf instelbaar, maar kan ook via de sleutelhanger met afstandsbediening geregeld worden. Hetzelfde geldt voor het alarm en de garagedeur.

4 manieren om uw JABLOTRON 100+-alarmsysteem te bedienen

U kunt uw alarmsysteem op een aantal manieren bedienen, of u nu het alarm wilt uitdoen, de tuinverlichting aandoet of de garagedeur opent.

Bedieningspaneel met segmenten

Mobiele app voor smartphones

Web-app voor browsers

Sleutelhanger met afstandsbediening

Download de applicatie vanaf

Apple store

Google play

Voorbeeldinstallatie

Bekijk hier een voorbeeldinstallatie van het JABLOTRON 100+-alarmsysteem in een huis met garage.

Alarmsysteem uitbreiden

Bent u een huis aan het bouwen, verbouwen of bent u net verhuisd? Dan heeft u wellicht behoefte aan een nieuw alarmsysteem. Ook een uitbreiding op een huidig JABLOTRON alarmsysteem is mogelijk. Onze installatiepartners voorzien u van een ontwerp op maat door rekening te houden met uw specifieke situatie.

Uitgebreide beveiligingsopties met IP-camera’s

  • Interne verbinding met JABLOTRON 100+ alarmsysteem
  • Automatische opname van één minuut bij alarmsituatie
  • Direct toegankelijk via de MyJABLOTRON-app

Hebt u vragen of wilt u een gecertificeerde monteur worden?

Neem contact op met een van onze plaatselijke zakenpartners. Zij bieden technische en zakelijke ondersteuning.

Ook bewaking van voertuigen

Live de positie van uw auto volgen? Via de JABLOTRON-app heeft u live toegang tot uw auto en ziet u precies waar deze zich op elk moment bevindt.

Cookieverklaring

Onze site maakt gebruik van cookies en hiermee voorzien wij u van de beste ervaring met onze producten en diensten.