Camerabeveiliging

Camerabeveiliging

De werking van onze
particuliere camerabeveiliging

De werking van onze particuliere camerabeveiliging

Optimale beveiliging in en rond uw woning

Bent u op zoek naar de beste methode om uw woning te beveiligen? Neem dan een camerabeveiliging voor particulieren, die u een veilig gevoel bezorgt. Fysieke camera’s zorgen ervoor dat inbrekers wegblijven. Daarnaast heb je de mogelijkheid om via de app live met alle camera’s mee te kijken. Is er een onveilige situatie gaande? Dan nemen de camera’s alles op en ontvangt u direct een melding. Er is dus te allen tijden nauw contact met de software van uw beveiligingssysteem. Voor het totaalpakket kunt u ook nog een alarmsysteem aan uw beveiliging van uw woning toevoegen.

Welke voordelen heeft een camerabeveiliging voor particulieren?

Er gaan een hoop voordelen gepaard met camerabeveiliging. Deze methode wordt nog altijd als een van de meeste efficiënte manieren gezien om inbrekers af te schrikken en te pakken. Dit is van oudsher natuurlijk altijd het geval geweest, maar geldt des te meer met de techniek van tegenwoordig. Nog nooit was het zo makkelijk om in de gaten te houden wat er in en om het huis gebeurt. De volgende voordelen zijn van toepassing:

  • Camerasysteem op maat
  • Mogelijkheid tot uitbreiding met extra onderdelen
  • Live toegang overdag en ’s nachts
  • Geen kans op hacken

Waarom kiezen voor camerabeveiliging van QuickBlue?

Bij QuickBlue stellen we alles in zijn werking om voor elke Nederlander een optimale camerabeveiliging te verzorgen. Dit doen wij door expertise te combineren met materiaal van de hoogst mogelijke kwaliteit. Wij denken namelijk dat dat de enige manier is om voor iedereen een veilig gevoel te creëren. Als het om veiligheid gaat, vinden wij dat het onacceptabel is om de kantjes ervan af te lopen. Met deze gedachtegang gaan wij dagelijks aan het werk en installeren wij de camerabeveiliging voor particulieren. Elk huis is weer anders, wat vraagt om een brede kennis van zaken op dit gebied. Onze monteurs beschikken dan ook over de juiste ervaring om deze werkzaamheden zo goed mogelijk te verrichten.

De werking van onze app

Met de beschikbare app heb je 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang tot je camera’s. Ben je dus op werk, onderweg of zelfs in het buitenland? Dan heb je alsnog een goed overzicht van je woning en of deze nog veilig is. De app staat namelijk in directe verbinding met je camerabeveiliging, waardoor je overal ter wereld en op elk moment van de dag kan meekijken. Bovendien is er een logboek, waarin je precies kan zien wat de sensoren hebben geregistreerd. Je vindt in de app terug of er een storing plaatsvond en je maakt heel gemakkelijk foto’s van verdachte situaties. Deze app is op Apple en Android smartphones beschikbaar.

QuickBlue staat met
spoed voor u klaar

Het kan zomaar gebeuren dat u met spoed behoefte heeft aan hulp. Wij staan dan ook graag op elk moment van de dag voor u klaar om u te helpen. Is het ’s avonds laat en ook nog eens weekend? Geen probleem. Onze monteurs zijn binnen 25 minuten op locatie om u bij te staan. Of er nu iets mis is met de camerabeveiliging of u heeft een andere vraag, wij komen er met spoed aan. Niets is zo vervelend als een onveilig gevoel. Wij nemen dit dan ook graag zo snel mogelijk bij u weg.

Camerabeveiliging
voor alle locaties

De camerabeveiliging voor particulieren van QuickBlue is voor zowel binnen als buiten bruikbaar. Onze camera’s hebben een REQ-certificering, waardoor ze als kwalitatief hoogwaardig zijn bestempeld. Daarnaast is QuickBlue als geheel Borg-gecertificeerd. Hierdoor zijn wij als beveiligingsbedrijf erkend. Dit betekent dat u de mogelijkheid heeft voor korting op uw inboedelverzekeringspremie. Informeer voor de specifieke voorwaarden bij uw verzekeraar hoe dit precies zit.

Onze camera’s

Verkrijgbare camera’s bij QuickBlue

Wij werken alleen met camera’s van de hoogst mogelijke kwaliteit. Alleen zo kunnen wij garanderen dat uw woning optimaal veilig is. Het gaat hierbij dan ook om camera’s van erkende merken:

Dome camera

Buiten camera

Infraroodcamera

Wifi camera

Altijd bereikbaar

Nederlandse meldkamer met de hoogste betrouwbaarheid

Wij zijn 24 uur per dag en 365 dagen per jaar te bereiken voor hulp en advies. Het maakt hierbij dus niet uit of het een feestdag, een zondag of zelfs een raar tijdstip op de dag betreft. Onze monteurs assisteren u graag door het leveren van advies, het uitvoeren van een reparatie of het melden van een voorgeval bij de politie. U kunt hiervoor naar ons bellen. Vervolgens krijgt u zo snel mogelijk een reactie van één van onze experts op dit gebied. Mat camerabeveiliging voor particulieren bij QuickBlue krijgt u:

  • 24 uur per dag en 365 dagen per jaar beschikbaarheid over onze expertise
  • De beste en meest recente software voor de camera’s
  • Productgarantie

Cookieverklaring

Onze site maakt gebruik van cookies en hiermee voorzien wij u van de beste ervaring met onze producten en diensten.