Intercomsystemen

Intercomsystemen

Particulieren

Particulieren

De meest complete intercomsystemen voor particulieren

Een volledig intercomsysteem voor particulieren bestaat uit twee delen; Een buitenpost en een binnenpost. Hierdoor is het mogelijk om van binnen je woning direct in contact te staan met iemand die buiten voor de deur staat. Je kan hierbij kiezen uit alleen een audioverbinding, met spreken en luisteren als opties, of audio en video. In dat geval heb je ook een beeldverbinding tot je beschikking. De verbinding start met een druk op de knop of het invoeren van een code. Dankzij dit intercomsysteem voor particulieren kun je dus heel gemakkelijk checken wie er voor de deur staat en beslissen of je deze persoon wil binnenlaten.

De voordelen van intercomsystemen voor particulieren

De intercomsystemen voor particulieren van QuickBlue zijn uitvoerig getest en voldoen daarmee aan alle voorwaarden van een goedwerkend systeem. Dankzij zo’n verbinding staat u heel gemakkelijk in verbinding met iemand buiten de deur. U weet dan precies wie u wel of niet binnenlaat. Ook is het mogelijk om voor een GSM intercomsysteem voor particulieren te kiezen. De bezoeker bij de buitenpost belt dan via een GSM-netwerk naar de vaste telefoon of naar een mobiel. In dat geval heeft u dus niet eens een binnenpost nodig. Dit maakt het allemaal nog makkelijker. De voordelen bestaan daarmee uit:

  • Een intercomsysteem op maat
  • Volledig overzicht van wie er voor de deur staat
  • Keuze uit alleen audio of video en audio
  • Extreem makkelijk in gebruik

Waarom kiezen voor een intercomsysteem
voor particulieren van QuickBlue?

Bij QuickBlue is het ons doel om elke Nederlander te voorzien van de juiste technologie in en rond het huis. Dit draagt bij aan een veilig gevoel, een belangrijke basis voor een optimale levensstijl. Onze intercomsystemen bestaan dan ook uit het allerbeste materiaal. Hierdoor bent u voor een lange tijd voorzien van een intercomsysteem dat aan uw wensen voldoet. Onze monteurs zijn gespecialiseerd in het plaatsen van intercomsystemen voor particulieren en weten dan ook precies wat bij een binnenpost en een buitenpost de juiste locaties zijn. Dankzij deze expertise verzekert u uzelf voor de komende jaren van een werkend systeem. Woningen verschillen onderling natuurlijk enorm. Daarom is het belangrijk dat er per woning wordt gekeken wat de beste optie is qua locatie, systeem en daadwerkelijke plaatsing. Onze monteurs voorzien u hierin uiteraard van advies op maat.

Een optimale veiligheid

Voor uw veiligheid is een intercomsysteem ideaal. Het biedt namelijk op een volledig veilige manier de mogelijkheid om te zien wie er voor de deur of poort staat. Vanuit het comfort van uw huis wordt dan de beslissing gemaakt om iemand wel of niet binnen te laten. Zeker voor in de donkere avonduren wordt dit als zeer prettig ervaren. Het biedt namelijk een zeer gewaardeerde controle. Voor de ultieme veiligheid is er dan ook het intercomsysteem voor particulieren met audio en video.

Intercomsysteem op uw smartphone

Om met de tijd mee te gaan, biedt QuickBlue nu ook een intercomsysteem voor particulieren via de smartphone aan. Dit maakt het gemakkelijker dan ooit om iemand toegang te verlenen tot uw woning. Via uw smartphone ziet u namelijk direct wie er voor de deur staat. U verleent ze dan met één druk op de knop toegang. En dat alles zonder zelfs op te hoeven staan. Ook is er in dat geval geen behoefte aan een binnenpost. De buitenpost staat namelijk rechtstreeks in verbinding met uw smartphone. Het maakt dan ook niet uit waar u zich bevindt, zolang uw smartphone aan staat, verleent u bezoekers zonder moeite toegang. Meer controle over de veiligheid in de woning is haast niet mogelijk. Steeds meer mensen maken gebruik van deze optie, puur doordat het zo eenvoudig in gebruik is.

De buitenpost

De buitenpost is het onderdeel van het intercomsysteem dat de monteur plaatst bij de voordeur of bij de poort. Hiervandaan zend het systeem een signaal naar uw smartphone of binnenpost. Dit gebeurt wanneer er een bel of knop wordt ingedrukt. Via de microfoon is er dan de mogelijkheid tot contact.

De binnenpost

De binnenpost plaatst de monteur in uw woning. Via dit systeem heeft u dus de controle over de buitenpost en controleert u wie er naar binnen wordt gelaten. Door middel van een microfoon en mogelijk een videoverbinding communiceert u met een bezoeker.

Altijd en overal bereikbaar

Bij QuickBlue kunt u altijd en overal terecht voor vragen of advies. Wij zijn namelijk 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereikbaar. Dat wil zeggen dat we ook in de avonden, nachten en op feestdagen te bereiken zijn. Heeft u dus onverwachts een vraag of zit u met een probleem? Neem dan gerust contact met ons op. Binnen 25 minuten sturen wij een monteur op locatie. Deze expert helpt u dan direct verder. Met een intercomsysteem voor particulieren van QuickBlue krijgt u:
  • Op elk product garantie
  • 24 uur per dag en 365 dagen per jaar alle benodigde hulp
  • De allernieuwste producten

Cookieverklaring

Onze site maakt gebruik van cookies en hiermee voorzien wij u van de beste ervaring met onze producten en diensten.