Over QuickBlue

Over QuickBlue

Over ons

Over ons

Over QuickBlue

QuickBlue is een erkend beveiligingsbedrijf dat al jaren ervaring heeft op het gebied van het beveiligen van woning, bedrijven en andersoortige gebouwen. Bent u op zoek naar een combinatie van professionele service door beveiligingsexperts en het gebruik van materiaal van het allerhoogste niveau? Dan vindt u in QuickBlue uw perfecte optie. Het is onze visie om iedereen in Nederland een zo veilig mogelijk gevoel te bezorgen. Of dit nu thuis, op werk of zelfs op vakantie is. Met de beveiligingsproducten van QuickBlue weet u zeker dat u er alles aan heeft gedaan om een optimale beveiliging te verzorgen. Bovendien kunt u altijd bij ons terecht voor vragen, hulp of advies. Onze klantenservice is dag en nacht bereikbaar, ook in noodgevallen. Heeft u dus met spoed behoefte aan een reparatie, uitbreiding of advies? Dan staan onze ervaren beveiligingsexperts altijd voor u klaar.

Waarom kiezen voor QuickBlue

Ieder bedrijf of iedere woning is anders. Het vergt dan ook een persoonlijke aanpak om voor iedereen een optimale beveiliging te verzorgen. Dit is ook de reden dat wij advies en beveiliging op maat leveren. Wij vinden het belangrijk dat de beveiliging voor uw specifieke situatie geschikt is. Of het nu om een alarmsysteem, een toegangscontrolesysteem of om enkele camera’s gaat, deze gedachte blijft hetzelfde. Daarnaast hechten wij veel waarde aan een hoge mate van professionaliteit van onze experts, evenals een hoge mate van kwaliteit van onze producten. Bij QuickBlue krijgt u:

 • Persoonlijke hulp
 • Innovatieve beveiligingsproducten van de hoogste kwaliteit
 • Een veilig gevoel in elke omgeving
 • Rond de klok bereikbaarheid van klantenservice

De diensten van QuickBlue

QuickBlue verzorgt een grote verscheidenheid aan verschillende diensten en producten. Wij bieden verschillende soorten beveiligingssystemen aan. Vervolgens installeren wij deze op een professionele wijze. U kunt bij ons terecht voor reparaties, nieuwe beveiligingsproducten, uitbreidingen en advies op maat. Heeft u daarnaast met spoed een keer hulp nodig? Dan is ook dit bij ons mogelijk. Wij staan binnen 30 minuten bij u op de stoep om problemen op te lossen.

Mix van ervaren vakmannen en jonge talenten

Bij QuickBlue zijn we trots op onze rijke geschiedenis. Door de jaren heen hebben wij steeds meer gecertificeerde adviseurs en vakmannen opgeleid. Dankzij deze beveiligingsexperts zijn we in staat om elke dag weer services van een hoog niveau aan te bieden. In combinatie met de nieuwste innovatieve technieken zorgt dit voor een bedrijfsvisie die met de tijd meegaat. Onze meest ervaren krachten geven hun kennis door aan de jonge talenten, om permanent de kwaliteit van ons diensten te waarborgen. Een continue sfeer van bijscholing, interne opleiding en goede begeleiding draagt daar sterk aan bij.

Feiten en weetjes over QuickBlue

 • Wist je dat QuickBlue al jaren ervaring heeft in inbraakbeveiliging en in heel Nederland opereert? Zo hebben wij door de jaren heen een hoop meegemaakt en heel veel nieuwe kennis opgedaan.
 • Wist je dat wij 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereikbaar zijn door heel Nederland? Zo kun je altijd op ons rekenen.

24 uur per dag en 365 dagen per jaar de meest betrouwbare Nederlandse meldkamer

Altijd en overal bereikbaar

Het is onze filosofie dat iedereen op elk moment van de dag, week, maand en jaar geholpen wordt in noodsituaties. Dat betekent dat QuickBlue dus echt altijd bereikbaar is. Heeft u behoefte aan hulp vanwege een defect, achterstallig onderhoud of een andere noodsituatie? Dan kunt u gewoon contact met ons opnemen. Onafhankelijk van het tijdstip staan wij u te woord. Bovendien zorgen we ervoor dat er binnen 30 minuten iemand op uw locatie is om de aanwezige problemen te verhelpen. Op die manier hoeft u zich nooit zorgen te maken over het feit of er wel iemand bereikbaar is. Wij kunnen direct ingrijpen en een van onze beveiligingsexperts voert binnen een mum van tijd een reparatie, uitbreiding of vervanging uit. Ook kunt u onze ervaren vakman uiteraard om advies vragen mocht dit nodig zijn. Daarmee heeft u bij QuickBlue de beschikking over:
 • Alle benodigde kennis over beveiliging
 • Adequate hulp in geval van noodsituaties
 • 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereikbaarheid
 • De nieuwste en beste producten op het gebied van beveiliging
 • Garantie op alle producten

Cookieverklaring

Onze site maakt gebruik van cookies en hiermee voorzien wij u van de beste ervaring met onze producten en diensten.