Spoeddienst

Spoeddienst

Met spoed geholpen

Met spoed geholpen

Spoeddienst van QuickBlue

Kom je je woning niet meer in? Twijfel niet en neem direct contact met ons op. Wij sturen onmiddellijk een expert langs om snel zo mogelijk het probleem te verhelpen. Is er een defect aan het hang- en sluitwerk ontstaan of blokkeert een van de sloten om een andere reden? Dan zijn onze ervaren slotenmakers uitermate geschikt om dit voor u op te lossen. Een defect slot vervangen is zo gebeurd. Wilt u daarnaast mogelijk uw beveiliging uitbreiden? Ook dan voorziet onze expert u zonder probleem van advies. Wij zijn 24/7 bereikbaar en verlenen u op alle vlakken de benodigde hulp als het gaat om de beveiliging van uw woning.

Waarom kiezen voor QuickBlue?

Bij QuickBlue houden we ons al sinds jaar en dag bezig met alles wat met beveiliging te maken heeft. Hang- en sluitwerk, camera’s en alarmsystemen bieden wij al geruime tijd aan. Daarnaast zijn wij altijd bereikbaar voor hulpvragen. Dit alles bij elkaar heeft ervoor gezorgd dat onze monteurs een ruime ervaring hebben opgebouwd. Zij weten precies wat er in een specifieke situatie wordt gevraagd. Hierdoor bieden wij hulp van een hoge kwaliteit aan. Bent u op zoek naar een bedrijf dat echt weet wat een bekwame beveiliging inhoudt? Dan bent u bij QuickBlue aan het juiste adres. Bij QuickBlue krijgt u:

  • Advies op maat
  • Hoge kwaliteit producten en serviceverlening
  • Hulp van beveiligingsexperts

24/7 beschikbare spoedservice

De behoefte aan hulp kan altijd op een onverwachts moment komen. Uiteraard komt dit eigenlijk nooit uit en wilt u elk mogelijk probleem zo snel mogelijk verhelpen. Bent u buitengesloten door een afgebroken of verloren sleutel? Of is een deel van uw beveiliging onverwachts defect? Dan sturen wij binnen 30 minuten een experts naar uw locatie. Zo krijgt u binnen een mum van tijd de beschikking over iemand met kennis van zaken wat betreft sloten, camerabeveiliging en alarmsystemen. Zeker wanneer een vervelende situatie zich ’s avonds of ’s nachts voordoet, zal u deze service als erg prettig ervaren.

Spoedservice in het hele land

Woont u in een uithoek van Nederland, ergens in een afgelegen dorp of midden in het centrum van Amsterdam? Onze service maakt hierin geen onderscheid. Onafhankelijk van uw locatie kunt u gebruikmaken van de spoedservice van QuickBlue. Wij sturen binnen 20 minuten iemand naar uw adres om u direct van hulp te voorzien. Ons werkgebied bestrijkt namelijk het hele land. Wij streven er dan ook naar om iedere Nederlander de hulp aan te bieden die hij of zij nodig heeft. Behoefte aan een reparatie, een vervanging of een advies omtrent de beveiliging? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Waarvoor je bij ons terecht kunt

U bent buitengesloten

Komt u uw woning niet meer in en bent u buitengesloten? Of dit nou het gevolg is van een vergeten sleutel of een defect slot, onze slotenmaker lost het voor u op.

Met spoed behoefte aan een nieuw slot

De slotenmakers van QuickBlue zijn 24/7 bereikbaar en verzorgen binnen afzienbare tijd een nieuw slot voor u. Werkt uw slot niet meer naar behoren en wilt u graag zo snel mogelijk een nieuwe? Bel ons dan direct voor een vervanging.

Inbraakschade herstellen

Wanneer u een inbraak heeft meegemaakt, doordat uw cilinder getrokken is, is dat natuurlijk erg vervelend. Vooral omdat er hierbij veel schade wordt veroorzaakt. QuickBlue zorgt ervoor dat alle inbraakschade volledig hersteld wordt. U kunt ons 24/7 met spoed bereiken. Bovendien zorgen wij ervoor dat uw woning goed beveiligd wordt tegen kerntrekken.

Binnen 20 minuten bij u

In sommige gevallen is er direct behoefte aan hulp. Hiervan zijn wij bij QuickBlue volledig op de hoogte. Vandaar ook dat wij binnen 20 minuten iemand op locatie hebben. Zo wordt u direct uit de problemen geholpen door middel van een reparatie, een vervanging of een advies. Komt u uw huis niet meer in, wilt u een nieuw slot of bent u op zoek naar meer beveiliging? Bel ons dan en u wordt direct in uw behoefte voorzien.

Spoed diensten

Verschillende spoeddiensten van QuickBlue

Bij spoed kan het om verschillende dingen gaan. U komt bijvoorbeeld uw huis niet meer in, u heeft een nieuw slot nodig of u wilt uw beveiliging direct verbeteren. Dit alles doen wij met spoed voor u.

24 uur per dag en 365 dagen per jaar met spoed geholpen

Snelle en meest betrouwbare meldkamer in Nederland

Snelle en meest betrouwbare meldkamer in Nederland. Heeft u direct hulp nodig bij een slot of een ander deel van de beveiliging in uw huis? Neem dan direct contact op. Onze beveiligingsexperts zijn de hele dag en nacht beschikbaar. Wij sturen direct iemand op u af om u uit de problemen te helpen. U zult zien dat het binnen de kortste keren weer is opgelost. Bij QuickBlue bent u namelijk verzekerd van:

  • Écht 24 uur per dag en 365 dagen per jaar hulp
  • Volledige productgarantie
  • Service van beveiligingsexperts met de juiste kennis

Cookieverklaring

Onze site maakt gebruik van cookies en hiermee voorzien wij u van de beste ervaring met onze producten en diensten.